Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде около Шумен?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Re: Къде около Шумен?
С прискърбие съобщавам че вчера нашия съфорумник stanistud (Станислав Студенков) си отиде нелепо заедно с други двама колеги.
Почивайте в Мир !!!
Почивайте в Мир !!!
Нека почиват в мир!!!
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Лека им пръст на колегите, адски нелепа смърт! Безумие! 

- Sleepwalker_
- разбира нещата
Някой знае ли има ли някакъв риболов на баластриерата до Радко Димитриево? Някой ходил ли е скоро, чувал ли е нещо?
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Колега преди 2 години като ходих,към края на летния сезон,беше отчайващо зле,ниска и бистра вода,обрасло навсякъде ,нямаше условия за спининг,ловеше се в дупките измежду водораслите,те жабите сигурно повече от рибата,имах за целия излет 1 малка червеноперка,то местното болшинство което ловеше там бяха от мургавата Индия,сега не знам как е,но редовно се мрежари от местните селски идиоти
- bad_santa
- научил се да хвърля
Здравейте колеги, някой знае ли дали излиза нещо на езерото тея дни? 
Не е много по темата но да питам. До Смядово има един изравнител знаете ли нещо за него, дали има риба и какви са условията, благодаря предварително и наслука

Не е много по темата но да питам. До Смядово има един изравнител знаете ли нещо за него, дали има риба и какви са условията, благодаря предварително и наслука

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
Днес ходих на разходка на язовира.На малкия на стеничката вадеха червеноперка.
- Sleepwalker_
- разбира нещата
От как се размрази ходих два пъти и двата пъти се капотирах. Тападжиите казват, че се случва да удари, но рядко. Бе има по някоя риба, но е трудна.
- choch0
- научил се да хвърля
Миналата година посетих изравнителя. Той е твърде малък но все пак има риба в него. Често хората като си хванат някой шаран си го плащат и си го вземат. Средната големина на екземплярите е около 2 - 3 кг. Не се сещам точно но мисля, че таксата е 5 лв. за да ловиш и отделно се плаща рибата.bad_santa написа:Здравейте колеги, някой знае ли дали излиза нещо на езерото тея дни?
- bad_santa
- научил се да хвърля
Благодаря колега, а знаеш ли дали е пуснат сегаchoch0 написа:Миналата година посетих изравнителя. Той е твърде малък но все пак има риба в него. Често хората като си хванат някой шаран си го плащат и си го вземат. Средната големина на екземплярите е около 2 - 3 кг. Не се сещам точно но мисля, че таксата е 5 лв. за да ловиш и отделно се плаща рибата.bad_santa написа:Здравейте колеги, някой знае ли дали излиза нещо на езерото тея дни?

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
- choch0
- научил се да хвърля
Незнам колега .. 

Колеги да имате случайно инфо за Кюлевча.Дали ще го пускат тази година.Благодаря предварително и НАСЛУКА.
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги имам един въпрос относно язовир : НОВИ ПАЗАР 2 ( или 1 ) не съм сигурен как точно се казва . Някой може ли да ми каже какви са условията там и какво излиза ? Благодаря предварително
НОВИ ПАЗАР 2 ( или 1 )Ivan_nikolov написа:Колеги имам един въпрос относно язовир : НОВИ ПАЗАР 2 ( или 1 ) не съм сигурен как точно се казва . Някой може ли да ми каже какви са условията там и какво излиза ? Благодаря предварително
Това какво значи, че има водоем в Нови пазар, че и два

ПП нека някой ако знае да каже че

-
- новобранец
не бяха ли Царев брод 1 и 2?