Какъв е смисълът ...

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Мънцата

Re: Какъв е смисълът ...

Мнение от Мънцата »

18.09.2010г - Болата.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

No comment :wink:
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Лудница. :lol:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
fokobg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fokobg »

Верно е голяма лудница,ама никой не дава инфо нали? по принцип много рядко излизам със лодка (когато ми се обади приятел) но винаги когато изляза звъня на всички познати,те не са кой знае колко но намен ми стига че имам един много важен номер на Митака (dobria1) но от преди 4 дена насам се здобих и със номера на бате Кирчо,така че веч като съм вътре във морето мога и на него да давам инфо,на слука на всички колеги
pako
новобранец
новобранец

Мнение от pako »

fokobg написа:Верно е голяма лудница,ама никой не дава инфо нали?
не е съвсем вярно.... преглеждай темите за Калиакра, има няколко човека които пишем, когатосме били там разбира се.
Иначе днес аз преброих 83 лодки по едно време и имаше няколко в друга посока, който видях от после... Но хората сигурно утре ще пишат :roll:
addicted to the wind !
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Даааа,Мънцааа,
като наблюдавам в последно време морската секция - явно си има смисъла от тази тема.
Вече доста повече народ пише.
За което им благодаря. :smt023
Надявам се още да се престрашат да пишат де.
Изображение

petaryanev
новобранец
новобранец

Мнение от petaryanev »

На ФИЧОЗА пък бяхме 2 лодки без нито една рибка.В петък на БЯЛА 2 кила ДРЕБНА :( граца.
:D
Мънцата

Мнение от Мънцата »

КИРО написа:Даааа,Мънцааа,
като наблюдавам в последно време морската секция - явно си има смисъла от тази тема.
Вече доста повече народ пише.
За което им благодаря. :smt023
Надявам се още да се престрашат да пишат де.
И аз се надявам Кире, иначе ... какъв е смисълът :lol: :lol:
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

и ко пишат я виж темата за Чернокопа има няколко поста а на вълнолома като ходих снощи В 23.30 имаше 35 човека а колко са си отишли по думите на Моряка

да ме извините но аз инфо за тази риба няма да дам или поне не ТУК
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Venkicha
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Venkicha »

Изчетох темата и честно да ви кажа се почувствах много зле. Аз съм също от тези хора които само четат и не дават инфо. Но не защото не искам, а защото просто не ми остава време за риболов . Риболовните ми излети са само няколко през цялата година. И поради тази причина нямам какво да кажа . Ако има тема в която мога да помогна с нещо , винаги съм го правил. Чета форума редовно и благодаря че го има. Това е мястото в което намирам отмора след ежедневието. Благодаря ви че ви има. :prayer: :prayer: :prayer:
Най-посещаваният риболовен форум : въй въй въй.nariba.com
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от roko-koko »

На пълно съм съгласен с колегата,аз също успявам да вляза един-два пъти на седмица когато даде време и съм пускал информация за влизанията и местата но след това ,през седмицата какжо да правя , само чета подвизите ви и ви се радвам ако някой ми звънне че е влизал споделям през останалото време кибича тука разтоварвам се(каде натоварвам като гледам колко и каква риба хващате :D )и кротко си чакам да стане събота и ли неделя да влезем за риба.Така че колеги както каза Киро един в повече да има да снася нещо и няколко кито да се почувстват кофти че са само консуматори и са почти готови да пишат -има смисъл.Поздрави от Бургас и лек ден. :D :drinkers:
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

dobria1 написа:и ко пишат я виж темата за Чернокопа има няколко поста а на вълнолома като ходих снощи В 23.30 имаше 35 човека а колко са си отишли по думите на Моряка

да ме извините но аз инфо за тази риба няма да дам или поне не ТУК

Я стига с това черногледство и песимизъм, бе човек! :? Ами съгласи се, че едва ли всички 35 човека имат компютърни познания и умения, компютри с интернет достъп в момента, информацията, че съществува форум в сайта http://www.NaRiba.com и не на последно място свободното време и доброто състояние на духа да пишат в рибарски форум точно на момента! :wink: А и до колкото разбрах, ти си ходил там, а нищо не си написал! :shock: Ами защо не написа ти нещо!? :roll: Гледам, имал си време да напишеш нещо във форума, така, че евентуалното оправдание, което биха имали другите(че са били заети) няма да може да ти помогне! :roll: Та кажи ми, как сега да те оправдая пред останалите съфорумци, че не си дал никакво инфо! :wink: А бе, колеги - пишещи съфорумци, какво става, бе!? :shock: Вместо ние(много или малко пишещите тук) да правим нещата такива, че повече от непишещите сред нас да заприличат на нас и да започнат да пишат, то ние пишещите започваме да заприличваме на непишещите ни колеги! :? Я да се стегнем малко! :wink: Ето, аз съм си поставил амбициозната цел поне веднъж или два пъти месечно да ходя до Варна и ще ви казвам какви зверове съм ловил и дали и колко от тях съм хванал! :D Наслука на всички! :D
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

1000-ка,чакай малко,че се измести темата нещо.
Почни да четеш пак отначало,после комент.
Ставаше въпрос,че много лодки са в морето - а тук нищо като информация.
ЛОДКИ човече,където ни е необходима информация за в момента,чаткаш ли.
Пак се повтарям,но
Вътре съм,някъде си - в продъжение на 30 мин вече има доволно някаква риба,
виждам че се е задържала - звъня на авер дето знам че е пред компа,
и той пише ТУК,каква е ситуацията в този момент при мен.

Те затова иде реч.

Другото,си е пак инфо - верно че е добро за всички.
Но този модел дето искаме да го направим,това ни е болката за сега.
Инфо на момента.
А може да стане и не само за лодките де - ама,едно тлф обаждане до познат трябва се направи.
Не е кой знае какво - верно че много са на ваучери,ама има си чалъми си мисля.

Да,не всички могат да са в морето или до него всеки ден,
ноооо - 60,160 лодки сме на едно място,а вечерта 2-3 ма пишат - извинявай човече.
Поне 30-40 ме познават като мина покрай тях,личи си.
Както и да е
Изображение

Аватар
Шморхи
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Шморхи »

Кире, не се обяснявай на хората. Манталитет е това, не се променя! Другото са локуми...понякога дълги...понякога и досадни!
Като не ти идва от вътре да си го кажеш, да споделиш, да помогнеш, да направиш добро и услуга...на сила хубост да правим. Нема нужда!
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

1000n пич аз ходя ВСЕКИ ден за риба ВСЕКИ и много добре съм го написал ТУК,давам достатъчно информация във Форум в който си заслужава,защото и получавам такава но пак казвам не от ТУК един от най активните съм относно чернокопа (доста хора го знаят и могат да го потвърдят)
Пък кой си ти че да ме ОПРАВДАВАШ и пред кого????

Киро сори за спама ама не става дума само за лодките ами и за другите теми и там едни и същи хора пишат само

а който иска винаги ще намери време да драсне 2 реда,как могат да прочетат че някаде излиза риба и да драснат с лодките където трябва(ко излиза за четене има време за писане не )ПОДЛЯРСКО Е.
Тези които само четат но не ходят за риба поради други причини нека си четат и да се радват поне духовно ама ко четат постовете на 10-20 души от поне над 2000 варненски съфорумници
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
tiho_roev
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от tiho_roev »

здравейте и отмен колеги като гледам каква седянка се е заформила имам едно предложение зощо не се направи нова тема за актуална информация от морето и брега нали ме разбираш че след риболов чесно да си кажа хич не ми се пише но от предния ден виж съм драснал някой ред къде ще ходя за риба и като си оставя телефона който иска може да пита как е положението. има ли риба няма ли а не вчера имаше много а днес няма.
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Публикувай отговор

Обратно към “На раздумка за морето!”