Atom Fishing Game Guide

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Ого Рибаря
новобранец
новобранец

Re: Atom Fishing Game Guide

Мнение от Ого Рибаря »

Това , което исках да ти кажа в крайна сметка - темата е да си помагаме, а не да се палим на постовете на другите.
Със здраве![/quote]

Sleeper,
Добре, приемам всички критики и нека не се сърди никой, нямам за цел да обиждам или наранявам хората, но за тая игра мога да кажа само, че първо е с ТОТАЛИТАРЕН манталитет, поне що се отнася до модераторите, когато нещо не им изнася, просто ти затварят устата с бан, както беше инсталсофтската рибалка, а другото е, че е КОМЕРСИАЛНА. Създателите ги интересува само как да я извъртят така, че да купуваш патрони. Това е тъжната истина. Хубава работа, ама руска. Иначе един приятел в магазина за софтуер на игри ми показа Рапала комплект за PSP с истинска въдица. Соленичка цена, но хората правят... Все едно...
Като става дума за помощ, засега няма какво да се помогне. Работата е повече от ясна, не купуваш патрони, не си в таблиците с рекордьорите. Това е. Иначе в играта има още останали стари чийтъри, които пускаха скриптове и т.н. и са прехвърлени акаунтите им с многото милиони и високи разряди и нива. Затова пердашат рекорди като луди. Нямам представа нито идея как може това да се оправи.
А иначе, за кеф просто и хей така, да си ловиш насам - натам, става, но с амбициите да си в класациите няма как да стане, освен, ако не се набуташ с някой друг лев... Това е.
Аз имам и карта, и регистрация и мога и да плащам за патрони, но не мисля да го правя скоро. Освен, ако не превъртя нещо и не взема да пусна там някой лев. Иначе и с Анна и с Виталий се познаваме отдавна, това са разработчика и жена му и си пишем често. Тъй че, ако има някакви идеи, мога да ги споделя с тях, пък да видим какво ще стане... Още веднъж се извинявам за тона и не искам да обиждам никого.
Последно промяна от Ого Рибаря на Нед Яну 02, 2011 12:50 pm, променено общо 4 пъти.
Ого Рибаря
новобранец
новобранец

Мнение от Ого Рибаря »

относно това че съм "noob" - виж какво приятелю - това, че играеш таз игра от една година и имаш 6 поста (3 от които са от днес) няма да коментирам. аз съм започнал от първите версии на руска рибалка и постоянно съм споделял във форума каквото науча. ти май видя негативно мнение за любимата си игра и леко откачи.

gogoltd,
Че съм откачен, е верно, но не пиша по форумите често, именно по тази причина. Играта е хубава и за твое успокоение ще ти кажа, че руснаците по принцип винаги отговарят, че все е "бета версия". По-нагоре писах всички негативни неща. Кусури има много. Но някои са непоправими. Или поне още не са им измислили начин. Кой, откога, и защо играе, е друга тема. Но аз лично, намирам един изход - човек да се въоръжи с търпение и да си "разцъква", както казваш ти, без много да му дреме, иначе просто може да минеш на друга игра, и това е изход. Ако нещо те интересува относно играта, питай, ще споделя това, което зная. Радвам се, че съм ти помогнал за контрола. И не се сърди, но от много време се опитвам да им казвам на руснаците мнението си и рядко имам успех. А в инсталсофтската отдавна ме баннаха, затова и не им я играя. Хайде, успех и извинявай за тона.
Последно промяна от Ого Рибаря на Нед Яну 02, 2011 1:37 pm, променено общо 1 път.
Ого Рибаря
новобранец
новобранец

Мнение от Ого Рибаря »

AlkatrazBg написа:Ето до къде стигнах аз с игра 9 дена.

Изображение
Понеже в предния си коментар бях доста критичен нека сега да кажа и какво ми харесва в играта :
1. Възможността да е на цял екран
2. Имитацията на движението на водата
3. Много по-бавното износване на такъмите в сравнение с РР3
Имам и едно питане понеже във форума на играта не намерих отговора. На какво се лови деветиглена колюшка понеже търся да хващам скъпи риби /цена,опит/ .
Няма във форума нищо, на новогодишната изпадат понякога случайно на червей или хляб, но не са кой знае какво. Принципно трябва много игра, ако не купуваш патрони, за да събереш лута за въдици и да сбереш някакви пари. Нямам друг съвет, освен да ловиш бели крабове там, на новогодишната локация и да дигаш перковете за мутанти. Общо взето, докато я докараме до 28 разряд зор ще е, но затова е игра... Адска скука е, но вземи шнурове за имитация хлеба и лови на Мост уклейка с прикорм сбор плотва, хлеб, ваниль, вдясно около петното във водата на три въдици 6 кг леска 15 кг въдица и непременно шнурове за патрони с 1% сход, да не губиш лута. Лут и само лут докъм 23 часа, после отиваш с живеца на Новогодишната, докато я има... Въдици 100 кг и леска до 80 с катуха 30% е добре, може и с 10% да ловиш. Опитай с глина, кусочки рыбы, кровь и на живец в дупките отпред, над 4 м. И за двете локации, презамятай често, особено на уклейката. Презамятай и на новогодишната и чакай две три секунди и пак. Повишава доста кълването.
Друго, няма... Пари и патрони, това е за съжаление играта...
AlkatrazBg
новобранец
новобранец

Мнение от AlkatrazBg »

Живец и кус. риба имам много около 500 бр. Захранката за белите раци я видях в руския форум но файдата от нея е никаква :D . Шнурове съм си купил от най скъпите възможни които се купуват с патрони. По едно време имах доста пари (500 000) и 3 хубави въдици по 80 кг+ 75% макара и конец 140 кг. но Таймените им разказаха играта :D. Отделно от това като дигнаха 10 пъти цената на аптечките и се дават луди пари за 2 дена игрални престой на някоя локация. Днес има и нов ъпдейт в който пак са оправяля някакви бъгове и рестарртираха сървъра 5 пъти от сутринта.Бистрец и Бичкуни лових на Дамба Перекат но кълве много вяло и ходят много аптечки. Развалят кефа с тия патрони. Няма ли начин поне на безплатния сървър да ги махнат и да вдигнат малко повече процента на кълването.
Sleeper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sleeper »

AlkatrazBg написа: Захранката за белите раци я видях в руския форум но файдата от нея е никаква :D
При мен се усеща доволно подобрение на кълването.
Иначе да, гадно са вдигнали цените на аптечките, но според мен след като изчезне новогодишната локация ще се върнат и старите цени.
AlkatrazBg
новобранец
новобранец

Мнение от AlkatrazBg »

Не ходете на новогодишната локация с по слабо влакно от 80 защото има гигантска щука,червен шаран,москвичи,лади,запорожки и се късат конци на поразия а и пръчките се трошат като кибритени клечки.
Sleeper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sleeper »

AlkatrazBg написа:Не ходете на новогодишната локация с по слабо влакно от 80 защото има гигантска щука,червен шаран,москвичи,лади,запорожки и се късат конци на поразия а и пръчките се трошат като кибритени клечки.
Добре, ама с > 80 леска намаля кълването на рака. Ако удари някоя по-голяма риба - местим някой от предметите по героя за дадената въдица, и всичко е ок :)
AlkatrazBg
новобранец
новобранец

Мнение от AlkatrazBg »

Може ли някой който е с повече нива да направи един списък на ценните риби опит-цена. Така ще е по лесно да се види кои риби си заслужават чакането и да се стремим тях да ловим . Противно на очакванията ми мутантите са много евтини и няма пощи никакъв опит от тях (с малки изключения ). Поне до 15 раязряд да се знае какво е добре да се лови.
Sleeper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sleeper »

AlkatrazBg написа:Може ли някой който е с повече нива да направи един списък на ценните риби опит-цена. Така ще е по лесно да се види кои риби си заслужават чакането и да се стремим тях да ловим . Противно на очакванията ми мутантите са много евтини и няма пощи никакъв опит от тях (с малки изключения ). Поне до 15 раязряд да се знае какво е добре да се лови.
Быстрец дава не лоши пари, лови се на Дамба-перекат, стръв - Зелень.
AlkatrazBg
новобранец
новобранец

Мнение от AlkatrazBg »

Аз трупам бързо пари и опит на Чёрный ручей - Водопад ловя Нуко,Большеротый окунь,Окунь на Тws Стандарт II скорост I.
Нуко - малко опит но парите са големи за риби по 7 кг дава 8000
Большеротый окунь - приемлив опит в границите 80-150 и средни пари в границата до 2000 за риби от 3 до 5 кг.
Окунь - опит 80-120, пари в границите на 1400 за риби по 2 до 3 кг.
Такъмите с които хвърлям на блесна са Въдица 140 кг; Конец 110 ; Макара 75%
На Чёрный ручей - Быстрина има и Струч който дава много добри пари,но се хваща сравнително рядко на Tws-Стандарт-II,Tws-Стандарт-III и скорост IV.
За игрален ден се правят около 200 000 на тая локация без много зор.
Sleeper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sleeper »

gazilot написа: Силовое вываживание - пръта Ви изтегля по-леко и повече рибата към Вас. Авторите не са сметнали за необходимо да ни осветлят с колко, но аз намирам този скил за доста полезен, впоследствие ще обясня защо.
- максимален левъл на скила 20
- таймаут - 1
Ако някой го интересува, силата се вадене се увеличава с 2% на левъл.
При "Профессионал" е намалено от 1% на 0.5%
djmupo
новобранец
новобранец

Мнение от djmupo »

Абеее хора как да си извадя Въдицата ? :d Вече 30 мин немога да си извадя въдицата .... :X i vzemam da se nervq
Maniac87
новобранец
новобранец

Мнение от Maniac87 »

Здравейте!

Зашочнах наскоро да играя атом фишинг. Ако може някой да ми помогне. Понякога когато ми клъвне, засека и почна да вадя въдицата нещо ми се закача и не иска да излезе, както при руская рибалка, само че там има кеп, а тук не. Ако някой може да каже защо се получава така и как да го оправя това. Благодаря предварително.
taika
новобранец
новобранец

Мнение от taika »

Има ли някоя Бг версия щото не съм много на "ТИ" с руския
Изпуснатата риба винаги е най-голяма. :)
cecurko
новобранец
новобранец

Мнение от cecurko »

taika написа:Има ли някоя Бг версия щото не съм много на "ТИ" с руския
Няма.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”