Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Мисля,че засяга всички !!!
Модератор: sapuna
Re: Мисля,че засяга всички !!!
Охххх, кога ще мине тая зима .... не ни се отразява добре на всички 

- indalo
- фен клуб-скобар
Определено. Или поне да затопли...та и кога сме на работа да си ловимМънцата написа:Охххх, кога ще мине тая зима .... не ни се отразява добре на всички

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ся ши са дразним лиindalo написа:Определено. Или поне да затопли...та и кога сме на работа да си ловимМънцата написа:Охххх, кога ще мине тая зима .... не ни се отразява добре на всички

Ся с мънцата обмисляме да направим група "риболов на лапина". Май месец ще я разтурим, наесен пак ще я спрегнем.
Верно, тази зима като че ли е по-нетърпима от миналата.
Верно, тази зима като че ли е по-нетърпима от миналата.

Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Тоше, не става брат, аз ши прая "Група на НЕгрупарите", ши си обсъждаме тайни тактики и чалъми, ама толкова тайни, че и ние няма да ги знаем
Условията за членство:
1. Нечленство в друга група
2. Шише с питие по мой избор
3. Никой да няма по-гУляма репутация от мойта

1. Нечленство в друга група

2. Шише с питие по мой избор

3. Никой да няма по-гУляма репутация от мойта

Тогава аз ше си направя "лапинска" група, ти си направи "тайна" и ше менкаме тайни за лапината или тайни лапини на шишета по твой избор.
Някой няма ли да каже, че има карагьоз по нашия край. Чудя се в последно време, аз ли съм кривия, хората ли изпростяха....Все на скандали налитам и що не си мълча като примерно дете....
Глупостите са си глупости, а на мен логиката за затворени групи ми изглежда тоооочно толкова логична, колкото тази снимка:

Аз приключвам, щото почнах да се чувствам като някаква вечна опозиция, а не това бе целта ми, когато се регистрирах тук. Не съм Яне Янев.
Някой няма ли да каже, че има карагьоз по нашия край. Чудя се в последно време, аз ли съм кривия, хората ли изпростяха....Все на скандали налитам и що не си мълча като примерно дете....

Глупостите са си глупости, а на мен логиката за затворени групи ми изглежда тоооочно толкова логична, колкото тази снимка:
Аз приключвам, щото почнах да се чувствам като някаква вечна опозиция, а не това бе целта ми, когато се регистрирах тук. Не съм Яне Янев.

- tcekata
- вече хвърля и на тежко
При създалата се ситуация , това е най-правилното решение. За точка първа съм съгласен - не може да си фен примерно на Левски и в същото време на ЦСКА образно казано. Но точка 2 трябва да отпадне, в краен случай да се намали грамажа - по здравословни причини , защото това ще бъде много голяма група. И тъй като е групата на негрупарите , трябва всички нечленуващи в друга група автоматично да попаднат в нея. За новорегистрираните потребители, може да се определи някакъв срок, след който ако не са станали членове на друга група - пак в кюпа. Така няма да я има сегашната ситуация - мойто си е мое , а чуждото общо.Мънцата написа:Тоше, не става брат, аз ши прая "Група на НЕгрупарите", ши си обсъждаме тайни тактики и чалъми, ама толкова тайни, че и ние няма да ги знаемУсловията за членство:
1. Нечленство в друга група![]()
2. Шише с питие по мой избор![]()
3. Никой да няма по-гУляма репутация от мойта![]()
![]()

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
най добре вземете да си направите сайтове ,ваши собствени и там може да си правите каквото си искате,мого се радвам че ги има затворените групи,защото от такива мнения като вашите/мънц и шморх/ много хора напуснаха форума,ми вземете да направите нещо положително за форума,явно неизбирането ви за морския риболов/за модератори/ ви е направило много мнителни
))).....
крайно време е на тази тема да се удари катинарче

има и други форуми . тези като искат , да се надъгват само двама трима . а ако искат да споделят опит, да го пуснат свободно , за всички
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
stich написа:Оф тъкмо мислех да си лягам вече ... ма ше изчакам още малко
що....сеир ли ще чакаш...нали тва е целта,насъскай кучетата и чакаи да видиш шоу,заведението затвори вече ,,децата да си лягат......слагайте червена точка [img]18=[/img]

Бе заради мене или мънцата едва ли някой ше напусне. По-скоро се пренасочват, ма на твоя аватар пише модератор, ти ги разбираш нещата.
Младеж, не дрънкай за неща от които хабер си нямаш. Съвет ти давам просто.
Младеж, не дрънкай за неща от които хабер си нямаш. Съвет ти давам просто.

-
- кандидат преподавател
Строго по заглавието: "Мен не ме засяга".Не съм и не мога да бъда фен на нищо -в този смисъл не съм фен на форума,а съм осъзнат негов член и почитател / в смисъл,че знам заради чий...за какъв кеф чета и пиша в него/.Мога да хващам скобари,даже по някога улавям такива и то "иьодри" /на старинен родопски диалект означава "едри"/.Ама обичам да ловя и други риби,даже дребни.
Не искам и няма да членувам в никакви групи и фен-клубове -такъв ми е житейския избор,не членувам в никакви социални,политически,професионални или синдикални организации /няма как да нямам риболовен билет,то е ясно/.Същевременно ми е безразлично колко и какви групи и клубове по интереси ще се създават и създадат.Е,казах си,не че е важно,ама все пак да знаете,че има и такива позиции 

Тука мисля че нещо се обърка /риболовч/ribolovcho написа:най добре вземете да си направите сайтове ,ваши собствени и там може да си правите каквото си искате,мого се радвам че ги има затворените групи,защото от такива мнения като вашите/мънц и шморх/ много хора напуснаха форума,ми вземете да направите нещо положително за форума,явно неизбирането ви за морския риболов/за модератори/ ви е направило много мнителни))).....