КАЧЕТЕ НЯКОЯ СНИМКА НАЙНАКРАЯ

Модератор: nkolev66

Публикувай отговор
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Re: КАЧЕТЕ НЯКОЯ СНИМКА НАЙНАКРАЯ

Мнение от rumci »

Emilios, наистина писа неща полезни за всеки гмуркач и харпунист посещаващ този сайт. По този начин спечели симпатията на доста хора и не мисля, че преписването и преувеличаването на истории разказани от теб бяха нужни. Изгуби доверие, което едва ли ще можеш да върнеш :| . Поздрави!
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

Специални поздрави на Петко Стоянов и на Добс. Момчета добре го заковахте тоя самозванец. В началото си помислих че това е наистина човек които разбира от този спорт, но с тази снимка се изсра на метеното. Съжалявам го. Добс мисля, че и трябва да помислиш за него и в другия сайт.
Пашата обича смелите.
Аватар
emilios
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от emilios »

baretata написа:Специални поздрави на Петко Стоянов и на Добс. Момчета добре го заковахте тоя самозванец. В началото си помислих че това е наистина човек които разбира от този спорт, но с тази снимка се изсра на метеното. Съжалявам го. Добс мисля, че и трябва да помислиш за него и в другия сайт.

заковахте!???? :D не,не мисля ,че съм закован.дали съм самозванец и дали разбирам от този спорт могат да съдят само трима човека в този форум добс,фишерчето и ДИКАНАРОВ ,но не и ти– защото ако ти разбираше от този спорт щеше да разбереш по писаното от мен дали наистина разбирам :D
Но съм съгласен със теб,че се исрах на метеното :D
Изображение
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Добс, добре дошъл колега във форума! Ще се радвам на твоите репортажи, съвети и коментарии! Не изчезвай!
Емиле, надявам се да си разбрал грешката си ! Всичко от теб си зависи за в бъдеще! :!: :!: :!:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

Не казвам че го разбирам, защото с него занимавам от тази година. Затова ми беше интересно когато четях постовете ти, ноооооо човече не го разбирам да се надуваш с чуждия улов. На другия саит имам снимки с риби и не съм казал че са мои. Те са на човека които ме запали по този красив спорт. За което му благодаря. Но имам и убити от мен риби, не са големи ама като за начинаещ съм доволен от себе си. Радвам се , че поне си призна за грешката.
Пашата обича смелите.
Аватар
emilios
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от emilios »

.
Последно промяна от emilios на Съб Фев 07, 2009 9:29 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Пичове да спрем с конфликта и да продължите с харпунджийството, мноо ви моля.Аз от гмуркане не разбирам, нека разбиращите да продължат!
deathwalker
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от deathwalker »

[quote="emilios"]от Скорпид на Пон Юли 17, 2006 4:56 pm

Хайде колеги харпунджии да разнообразим малко преставите за риболов на някой колеги

Направо ми обърка представата за риболов !
"Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten."
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Комплексите на хората често надминават възможностите им.

Чета форума с интерес и се надявам следващата прочетена тема да не е 5 страници лъжи :(
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

аве колега Емчо , ти ми засенчи зарганите ве :D :D :D ....ама не бъдете толкова строги и вие де - всъщност човека написа и доста правилни неща - надявам се да продължи да пише.....Добре дошъл и на Добс , от сърце :!: ....и тайничко се надявам да ме покани на някоя Бургаска сбирка
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

Булти къде се загуби бе приятелю, затъжих се за твоите постове.
Пашата обича смелите.
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

нямах НЕТ поради тривиалната причина , че не го бях платил :D , една седмица преди да си гръмна ръката ни обраха - освен мангизите изчезнаха лаптопа и цифр.камера и с тях сичките ми спомени от морето тва лято , майтап ама ми останаха само снимките в галерията на Манията , една седмица след като се гръмнах ми изпуши тотално компа на който бачкам и трябваше да си купувам друг , после ни удари кризата :D :D :D и ей ма на - видях някой лев - платих си нета и ся съм тук :D ...имай впредвид че и софийски студент ми виси на главата :shock: ....та такива ми ти едни битови истории :D ....за ся един месец гарантирано съм тук , па после ши видим :D
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

и понеже тая тема е негова .....та нашият приятел Скорпи се завърна наскоро от плаване с "Калиакра":
Изображение
и ви праща Много Поздрави с тия морски пейзажи , снимани по време на рейса
Изображение
и се закани идния сезон да спука рибата , като обеща да влиза по-често в сайта ( всъщност ако зависеше от него , той нямаше да излезе от тук :D )
Изображение....

П.П. Ватусе , Скорпи е човекът , който ни запозна :D
Аватар
emilios
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от emilios »

преди години,често виждах една яхта на морска гара със името калиакра.За нея ли става въпрос? :D
Изображение
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Значи, ще чакаме и от колегата Скорпи нещо да сподели. Снимки, спомени или тема за размисли. :lol:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”