Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ - 2011 г.
Модератори: emo vasilev, alekst
- недялко радков
- ще става разбирач
Re: КЕФАЛОВИ - 2011 г.
В момента само на морски червей.ribolovec2 написа:Бих искал да попитам тези, които вече ги е споходила слуката откъм илария за тази година: на каква стръв ви удари?
На алтернативна стръв почва по-късно.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Зависи къде е хващана рибата -ако е в пристанища или около отходни канали (където се намира в изобилие от тоя вид риба)си фантяри яко.Иначе ако е от по-читаво място и е приготвена с желание и майсторлък си е вкусна риба.lusienn написа:Колега,ядохме я 5 семейства с децата свърши за норматив,не сме усетили такъв мирис беше фантастичнаstr.hadjiev написа:Аз нещо не мога да я оценя-има характерен мирис на кисело.До такава степен го усещам,че като пържат риба по терасите мога да я позная от пътя
- ribarshe
- ще става разбирач
Вчера иларията и при нас тръгна .Мястото е

Това е първата риба ,хваната на червей тука

Майстора е не кой да е ,а стария трапер Илко

От 16,30 до към 20ч резултата ми е този

Клатуркащи колеги много

но риба на чепаретата не излезе

Това е първата риба ,хваната на червей тука

Майстора е не кой да е ,а стария трапер Илко

От 16,30 до към 20ч резултата ми е този

Клатуркащи колеги много

но риба на чепаретата не излезе
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
На морска неска във варна избиха рибата имаше сумати хора с по една торбичка всеки
))
Проблема е обаче че в следващите 4 дни там ще е забранено да се лови заради яхтеното изложение.....Иначе днес на петрол на плажчето излезе илария бяхме няколко човека..май само аз бях капо....инче другите извадиха по кой-5 кой-10, викам ще отида на морска ама ташак нямах стръв и съответно никой не даде поне 2 червея..... иначе утре съм на петрол да видим какво ще стане пак.....
Иначе днес мястото беше Морска гара....Илария и Платерина. Браво на печелившите
На морска бяха на плувка на 1,50 дължина на майката с телескопи по 7-9метра.
На петрол на дъно.

Проблема е обаче че в следващите 4 дни там ще е забранено да се лови заради яхтеното изложение.....Иначе днес на петрол на плажчето излезе илария бяхме няколко човека..май само аз бях капо....инче другите извадиха по кой-5 кой-10, викам ще отида на морска ама ташак нямах стръв и съответно никой не даде поне 2 червея..... иначе утре съм на петрол да видим какво ще стане пак.....
Иначе днес мястото беше Морска гара....Илария и Платерина. Браво на печелившите

На морска бяха на плувка на 1,50 дължина на майката с телескопи по 7-9метра.
На петрол на дъно.
Смляха ги на Морска гара днес следобяд! за съжаление само на определено место се въртяха рибоците и който го бе заел намазаficho написа:А някой да има инфо за Варна ? Има ли ги илариите , ако да - къде ?

- ribolovec2
- новобранец
Къде другаде може да се пробва за илария освен на морска гара?
- недялко радков
- ще става разбирач
Прясно инфо:вчера на Шкорпиловци,днес на Ветеран са хванали много прилично,само илария обаче...
Едрото още се спотайва.
Едрото още се спотайва.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- ribarshe
- ще става разбирач
Споко ве колеги ,какво като затворят Морска гара - да не е само тя .Илария може да даде на сто места - на Зеления фар ,към големия фар от вътрешната страна , на буните , на Траката на буната ,в канала .Имам предвид на плувка
Колега ще кажеш ли как се стига до този фар?
аз утре към 5 съм на петрол да пробвам пак.
- 1000n
- разбира нещата
Колега, поздравления за улова!ribarshe написа:Споко ве колеги ,какво като затворят Морска гара - да не е само тя .Илария може да даде на сто места - на Зеления фар ,към големия фар от вътрешната страна , на буните , на Траката на буната ,в канала .Имам предвид на плувка

Разбрах, че кефаловите на Морска Гара са били ловени на плувка, но как е бил решаван праблема с гацата при 11 метра дълбочина?

Наслука на всички!

- 1000n
- разбира нещата
От Морска Гара поглеждаш на юг-югозапад и на около 100-200 метра можеш да видиш зеления фар, а големият фар е в края на вълнолома, т.е. от Морска гара излизаш отвън на вълнолома и тръгваш на юг, вървиш може би 400 метра или малко по-малко и си се стигнал до големия фар, където ми се вижда интересно да се пробва да се лови на плувка - май не се бях сетил за този вариант! Така че големи благодарности за добрата идеяputkasi написа:Колега ще кажеш ли как се стига до този фар?

Наслука на всички!

- ribarshe
- ще става разбирач
До обяд на Фара имаха по 1-2 риби .Сигурно следобяд ще избие
- kobovet
- новобранец
След обяд може да ги удари мълния с толкова много гръмоотводи!
- 1000n
- разбира нещата
аз за това си ловя с тежките сопи от фибростъкло!kobovet написа:След обяд може да ги удари мълния с толкова много гръмоотводи!

в момента съм във влака за варна и се намирам някъде из искърското дефиле. тук в момента не вали! на брега да на морето какво става? да няма дъжд и гръмотевици?

наслука на всички!