Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Размисли и обсъждане за подобряване на Софийските срещи .
Модератор: sapuna
Re: Размисли и обсъждане за подобряване на Софийските срещи
Много Ви моля да спазвате добрия тон в темата, все пак се познавате всички и рано или късно сядате на една маса и ловите на едни водоеми 

-
- вече хвърля и на тежко
Не виждам как може да кажеш че срещата е минала добре след такъв скандал и след като членове на форума които са от постоянното присъствие не се били на срещата.drat написа:Въпреки разправиите вчера среща се проведе и то на ниво. Това е темата в която някай ако е недоволен от проведената вече среща да си каже, ако няма някакви възражения не виждам какъв е проблема следващата да е пак на същото място последната сряда на месец септември.
Според мен трябва да се предложат 2-3 кръчми и да се подложат на гласуване, а не с еднолично решение да се сменя кръчмата. Ако трябва модераторите да пуснат една анкета с въпросните кръчми, да се пусне тема с плюсове и минуси на въпросните кръчми и да решим къде да провеждаме нашите срещи.
За деня на срещата може би също трябва да се помисли. Традицията е добро нещо, но доста колеги си взимат петък за почивен ден и отиват за риба. Това е от мен.
Мисълта убива действието!
- icokanev
- вече хвърля и на тежко
Любо, напълно съм съгласен с предложеното от теб без да ти цитирам поста.
Но, не ми стана ясно следеното:
1.Кой, кога и къде взе решението за промяната на деня
2.С какво допитване се избира заведение
И моето мнение е - нека има анкета и за заведение, и за ден, и за организатор, и т.н. А в същото време, нека всички колеги, които смятат да участвуват в нея, да се отнесат към проблема с необходимата отговорност!
И моето мнение е - нека има анкета и за заведение, и за ден, и за организатор, и т.н. А в същото време, нека всички колеги, които смятат да участвуват в нея, да се отнесат към проблема с необходимата отговорност!
Ако знаеш, значи можеш, иначе ... се учиш!
И за менюто също ли да има анкетаicokanev написа:И моето мнение е - нека има анкета и за заведение, и за ден, и за организатор, и т.н. А в същото време, нека всички колеги, които смятат да участвуват в нея, да се отнесат към проблема с необходимата отговорност!

Желая на всички Ви повече позитивни емоцииpacho69 написа:Аз не виждам никва разлика в ракията или салатата в която и да е кръчма.

Поздрави!
- barutchiata ©
- Администратор
icokanev написа:..........................
...............................
Никой ли няма да обясни на човека?

Какво точно трябва да му се обяснява, сякаш той не е учатвал в обсъждането тук, или в тази темаbarutchiata © написа:icokanev написа:..........................

Любо, кои точно хора визираш от "постоянното присъствие", щото аз на тази среща видях само хора, като Наско, Чапара, Иван(drat), Кърцата, Владко _DK_, Нина, Г.Петков, Тихо Тодоров,host200.....все народ неизменно присъстващ от първата такава среща до сега...., или трябва да роним крокодилски сълзи за Марко(който наистина е от най-старото присъствие на тези срещи), който обаче пак сътвори поредната интрига с ЛС и телефонни разговори за паралелна среща, макар той самият никога и нищо да не организирал и инициирал, то така или иначе трябваше да му слушаме постоянната тема, как е изгонен от nariba.com , пък той какъв принос бил дал за ФорумЪ, и каква жертва е всъщност и какви наблагодарници са еди кои си и бла бла все втози стил ...нещо което с охота разправя на всеки, особено на хора дошли за първи път .....тъ не виждам, кой друг освен Mарко Попов визираш?lubo9 написа:Не виждам как може да кажеш че срещата е минала добре след такъв скандал и след като членове на форума които са от постоянното присъствие не се били на срещата.drat написа:Въпреки разправиите вчера среща се проведе и то на ниво. Това е темата в която някай ако е недоволен от проведената вече среща да си каже, ако няма някакви възражения не виждам какъв е проблема следващата да е пак на същото място последната сряда на месец септември.
Ся, към Ивака, абе душко, вземи ела на некоя среща стига изписва по сто поста кое как да бъде и е било, пъ и ако се наемеш и с организацията ще е екстра, явно без тебе майна не се получават нещата както беше преди, най-горещо щъ замола да се вземеш в ръце и да се включиш брат!

Иначе личното ми мнение за последната кръчма е негативно, много гаден кенеф, а след пристигането ми в 21.15 часа сервитьорката обяви, че кухнята е приключила и трябвало да си ходят, което ме шокира лекинко, сиреч никакво обслужване според моите критерии и те така...
Не виждам причина , защо трябва да сме в една кръчма всеки път, и защо да не се сменят редовно, ей така за разнообразие, така или иначе се пуска тема предварително за записване, така че всеки ще е информиран, к'во толкоз ако се въртят няколко кръчми?!

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

- drat
- разбира нещата
Ако е чел внимателно всички постове, нямаше да пита.barutchiata © написа:icokanev написа:..........................

- barutchiata ©
- Администратор
Jechev написа:........................................................
Не виждам причина , защо трябва да сме в една кръчма всеки път, и защо да не се сменят редовно...................
Защото има хора които пътуват и нямат възможност да са в нета с дни, което ще рече, че няма как да знаят къде и кога ще е следващата среща.
Защото всеки следващ път може да има изненада (мръсен кенеф, лошо меню, непредвидимо преключване на кухнята и т.н.)
Защото към редовните клиенти се отнасят по добре.
Защото когато собственика знае, че всеки месец на тая дата има редовни клиенти, ще е по лесно и за двете страни.
Защото традициите са част от срещите!
Защото.......
Въпросът е да се намери точната кръчма с коректно обслужване. Което ще рече да има ясни и изяснени правила. Кога приключва кухнята и пиячката , могат ли да се събират маси и др. Щото после да няма, ама те не разрешават това или онова.
Баруте, на всички тези условия, които описваш отговаря бирарията на Тошко, където ставаха най-хубавите и големи срещи, а защо не сме там да попитам риторично?
Иначе рано или късно "нашата" си кръчма сама ще ни намигне и за това да се сменят докато не се появи тя!
Относно пътуванията и дълго невлизане в нета на колеги, който има желание ще я намери, има и телефони, освен нет!
На една Национална Среща на Жребчево пристигнах , след като се беше стъмнило, без да съм ходил някога преди на този язовир и без да имам телефона на никой, цяла нощ обикалях и накрая намерих бивака и то съвсем случайно, след като закъсах в една кал и събудих някакъв човек да ми помогне да извадим колата, тъ той ме упъти къде има голямо сборище на палатки и те така....сиреч, който търси намира.....
Иначе рано или късно "нашата" си кръчма сама ще ни намигне и за това да се сменят докато не се появи тя!
Относно пътуванията и дълго невлизане в нета на колеги, който има желание ще я намери, има и телефони, освен нет!
На една Национална Среща на Жребчево пристигнах , след като се беше стъмнило, без да съм ходил някога преди на този язовир и без да имам телефона на никой, цяла нощ обикалях и накрая намерих бивака и то съвсем случайно, след като закъсах в една кал и събудих някакъв човек да ми помогне да извадим колата, тъ той ме упъти къде има голямо сборище на палатки и те така....сиреч, който търси намира.....
Джоко Росич

Джоко Росич

- chapara
- ще става разбирач
Бирарията на Тошко е добро попадение ,но за зимата.Все пак за лятото си е хубаво да се прави на тиферич.И все пак наистина някоя централна кръчма може да ни намигне,ако има повече предложения.Та колеги.....давайте 
За деня на срещата нека всеки си каже, ок, но каква е разликата като ще е по средата на седмицата м/у сряда и четвъртък.Ясно е, че традицията се е разчупила ,нека изградиме по-добра и по издържана такава ,каквато е идеята ми.В никакъв случай не пуснах темата за да се получат скандали , напротив, но скандалджии се намериха.Вместо да се поскача,може да се обсъжда ,да се пише градивно
Аз също не мисля ,че трябва да се робува на едно заведение, все пак всеки който иска да се запише нали по един или друг начин влиза в нета,Има телефони също така ,както каза колегата Жечев.

За деня на срещата нека всеки си каже, ок, но каква е разликата като ще е по средата на седмицата м/у сряда и четвъртък.Ясно е, че традицията се е разчупила ,нека изградиме по-добра и по издържана такава ,каквато е идеята ми.В никакъв случай не пуснах темата за да се получат скандали , напротив, но скандалджии се намериха.Вместо да се поскача,може да се обсъжда ,да се пише градивно

Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

Колеги, самият факт че темата я има на две места - тук и в гофишинг, красноречиво говори за дублаж, който при всички случаи води до изкривяване на информацията. Не е моя работа да се меся, щото съм нов, ама първо решете в кой от двата форума да остане темата и след това всичко останало. На мен ми е все едно къде ще е срещата, стига да знам кога ще дойда с удоволствие. И нека другия път да е ясно точното място, защото при ЛС-то получено от Марко, много се чудех кой път да хвана, нали съм нов....
По-голям шаран от рибаря няма...
Дублаж нямаpacho69 написа:Колеги, самият факт че темата я има на две места - тук и в гофишинг, красноречиво говори за дублаж, който при всички случаи води до изкривяване на информацията.

- ninastefanina
- сериозен играч
Според мен,който иска и има възможност идва независимо къде и кога е срещата.Жечев е прав,че има телефони за тези дето пътуват.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- barutchiata ©
- Администратор
pacho69 написа:Колеги, самият факт че темата я има на две места - тук и в гофишинг, красноречиво говори за дублаж, който при всички случаи води до изкривяване на информацията. Не е моя работа да се меся, щото съм нов, ама първо решете в кой от двата форума да остане темата и след това всичко останало. На мен ми е все едно къде ще е срещата, стига да знам кога ще дойда с удоволствие. И нека другия път да е ясно точното място, защото при ЛС-то получено от Марко, много се чудех кой път да хвана, нали съм нов....
Много интересни срещи са се заформили последно време

Предлагам следващата среща да я организира Марко Поло и Ицо Канев,сиреч да изберат кръчмата, щом са най-недоволни, да видим и проверим тяхното предложение за дяма повече такива крамоли и интриги, като заведението е добре да е в централната част на града, а не някоя квартална кръчмичка!
Ако не искат да се наемат, по-добре повече да не участват в дискусиите!
За деня (сряда, или четвъртък), ако искате пускайте анкета!
Ако не искат да се наемат, по-добре повече да не участват в дискусиите!
За деня (сряда, или четвъртък), ако искате пускайте анкета!
Последно промяна от Jechev на Съб Авг 27, 2011 9:47 pm, променено общо 1 път.
Джоко Росич

Джоко Росич