Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Щука около Пловдив
Модератор: Paublo_Eskobar
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Щука около Пловдив
- колега, снимки имаш ли, щото ако имаш ще ми е интересно да ги видя аз тия махленски зъбатки.две забатки вън.2,5кг.62 см.и3.1кг
С години ходя на Махалата за щука и имам уловени сумати щуки там,ама досега по-голяма от 1,7кг риба не съм хващал ,а и не съм виждал някой да изкара едра щука(над 2кг.).Може би за 5 години там има уловени 5 щуки над 2 кг., което прави средно по 1 на година, пък ти за един ден - два удара и две риби над 2кг. да изкараш , трябва да си голям късметлия, да не би ти да си и този ударил неделния джакпот от тотото

Иначе в неделя и аз бях там на обичайното място - 6 удара и все маломерки, нямаха и 500гр. и заминаха обратно.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега danev69 , в момента Махалата е така да се каже изоставена на произвола на съдбата, то не че преди се правеше нещо де, ама поне таксата редуцираше броя на хората, които посещаваха водоема.Сега както казах такса няма и куцо и сакато се е втурнало натам да хваща и прибира маломерки.То не беше ток ,то не бяха жици, навсякъде е осеяно с тапи, сутрин трябва по тъмно да си там за да си хванеш свястно място и скоро и този водоем ще бъде успешно заличен от риболовната карта на България, защото те и маломерките вече не останаха, а какво остава за някоя стойноста риба, способна да хвърля хайвер и да се размножава.
-
- научил се да хвърля
Ами за такса никои не мина,на тапа за блесна там е малко трудно мн е обрасло с водна леща и нема място каде да въртиш.А за снимки имам но немога ги сваля от телефона за сажаление.danev69 написа:какви са таксите на Долна махала?Благодаря предварително.браво колега нямаш ли снимки.на тапа ли ги хвана или на блесна?
-
- научил се да хвърля
Ха за джак пота не успях,на махалата има големи животни но както казваш по горе куцо ................. е трагнало за щтукаkatri написа:- колега, снимки имаш ли, щото ако имаш ще ми е интересно да ги видя аз тия махленски зъбатки.две забатки вън.2,5кг.62 см.и3.1кг
С години ходя на Махалата за щука и имам уловени сумати щуки там,ама досега по-голяма от 1,7кг риба не съм хващал ,а и не съм виждал някой да изкара едра щука(над 2кг.).Може би за 5 години там има уловени 5 щуки над 2 кг., което прави средно по 1 на година, пък ти за един ден - два удара и две риби над 2кг. да изкараш , трябва да си голям късметлия, да не би ти да си и този ударил неделния джакпот от тотото.
Иначе в неделя и аз бях там на обичайното място - 6 удара и все маломерки, нямаха и 500гр. и заминаха обратно.

- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Големите животни на Махалата са вече само мит, вервай ми колега, а иначе преди таксата да стане 4лв. беше 3лв. и големите животни си бяха пак само митХа за джак пота не успях,на махалата има големи животни но както казваш по горе куцо ................. е трагнало за щтукане бях ходил одавна на този водоем,силно казано,,от времето когато таксата беше 4лв.тогава се ловяха добри енгземоляри по 4и5 кг и на горе.Като видях колко водна леща има и се от4аях но касмета беше на моя страна
но през по4ивните дни не е за ходене мн народ.за това в4ера бях на 9ти км но и там беше манифистациа.Живи и здрави и успехи в риболова

На теб колега на коя дупка ти удариха щуките и от коя страна от страната на Стряма или от страната на кариерата?Иначе жалко за джакпота, ако го беше ударил какви щуки сега щеше да ловиш, можеше и до скандинавските страни да отскочиш за трофеи

-
- научил се да хвърля

Абе имаше и по-големи на "Махалата", ама......трофейни щуки от порядъка на 3-5 кг...

- danev69
- сериозен играч
колеги тоя джакпот много ви е надъхал за лесна печалба,ама то вече мама на тати не дава без пари
.джакпота вече го няма така че да се върнем на темата за щуките.някои ходил ли е скоро на с.Любен,преди там излизаше по някоя добра щука между масовите писалки.наслука на всички

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега, да не би да искаш да кажеш, че си хвърлял в първата дупка от страната на Стряма(тази ,която едно време е била развъдник за шаран).Аз и викам "дупката с лебедите" , защото всяка зима там зимуват двойка лебедито4но до кариерата от страната на Стряма

-
- научил се да хвърля
Точно там, ама нали ти казах че др немаше място а за пресушаването не го знаех иначе и аз не бих метнал там.Но явно е било за доброkatri написа:Колега, да не би да искаш да кажеш, че си хвърлял в първата дупка от страната на Стряма(тази ,която едно време е била развъдник за шаран).Аз и викам "дупката с лебедите" , защото всяка зима там зимуват двойка лебедито4но до кариерата от страната на Стряма.Аз в тази дупка не съм хвърлял от години ,защото тя остава изолирана от другите дупки(няма връзка с тях), била е пресушена изцяло навремето за да се излови шарана и ако има някоя щука там това ще е случайно.Явно,че има и като няма къде да отиде , дори е пораснала , абе казах ти аз ,че си извадил късмет, ама ти не вярваш
.

модерирано slivnalia

Последно промяна от batkovi kolio 3 на Нед Ное 22, 2009 8:28 pm, променено общо 1 път.
- bigfish133
- ще става разбирач
Днес ходих за пръв път до дупките на Песнопой за щука(благодаря на SONY за помощта) , ама нямахме удар. Поседяхме до към 11.30 и се преместихме на Ръжево Конаре. Там на тапите също без удар , ама сефтосах новия спининг 1бр. над килото.Народ имаше много ама бяха повече на втората дупка , ние на първата. Не видях някой да вади нещо с изключение на един колега , който хвана една малка 500 - 600гр.

-
- научил се да хвърля
Браво колега
на 2 рата никои нищо не хвана.със здраве 

-
- научил се да хвърля
каде е това :4: бре мамкаму

- Кузмич
- dreamer
Горе в ляво под Esc.batkovi kolio 3 написа:каде е това :4: бре мамкаму
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Колега,bigfish браво за щуката.На каква примамка я излъга? Що се отнася до Песнопой,там иска повече търпение и да застуди още.
TICA FAN