Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 3.0
Модератор: dantho.mihov
- stoilkatastz
- ще става разбирач
Re: руская рибалка 3.0
Аз маи ще се откажа да играя онлаин,немога и немога да я платя таз игрица.
имам един ник около 35 разряд. С платен един месец мога да ти го дам за 30 кинта ако искаш
Имам излишен ник в РР3 онлайн - 35 разряд
здр на всички искам да попитам дали някои знае да има безплатен сървар на рр3 и дали ще има
Тая игра платена ли е?
И ако да има ли подобна онлайн, но безплатна?
И ако да има ли подобна онлайн, но безплатна?
Играя офлаин версията , купих си къща в Клязъма , някои може ли да ми каже какво на да ловя и на каква стръв?
Легендарния рибар
На Клязьма можеш да ловиш подуст на Осенние отражения на мотили .пробвай захранка жмых + хлеб + укроп . Пробвай също густера У красного плёса на сирене или перловка със захранка Большая плотва-анисовое масло.sad написа:Играя офлаин версията , купих си къща в Клязъма , някои може ли да ми каже какво на да ловя и на каква стръв?
Наслука
-
- новобранец
Аз влизам често във сайта на installsoft.ru обаче нещо не мога да намеря откъде точно да сваля самата игра. Има на едно място пише 3.1 и пише, че ще дойде скоро ... Също има тема дали да се започва от нулев разряд или не, което би трябвало да значи, че играта не е пусната още ... Моля Ви, помогнете. Сигурно не се оправям, защото не разбирам руски, но все пак ми се играе 

http://installsoft.ru/viewtopic.php?f=495&t=8146martination написа:Аз влизам често във сайта на installsoft.ru обаче нещо не мога да намеря откъде точно да сваля самата игра. Има на едно място пише 3.1 и пише, че ще дойде скоро ... Също има тема дали да се започва от нулев разряд или не, което би трябвало да значи, че играта не е пусната още ... Моля Ви, помогнете. Сигурно не се оправям, защото не разбирам руски, но все пак ми се играе
Готови ли сте за БГ команда. има една - бълкански синдром , ама нищо българско (градско) няма в тях. Чакам предложения за име . ЛЕВСКИ 1914 от мене
Хубаво е да има и чисто българска команда,но мисля да не започваме по български.Не мисля,че името трябва да бъде свързано с отбори и други възможни пристрастия.И много ви моля нека забравим балканската си същност и да няма хитрувания,лъжи и всички лоши прояви,които сме прехванали през времето.Нека всички да получат удоволствие от самата игра и да играят за играта и за забавление. 

Знае ли накой защо на руская рибалка 3.0 след като хванеш риба трябва да се върнеш на водоема да избереш лакацията и отново да хвърлиш въдиците.
Само при мен ли е така и може ли да се направи нещо на руская рибалка 2.4 не беше така. Ако някой знае нека обясни ще му бъда много благодарен.
Само при мен ли е така и може ли да се направи нещо на руская рибалка 2.4 не беше така. Ако някой знае нека обясни ще му бъда много благодарен.
Последно промяна от ikonomow на Пон Яну 24, 2011 3:49 pm, променено общо 2 пъти.
имаш няква грешка при инсталацията. свали си играта на новоikonomow написа:Знае ли накой защо на руская рибалка 3.0 след като хванеш риба трябва да се върнеш на водоема да избереш лакацията и отново да хвърлиш въдиците.
Здравейте питам защото имам проблем (всъщност не знам дали това е проблем де). Аз играя офлайн и всеки път когато искам да участвам в някой турнир ми се появява съобщение, което казва " Регистрация проходит за час до начала турнира." и после нищо не става а като стане толкова часа в колкото започва турнира вече не може да се вземе участие и изчезва от таблицата с турнирите. Моля по опитните да ми разяснят какво става. И другото нещо, което искам да питам е нещата, които продават в барахолката на 100% ли са в смисъл могат ли да ми продата макара на 5 % щото продават, виждал съм, една и съща макар за 23000 и за 57000 рубли?
Риболовът е нещо много повече от ваденето на рибата от водата...Той трябва да се извършва с финес и мярка и най- важното с уважение към рибата
За да се регистрираш в турнира трябва да се запишеш час преди началото му, а не когато започва. Примерно турнира ако започва в 17:00 , първо трябва да си на базата на която ще се проведе турнира и второ да се запишеш в интервала 16:00-16:50 . Когато стане часа за турнира 17:00 и след него вече неможе да се запишеш и турнира изчезва от таблицата защото е започнал. Колкото до барохолката, в офлайн играта са на 100% но не ти препоръчвам да си взимаш от там, изразходват се бързо... Играй само в турнирите, при победа в някои от турнирите като СФ,Триада и др, ти подаряват въдици като награда, по мощни от тия в магазина. Някой път наградата може и да е катушка от тия които ги има само в експлузивните аксесоари. И най много пари и то бързо се правят от турнирите. Така че от турнирите получаваш мощни въдици и катушки като награда, които ги има само в експлузивни. А не да даваш пари и да ги купуваш от там. В офлайн версията само турнири, така се развива най бързо героя. И пари се правят, и принадлежности, и опит и карма.Томa37 написа:Здравейте питам защото имам проблем (всъщност не знам дали това е проблем де). Аз играя офлайн и всеки път когато искам да участвам в някой турнир ми се появява съобщение, което казва " Регистрация проходит за час до начала турнира." и после нищо не става а като стане толкова часа в колкото започва турнира вече не може да се вземе участие и изчезва от таблицата с турнирите. Моля по опитните да ми разяснят какво става. И другото нещо, което искам да питам е нещата, които продават в барахолката на 100% ли са в смисъл могат ли да ми продата макара на 5 % щото продават, виждал съм, една и съща макар за 23000 и за 57000 рубли?