Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ВНИМАНИЕ за Гърция
Re: ВНИМАНИЕ за Гърция
Българи мизерстват по техните реки, и гърците ни слагат под общ знаменател. Това далеч не означава, че всички сме такива( до колкото видях никои тук не е поставил такива "квантори" за всеобщност ), но в техните очи е друго.Ivak написа: Но да кажвате, че всички българи са боклуци, а гърците цвете няма да се съглася НИКОГА
Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !
-
- кандидат преподавател
В кои "техните очи"?На напъвачите в политиката им-антибългарска,асимилаторска,двулично-трилична и абсолютно измамническа по отношение на евросредствата;на откачалките на великогръцки теми,дето и на говното им пише "Мегали елада";на десетките хиляди анархисти,които след година-две ще буторясат и подпалят цялата официална Гърция;на българомохамеданите там ,на които много години не им даваха да работят или да регистрират фирма,ако не си изчанчат имената по гръцки образец и не втълпят в главите на децата си,че голем уй и глад ги чака цял живот,ако не говорят и не мислят като гърци ;на турското малцинство там ли,което живее под обсада,та в кои очи ?Гърците нито са единни,нито са еднакви,нито имат правото да ни учат да си мием ръцете,след като на тях от лайна не им се видят ушите.Ходих,лових риби,не оставих боклуци,взех си няколко трофейни кефала,духаше силен вятър,явно това беше забраната.Живи и здрави бъдете всички,даже и защитниците на гръцката политика и интереси.
-
- сериозен играч
Ivak написа:Много им е хубава мизерната риба ммммм![]()
![]()
![]()
При положение, че доскоро държах язовир, за какъв чеп ми е да мъкна риба от Гърция?
Северна Гърция е много западнала и няма нищо общо с южните части. Колко дни и нощи сте прекарали пищеши колеги по селцата им и пътищата- селските![]()
И за какво да си посипвам главата с пепелНито огън съм запалил, нито съм опъвал палатка, нито съм взел риба, изключае 1 лаврак, 1 сом и 2 щуки преди тазгодишния Никулден. Нито съм ловил с непозволени начини.
Или да си посипя главата с пепел, че си оставям парите по магазините им, по бензиностанции и заведения?
Като имаше забрана на Потами да не би да спряха да ходят местните?
Защо почвате веднага да плюете българите като цяло? Има много, който ходят за спорта и не мъкнат риби на обратно. Ама дай да лем по форумите по всички българи.
Тези, който ходят за да продават рибата няма да ги спре забрана, доказано е вече във времето.
И един последен пример, седим на Струма и си пием ракията с грък, обеснява как при тях масово се опъвали чепарета и било почти невъзможно да се влачи в повечето части на язовиритеНа другия ден идват 3-ма с пикапа пускат метална лодка в реката и товарят чувалите с мрежи в нея и айде тараш на цялата река, гръка си говори с тях и потвърди че са си местни гърци. И мноооого такива случки, давам тази за пример понеже на нея има поне 7-8 човека свидетели от форума, тогава през ноща още една лодка влезе два пъти с мрежите.
Друг случай на много известно място на Ангитис, колко пъти мятаха туби от препаратите с които пръскат по нивите около полянката под жълтия мост, колко чували от торове намятаха? Това са го видяли десетки хора от форума.
Тези, които ходят повече по Струма ще потвърдят, че на всякъде където е удобно има винтери и лодка![]()
Мноого са добри гърците само да не е празник и да е топло. Правят си барбекюта напиват се и карат пияни на мотики както си искат. Отново случки и свидетели бол.
Съгласен съм, че както искаме да се държат с нас така трябва да се държим с тях. Че нашите правят мизерии така е, чистили сме след тях, че се излавя рибата съм съгласен. Но да кажвате, че всички българи са боклуци, а гърците цвете няма да се съглася НИКОГА
Напълно си прав колега,но съм,виждал и със собствените си очи,Българи от Петрич,с бус,как пристигат и се почва с парашутите,на въпроса какво ще я правят рибата отговарят,че я продават на пазара по 2лв кг.
Едно хубаво място до хотел Фараги,заринаха го в боклуци и то само Българи.Гърците сложиха табела.

Хората от хотела почнаха,щом видят Българи рибари,викат полиция и тя ги гони,и то с пълно право.
jultopepi написа:
п,п,
А дали ще му е удобно някой да ми обясни как точно стои въпроса с риболова в Гърция
четох четох ама така и не разбрах
Няма забрана и риболова си върви

-
- научил се да хвърля
колега аз като Българин мога ли да отворя фирма в Турция и какви права имам в Турция след като говорим за права на мохамеданите????????Нека не започваме политически изказвания! Дим без огън няма !!!Ако нашите културни и образовани българо-цигано -мохамедани и прочие посетители в Гърция се държат както подобава за всеки образован и културен човек за каквито претендираме че сме!???- бъди сигурен че никои няма да им забранява нищо,точно обратното.Защо аз да плащам за разрешителни и да спазвам законите а нашите,,невинни образовани и много културни '' съграждани какво правят???Всичко с мярка и бъдете сигурни че няма да има забрани!!!!!!!!!INCUBUS написа:В кои "техните очи"?На напъвачите в политиката им-антибългарска,асимилаторска,двулично-трилична и абсолютно измамническа по отношение на евросредствата;на откачалките на великогръцки теми,дето и на говното им пише "Мегали елада";на десетките хиляди анархисти,които след година-две ще буторясат и подпалят цялата официална Гърция;на българомохамеданите там ,на които много години не им даваха да работят или да регистрират фирма,ако не си изчанчат имената по гръцки образец и не втълпят в главите на децата си,че голем уй и глад ги чака цял живот,ако не говорят и не мислят като гърци ;на турското малцинство там ли,което живее под обсада,та в кои очи ?Гърците нито са единни,нито са еднакви,нито имат правото да ни учат да си мием ръцете,след като на тях от лайна не им се видят ушите.Ходих,лових риби,не оставих боклуци,взех си няколко трофейни кефала,духаше силен вятър,явно това беше забраната.Живи и здрави бъдете всички,даже и защитниците на гръцката политика и интереси.
-
- сериозен играч
и ного правилно,евала им ,и тука требе да е така ама немаме закони ,ти що искаш като тука башибузуците да ни се качат на главата ....аре не ми се дума...кой иска да е турчин да си оди у турцяINCUBUS написа:на българомохамеданите там ,на които много години не им даваха да работят или да регистрират фирма,ако не си изчанчат имената по гръцки образец и не втълпят в главите на децата си,че голем уй и глад ги чака цял живот,ако не говорят и не мислят като гърци ;на турското малцинство там ли,което живее под обсада
- mitiogt
- ще става разбирач
Не ли е това по - важното за дискутиране , къде пак отидохте на турци и цигани !НИКИ ДОНЧЕВ написа:
Няма забрана и риболова си върви
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
- icho_87
- вече хвърля и на тежко
Забрана има!!! Но не е повсеместна. Днес набързо един приятел е казал на баща ми, че само отделни канали са забранени. За съжаление нямам повече инфо за сега. Може да са направили нещо само в крайградските райони и най-вече около Драма. До ден два ще имам повече инфо и ще пиша пак. Честита Баба Марта. Много здраве и повече трофейни екземпляри! 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Колега, дай инфо в детайли, че нещо тази забрана ми намирисва. Специално за Ангиста говоря. За съжаление не ходя често и няма как да разбера.icho_87 написа:Забрана има!!! Но не е повсеместна. Днес набързо един приятел е казал на баща ми, че само отделни канали са забранени. За съжаление нямам повече инфо за сега. Може да са направили нещо само в крайградските райони и най-вече около Драма. До ден два ще имам повече инфо и ще пиша пак. Честита Баба Марта. Много здраве и повече трофейни екземпляри!
- icho_87
- вече хвърля и на тежко
Днес се прибирам към Гоце Делчев и предполагам, че до утре ще разбера повечко детайли. Ще пиша 

Кире мойта група са от вчера на Ангиста - забрана НЯМАPin2 написа:Колега, дай инфо в детайли, че нещо тази забрана ми намирисва. Специално за Ангиста говоря. За съжаление не ходя често и няма как да разбера.icho_87 написа:Забрана има!!! Но не е повсеместна. Днес набързо един приятел е казал на баща ми, че само отделни канали са забранени. За съжаление нямам повече инфо за сега. Може да са направили нещо само в крайградските райони и най-вече около Драма. До ден два ще имам повече инфо и ще пиша пак. Честита Баба Марта. Много здраве и повече трофейни екземпляри!

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- icho_87
- вече хвърля и на тежко
Само от един канал са били изгонени хора. Повтарям ИЗГОНЕНИ, а не глобени. Кой е тоя канал обаче все още не знам ...
Много ,ама много кафяв вторичен продукт се оставя в Гърция, Господа
Огромна "благодарност" и за подкрепата в това отношение от страна на македонската "риболовна" общност

Огромна "благодарност" и за подкрепата в това отношение от страна на македонската "риболовна" общност

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
здравейте,в събота бях на реката Ангиста,само незнам защо всеки и казва Ангиста като реката се казва Ангистас,,загледайте надписите по мостовете
това в кръга на шегата,та на моста който минава пътя за Анфиполи има огромна табела на която пише включително и на български
"Забранява се риболово от 15.04 до 31.05" така че кой квот чул недочул
мога само да ви кажа че съм се разходил близо 4-5 км по реката - беше панаир от хора,ако имаше някаква забрана дали щеше да има толкова много хора 

"Забранява се риболово от 15.04 до 31.05" така че кой квот чул недочул

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
и като ги "освободим", за какво ще ходиме там - то и у нас си има "осрани" водоемиmitiogt написа:Въпрос на време е всички области да бъдат забранени за риболов!

- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Така и така темата е за Гърция да попитам - има 2 реки в гръцко като минеш през пункт Златоград.. някой знае ли разрешени ли са за риболов и какво може да се търси там?
Благодаря
Благодаря
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!