Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

За обявите на първа страница
Модератор: sapuna
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: За обявите на първа страница
drat написа:На комисионната вече добра воля ли казват, не знаех.

Ех...ник'ва вяра в доброто в мен.

Който проявява интерес, направо му давам телефона на англичанина.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ти си сила в този подфорум,не се мъчи в другите!Бачо Илия написа:
Ми, като не ти харесва Форума и сайта, недей влиза...
Ми на мен ми трябват нинфоманки да ги водя за риба,айде който има налични,да даде неколко.Ако аз намеря ще си пусна тема в магазина.Тва звучи супер нали?А темата не е "зимна",тя е безмислена-бороим хората против и тези "за" и си стискаме ръцете?Agree!GODzillata написа:...или алъш-вериш![]()
....ех, а'ре, дерзайте.....
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Май заглавието на темата е сбъркано - би трябвало да се казва "За чесане на езиците". Някой правил ли си е труда да прегледа "РАЗНИ", ами дайте и нея да я махнем бре, щот повече от половината съдържание няма нищо общо с риболова. Ей ви примери:
ТЪРСИ/ПРЕДЛАГА РАБОТА
Автоконсултация
House, Dance и Trance музика от последните 10-12 години
Има ли гъбари?
Опел Астра
Руска музика
ЧРД на....
Само за пушачи
Д`ба и проЗдотията д`ба !!!
.....и т.н и т.н ......
И най-рибарската тема
на моя приятел Иво Саксъна - Размисли! Еми може да не е рибарска, ама мен лично ме разтоварват такива неангажиращи теми
За разлика от Продава (всичко свързано с риболова) - ами там всеки плюе всеки - това скъпо, онова евтино, всеки акъл дава... Е за какво бе, аджеба - гледай си в собствената паничка и това е ! Това не е детски форум, все големи и мислещи хора сме ...
Още нещо - като е толкова тясно риболовно ориентиран сайта и като има 46479 членове, колко човека дават някакво инфо. Пример - След като тръгна сафрида преди няколко дни, колко човека писаха, а? Ами затворените групи ....? Че това са си един вид форуми във форума, или не... ? Както и да е - отплеснах се малко, надявам се да сте ме разбрали
И дайте малко по-свежо бе хора, ае наздраве 
ТЪРСИ/ПРЕДЛАГА РАБОТА
Автоконсултация
House, Dance и Trance музика от последните 10-12 години
Има ли гъбари?
Опел Астра
Руска музика
ЧРД на....
Само за пушачи

Д`ба и проЗдотията д`ба !!!
.....и т.н и т.н ......
И най-рибарската тема

Още нещо - като е толкова тясно риболовно ориентиран сайта и като има 46479 членове, колко човека дават някакво инфо. Пример - След като тръгна сафрида преди няколко дни, колко човека писаха, а? Ами затворените групи ....? Че това са си един вид форуми във форума, или не... ? Както и да е - отплеснах се малко, надявам се да сте ме разбрали

- tiktak
- ще става разбирач
И к'во ще стане ако едните са повече от другите?Paublo_Eskobar написа:Ти си сила в този подфорум,не се мъчи в другите!Бачо Илия написа:
Ми на мен ми трябват нинфоманки да ги водя за риба,айде който има налични,да даде неколко.Ако аз намеря ще си пусна тема в магазина.Тва звучи супер нали?А темата не е "зимна",тя е безмислена-бороим хората против и тези "за" и си стискаме ръцете?Agree!GODzillata написа:...или алъш-вериш![]()
....ех, а'ре, дерзайте.....
- tiktak
- ще става разбирач
Най-активен във форум: Продава (всичко свързано с риболова)Мънцата написа::
(19 Мнения / 17.76% от всички потребителски мнения) Най-активна тема: Шаранджийски пръчки - продадени !!!
(16 Мнения / 14.95% от всички потребителски
Колега, нещо не мога да вдяна, би ли обяснилtiktak написа:Най-активен във форум: Продава (всичко свързано с риболова)Мънцата написа::
(19 Мнения / 17.76% от всички потребителски мнения) Най-активна тема: Шаранджийски пръчки - продадени !!!

-
- учете се от него
Що не изкараш в такава табличка и мойтеtiktak написа:Най-активен във форум: Продава (всичко свързано с риболова)Мънцата написа::

Неговите също са интересни, но както и да е - точно това имах предвид в предния си пост. Точно заради такива хора се прецакват форумите. Колега ТикТак, както казах, преди да погледнеш в чинийката на съседа, погледни в своята ... тоалетнаБачо Илия написа:Що не изкараш в такава табличка и мойте

-
- учете се от него
Няма!Paublo_Eskobar написа:Ти си сила в този подфорум,не се мъчи в другите!Бачо Илия написа:

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Пич, ако ми дойдеш вкъщи без да съм те канил, знаеш ли колко ще ми дреме дали те кефи или не?milo_bg написа:Хахаха ебаси якия форум а,кърти от всякъде...На никой не му дреме какво мислят потребителите.Ебаси купоня...![]()
![]()
![]()

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- nikaro
- ще става разбирач
Това,че излизат на главната страница не е кой знае какъв проблем.Всеки може да избира какво да чете
и какво не.Но е кофти че обявите,които са свързани с риболова не излизат.Някак си не е логично-все пак
е риболовен форум и се продават и купуват неща,към които се предполага да има повече интерес.
и какво не.Но е кофти че обявите,които са свързани с риболова не излизат.Някак си не е логично-все пак
е риболовен форум и се продават и купуват неща,към които се предполага да има повече интерес.
- Бисо
- сериозен играч
Тцъ.....не е същото.....даже изобще.......GODzillata написа:Пич, ако ми дойдеш вкъщи без да съм те канил, знаеш ли колко ще ми дреме дали те кефи или не?milo_bg написа:Хахаха ебаси якия форум а,кърти от всякъде...На никой не му дреме какво мислят потребителите.Ебаси купоня...![]()
![]()
![]()
Същото е и тук.
![]()
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не думай...ще му излезе име.milo_bg написа:...Хубаво,че бейрута не може да направи нищо...![]()
![]()

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Заглавието е много дълго.
Ако се промени и от "Продава(търси) всичко останало извън риболова.:" стане примерно на "Обяви извън риболова" или нещо още по-кратко, част от проблема ще се реши.
В момента дразни чисто визуално и се набива на очи, защото е по-дълго от всички останали заглавия и едвам се побира на един ред, в следствие на което, името на темта отива на втори ред.

И мен ме дразни да излизат на първа страница, като най-голямо заглавие и едва ли не, като най-важна тема и мисля че тази елементарна промяна ще реши проблема.
Гласувам "за" тези обяви, ако не се набиват много на око, въобще не ми пречат.
Ако се промени и от "Продава(търси) всичко останало извън риболова.:" стане примерно на "Обяви извън риболова" или нещо още по-кратко, част от проблема ще се реши.
В момента дразни чисто визуално и се набива на очи, защото е по-дълго от всички останали заглавия и едвам се побира на един ред, в следствие на което, името на темта отива на втори ред.

И мен ме дразни да излизат на първа страница, като най-голямо заглавие и едва ли не, като най-важна тема и мисля че тази елементарна промяна ще реши проблема.
Гласувам "за" тези обяви, ако не се набиват много на око, въобще не ми пречат.
нямам живарник