Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

Търся инфо за лодки
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Търся инфо за лодки
Колеги с радост искам да се похваля! Имам си нов параход промарин 3.60/1.75 & 15hp 2т Genovo. Благодарности на Андон които збъдна една моя мечта и направи редица компромиси! Благодарности на Мънцони и не на последно място на всички който ме подкрепиха с мнение! Скоро ще пусна снимки на уебедо .
П.П. Снощи спах в едно легло с 38кг матор.
П.П. Снощи спах в едно легло с 38кг матор.
През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
Честито колега ,много приятни ,безаварийни и незабравими излети да направиш.И голяма слука тази есен
.......А бе все някой ден ще почерпиш 

Честито и добре дошъл в клубаyaniv написа:Колеги с радост искам да се похваля! Имам си нов параход промарин 3.60/1.75 & 15hp 2т Genovo.

- paynera
- вече хвърля и на тежко
Честито yaniv.Избяга един пасажер от моята лодка които беше добра компания и невероятен модел.Ще се срещаме в морето приятел , със здраве и риболовни успехи.ЧЕСТИТО.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
- borkok
- научил се да хвърля
Колега радвам се за тебе
И без аварийни риболовни излети 

Eee не! Напротив знаеш много добре, че сам едвали бих се справил , когато имаш време званиш , качваме я в буса и сме вътре... ти какво си мислиш, че лесно ще се оттървеш от мен ли?paynera написа:Честито yaniv.Избяга един пасажер от моята лодка които беше добра компания и невероятен модел.Ще се срещаме в морето приятел , със здраве и риболовни успехи.ЧЕСТИТО.

Влизай в събота ще нося поне 100л. бираroko-koko написа:Честито колега ,много приятни ,безаварийни и незабравими излети да направиш.И голяма слука тази есен![]()
.......А бе все някой ден ще почерпиш

Мерси Мънцонииии , обади се тея дни да почерпя!Мънцата написа: Честито и добре дошъл в клуба
- toffifee77
- новобранец
А... да ни е честито още едно корито. Като равностойни предлагам една кушийка да му спретнем след разработката.
:):)

Готов си разработих го ,давай да правим един ластик.toffifee77 написа:А... да ни е честито още едно корито. Като равностойни предлагам една кушийка да му спретнем след разработката.:):)
- atanasov1589
- ще става разбирач
Едно въпросче.По колко масло слагате в бензина за двутактовите мотори?Благодаря предварително.
-
- новобранец
За различните марки и година на производство е различно. На моята Ямаха /2008г.,15к.с./ е 1:100 т.е. на 100л.бензин - 1л.масло. На Сузукито/1987г.,9.9к.с./ е 1:50. Най-добре се разрови из нета за техн.характеристики на твоя мотор.atanasov1589 написа:Едно въпросче.По колко масло слагате в бензина за двутактовите мотори?Благодаря предварително.
- atanasov1589
- ще става разбирач
Моят е Tohatsu 2006 8hp ,казаха ми 100гр на 5литра (1:50) ама на мен множко ми се вижда, и в нета рових ама нищо.
Ямахата ми е 30к.с. на два сезона,купих я чисто нова и в книжката и пише 1:50 или 200гр. на 10л. до скоро го спазвах но вече и слагам 150гр.Всички ми казват обаче че е много,трябвало по 100гр. и аз не знам кого да слушам и какво да правя.
-
- новобранец
пич за трима си вземи лодка 4.60 до 5.20 на1.60 с двигател поне 20 коня.аз имам 4.40 на 1.50 двигател 20 коня.лодката е пласмаса.взел съм толкова защото не подлежи на регистрация.тя е от 4.57м.успех
-
- новобранец
слагасе 20гр. на 1л.бензин
-
- новобранец
давати разход на гориво 0.300гр. на1 кон на пълен.Т.е. на двигател 20 коня ще гори 6 литра на пълен ход