Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп и лефер 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Чернокоп и лефер 2011
КОЛЬО написа:На 12.10. добър резултат на чернокоп около маслен нос. Докато пишех подробности текста ми бе изтрит. Аз съм до тук. Моля модератора да ме заличи от сайта.
Морска болест не ме е хващала от 1978г.

Не гледай какво пише под темите - админите не са го махнали от там.
Отдавна казах на Косьо,амааааа...........
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
rumci написа:Поразчистих малко! Спазвайте добрия тон, придържайте се към темата и без лични нападки ако обичате
Защо се получава това разминаване бе хора? Кой е крив и кой прав?...КИРО написа:КОЛЬО написа:На 12.10. добър резултат на чернокоп около маслен нос. Докато пишех подробности текста ми бе изтрит. Аз съм до тук. Моля модератора да ме заличи от сайта.
Морска болест не ме е хващала от 1978г.Няма действащи модератори в този раздел.
Не гледай какво пише под темите - админите не са го махнали от там.
Отдавна казах на Косьо,амааааа...........
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Няма разминаване.
Румен е писал поста си в края на септември.
Аз ти говоря за работи от преди десетина дена.
Румен е писал поста си в края на септември.
Аз ти говоря за работи от преди десетина дена.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
??????
Конкретно по темата-днес на Бола от 14 до 18ч. две чернокопчета по 18 см. голямо обикаляне беше...срещу Русалка по навътре ,след това по близо до брега,към Яйлата ,после към н.Калиакра ...голямо клатене падна
Вчера-14 Окт. влязохме от Каварна ,..от 15 до 18,30ч. отново две чернокопчета ,а морето хубаво за риболов
,пробвахме в посока н.Калиакра
В четвъртък - 13 Окт. пак бяхме на Бола и отново съвсем символичен улов ,морето беше доста лошо.., пълна скръб

Вчера-14 Окт. влязохме от Каварна ,..от 15 до 18,30ч. отново две чернокопчета ,а морето хубаво за риболов

В четвъртък - 13 Окт. пак бяхме на Бола и отново съвсем символичен улов ,морето беше доста лошо.., пълна скръб

И ние я търсим, но нещо никъде я няма ни на юг ни на север ...
Може ли рано - рано да ни е зарязала заради рязкото падане на тепературите и ние да си чакаме. Аз невярвам водата още е топла ама знаем ли рибешка работа...

Снощи на вълнолома 7 бр., добри (20-на см.), две изядени куки и поне 20 отървани, от 6.45 до 11.00. Първите 5 до 7.30, викам си днеска ги съдрах. Ама като се стъмни хубаво и почнаха празните удари. А до мен хората си вадеха, почти всеки мой отърван беше техен изваден. Явно аз новобранеца улучих професорите, но се уча бързо. Към 9.00 пообиколих, масовия улов 0-1-2-3, повечето около 7.30-8.00, и обратно при професорите, на училище. Почнах да водя плувката като бомбарда и защото съм с плетено, я усещам като хапе. Сафрида дърпа и скрива плувката, без да усетя нищо (сафрид е защото стръвта си стои), а чернокопа хапе веднъж (разтриса ми пръчката), а плувката не потъва.
Колегата отдясно беше "Митака", та ако е оня Митак да си признае.
Та чернокопа си е тук, дано остане и след тия 2-3 дни, та тази сутрин беше 3 градуса.
Колегата отдясно беше "Митака", та ако е оня Митак да си признае.
Та чернокопа си е тук, дано остане и след тия 2-3 дни, та тази сутрин беше 3 градуса.
кой той,кой кой койrap66 написа:Колегата отдясно беше "Митака", та ако е оня Митак да си признае.

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

че и до 3.00dobria1 написа: ... си умрях от яд що си тръгнах уж задуха а после е спрял ветера и са я ...........до 01.30

Къде е чернокопа бе колеги?...то ясно ,че е някъде в морето
ама къде,..някой хващал ли е доволно с лодка (за мен доволно е около 30 бр.)???

- smel1968
- ще става разбирач
В недля на Калиакра РК-тата са направили по 200 кг. около педя.Но доста навътре са били,мой приятел за първи път тегли за чернокоп около другите-имаше 20 кг чернокоп и 200 кг. граца.При другите РК-та обратно.Тези дни е направил корекция на риболовния трал и сега е в морето да се пробва пак.Матрапазите са го изкупували на 6,50 лв.Да се надяваме че тоз чернокоп ще слезе към брега и към Варна поне.Като получа повече инфо утре,ще пиша.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Благодаря за прясната информация (,че тази тема от форума беше позастаряла)smel1968 написа:В недля на Калиакра РК-тата са направили по 200 кг. около педя.Но доста навътре са били,мой приятел за първи път тегли за чернокоп около другите-имаше 20 кг чернокоп и 200 кг. граца.При другите РК-та обратно.Тези дни е направил корекция на риболовния трал и сега е в морето да се пробва пак.Матрапазите са го изкупували на 6,50 лв.Да се надяваме че тоз чернокоп ще слезе към брега и към Варна поне.Като получа повече инфо утре,ще пиша.

-
- новобранец
kolegi hodq redovno na kanala za 4ernokop no nqmam udar zastavam dolo do keq ako go znaete kude na okolo 300 metura po nadolu ot asp most ot 3 dena ne sum hodil znaete li neshto dali hvashtat nqkade 4ernokop tazi godina hvanah nqkolko drebni4ki na bombarda za zargana i tova to.... i se izvinqvam 4e ne pisha na kirlica ...poneje pisha ot edin priqtel a toi pishe samo na latinica 

- smel1968
- ще става разбирач
няма чернокп.2-3 карагьоза големи,на чепаре са извадили.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев