Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Открихте ли сезона на Тролинга
Модератор: bobopeli
- K Kraev
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Открихте ли сезона на Тролинга
След десетина дена, Бялата ще е забранена. Който я пусне обратно, да му се върне стократно. 

- te4osoma
- разбира нещата
Всеки има план,..докато не му разбият устата..
М.Тайсън
М.Тайсън
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Това предложение е за балъци,щот през март и април щуката е хвърлила хайвера,а бялата тепърва тръгва към боищата!
Та ако не се вдигнем срещу поредната тъпотия,значи сме балъци и овце!
Такава заповед крие интереси за определен гьол=Жребчево,та като отмине забраната значи през май бялата ще бъде много лесно избита,а щуката по това време е в дълбокото и не се размножава,а яде здраво след мъстренето!Та забраната е за тъпаци,които не разбират от размножаването на различните видове риба щука и бяла,щот немат нищо общо при мръстенето!
Протест,до последно! 

- mitko ribara
- ще става разбирач
Батко тия пак ли са измислили некви тъъъъъпи закони бе дати балъците...ПИСНА МИ ВЕЧЕ! и за риба неможе да ходиме спокоино!
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
-
- научил се да хвърля
Много истина има в думите на троли.Преди като нямах лодка и ходех по частни язовори май месец съм имал неворятни излети с големи бели на дъно а местните цигани ги ловяха и на плувка.За ден съм хващал по няколко добри бели. Много е гладна рибата през май и ще падне по-голяма сеч отколкото сега.Май взема еднакво добре и на воблер и на живо рибе и на джиг.
Та за мен въпроса е като забраняват за да се увеличи популацията на бялата и щуката,по-добре е да е до края на пълната забрана за риболов до някой си ден от юни.Иначе няма да има полза.За мен ще е добре май месец да се порадвам на добри излети.Топло време птички пеят зеленина и риба на куката.
Та за мен въпроса е като забраняват за да се увеличи популацията на бялата и щуката,по-добре е да е до края на пълната забрана за риболов до някой си ден от юни.Иначе няма да има полза.За мен ще е добре май месец да се порадвам на добри излети.Топло време птички пеят зеленина и риба на куката.
За завистта,глупостта и подлостта почивен ден няма.
- mitko ribara
- ще става разбирач
Маи месец 2010г. с един приятел хванахме 20 бели за един ден на Иваиловград което потвърждава думите на Троли.
Много не коректно през месец МАЙ да хващате по 20 риби ...mitko ribara написа:Маи месец 2010г. с един приятел хванахме 20 бели за един ден на Иваиловград което потвърждава думите на Троли.

В крайна сметка ще е има ли тая измислена забрана мамка му.....

Наи-вероятно в понеделник ще се знае със сигорност,защото тогава е крайният срок за обжалване.
mitko ribara написа:Маи месец 2010г. с един приятел хванахме 20 бели за един ден на Иваиловград което потвърждава думите на Троли.

- mitko ribara
- ще става разбирач
Не ми обясняваи че беше забранен щото ходихме няколко дни преди забраната ама нали трябва да има и такива като тебе.Не си спомням дали беше точно маи но 100% преди забраната.Извинявам се на модераторите!
Митаче, миналата година забраната започна от 15 -16 АПРИЛ, така че както си го написал - 20 БЕЛИ МАЙ МЕСЕЦ, как ти звучи а?
Дано поне сте си взели с приятелчето по 3 РИБИ, а останалите да са пораснали за тази година 

- mitko ribara
- ще става разбирач
Ами значи нещо аз се бъркам но 100% беше преди забраната.А иначе си взехме само по едно рибе а другите са си там.Поздрави и наслука през новия сезон.
- petro_op
- ще става разбирач
Бях забравил , че аз съм пуснал темата и като видях ведрите отговори от точно тази дата , но миналата година ми се дорева
Сега дедовия, дано има смислъл тази забрана - лично аз се съмнявам - циганина бракониер, мрежар и тогаджия това не го спира

Сега дедовия, дано има смислъл тази забрана - лично аз се съмнявам - циганина бракониер, мрежар и тогаджия това не го спира

petro_op написа:Бях забравил , че аз съм пуснал темата и като видях ведрите отговори от точно тази дата , но миналата година ми се дорева![]()
![]()
![]()
Направо на заклаха .Дано се случи нещо хубаво ,ама ма съмнява .
Мрежарите и токаджиите няма тоя път , да и простят изобщо.Къвто му е късметеца....
До 01.06.12 колеги ....