Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Българи СЪБУДЕТЕ СЕ
Модератор: dantho.mihov
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: Българи СЪБУДЕТЕ СЕ
Едвам изчетох цялата тема и нямам воля да пиша този път.
Предишния път преди две-три години ме изкараха килър, ненормален и още кво беше там.
Но пък с тези, които се събрахме си направихме кефа....
Предишния път преди две-три години ме изкараха килър, ненормален и още кво беше там.

Но пък с тези, които се събрахме си направихме кефа....

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- разбира нещата
доста сме дето се(сме) чувствами българи ,но какво ни топли това.ВЖНОТО Е и главноуправляващите да се почувстват такива,не само на празници и чевствания да излизат и да говорят ,,вижтини какви герои сме имали навремето,,.а сега каде са героите??накичили си портрети на ЛЕВСКИ,БОТЕВ И ДР. НАЦ ЛИЧНОСТИ в кабинетите си и всичко е до там.дане забравяме когато костов и стоянов извършваха ПРЕДАТЕЛСТВАТА,спрямо българите и националната ни политика ,портрета на ЛЕВСКИ беше над главите им.А точно тои и др. негови самишленици са се борили и са загинали срещу чорбаджии, изедници ,беднотия,такива като рашков ,измамници и псевдотърговци.kaloyan Mladenov написа:Не пишете глупости ,че са ни ебали кви ли не и ,че не сме Българи ,а сме се омешали.Защото принудителния аборт в България го е имало още преди света да измисли въобще думата "медицина"![]()
Да не казвам ,че изнасилени девойки, от турските мърш,и са се самоубивали даже ,само и само да не родят.
Аз се чувствам чист БЪЛГАРИН ,за вас не знам.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
-
- разбира нещата
tct написа:Гледам разни писаници колко етноси минали по бъгарсксите земи и колко сме били умешани вече.Та затуй ми беше думата ,явно на някой не им е стигнало и ги сърби още.Щото аз си знам родословното дърво и са чуствам чист Българин.А момите са се самоубивали да не ги изнасилват,а плодовете от това деяние са ги давели при раждането.kaloyan Mladenov написа:Нещо не те разбирам???tct написа:Интересни теми има тези дни.Вчера цял ден разискваха някаква шавлива мома с кой, кого и къде се сапунисвала,днес някакви гейзъри ги е налегнала носталгия по арменци,цигани,турци и какви ли не.
Я пак...

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
tct написа: Гледам разни писаници колко етноси минали по бъгарсксите земи и колко сме били умешани вече.Та затуй ми беше думата ,явно на някой не им е стигнало и ги сърби още.Щото аз си знам родословното дърво и са чуствам чист Българин.А момите са се самоубивали да не ги изнасилват,а плодовете от това деяние са ги давели при раждането.

Все едно слушам Болен Сидеров...
Я си проследи дървото до 6-7 века назад, че да не се изненадаш като Хитлер, когато разбрал, че в жилите му тече еврейска кръв.

@Горд Българин, идеята на темата трябва да се измести Уекинко към управниците, а не срещу сиганите и резаците.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

GODzillata написа:tct написа: Гледам разни писаници колко етноси минали по бъгарсксите земи и колко сме били умешани вече.Та затуй ми беше думата ,явно на някой не им е стигнало и ги сърби още.Щото аз си знам родословното дърво и са чуствам чист Българин.А момите са се самоубивали да не ги изнасилват,а плодовете от това деяние са ги давели при раждането.

Все едно слушам Болен Сидеров...
Я си проследи дървото до 6-7 века назад, че да не се изненадаш като Хитлер, когато разбрал, че в жилите му тече еврейска кръв.

-
- научил се да хвърля
Годзила, според мен темата трябва да се измести лекинко и към нищоправещата ни съдебна система, която с удоволствие е коленичила в поза партер пред горевизираните от мен особи и си е надигнала услужливо рокличката пред тях. В същност не съм сигурен дали е надигнала рокличка или е запретнала фуста и под нея не лъсват кърпените кюлоти на мутресата, наследство от бамба й, която ги е прала веднъж годишно на реката заедно с чергите за Света Богородица, вързани със сезал за някоя върба.
- GODzillata
Тя скача според тоягата, което пак води към държавното управление.Dancho M написа:Годзила, според мен темата трябва да се измести лекинко и към нищоправещата ни съдебна система...
Ако има добри закони и работещо Мееееееееевере с добри разследващи поУицаи, а само тези, които едва са избутали юридическото си образование стават такива, то тогава съдебната система ще не ще, ще трябва да работи.

-
- кандидат преподавател
И друго има,и друго - съдЕБНАТА система не може да направи нищо повече от това,което предлагат като работни рамки,възможности и правила драгите ДЕЕБАПУТАТИ в материалните и процесуални норми,които изковават с гигантски усилия на аналните си зони.
-
- разбира нещата
Циганите, не ни жалят
всичко родно те развалят
Я виж, групичка мангали
вилата ми са обрали
Е, те да влезнат и у нази
родната полиция ги пази
Виж ти, в село бабичка убили
нещо сме се заблудили
Банда цигански лица
пребили няколко деца
Ром с кола децата гази
полицията ни го пази
А дали е това измама
или работа голяма
Безбройни къщи са обрали
някой техни две запали
и пристигна журналята
да омаскари децата
Щом народът е събран
трябва да е бил пиян
Казват, не е реваншизъм
туй било расизъм
И недей да търсиш правда
ще получиш само брадва
А на циганите в махалите
им затракали зъбите
правят си сдружение
в пълно, бойно снарежение
гледат ги милиционери
всякаш са революционери
Сеят клетви против нас
да сме пукнели завчас
Да, но туй не е расизъм
туй е реваншизъм
Циганин за бой се стяга
полицаят му помага
Ако запееш химна на площада
полицай те бие, без пощада
Тая наша справедливост
мяза ми на уродливост
В родната ни демокрация
всичко е дискриминация!
..
всичко родно те развалят
Я виж, групичка мангали
вилата ми са обрали
Е, те да влезнат и у нази
родната полиция ги пази
Виж ти, в село бабичка убили
нещо сме се заблудили
Банда цигански лица
пребили няколко деца
Ром с кола децата гази
полицията ни го пази
А дали е това измама
или работа голяма
Безбройни къщи са обрали
някой техни две запали
и пристигна журналята
да омаскари децата
Щом народът е събран
трябва да е бил пиян
Казват, не е реваншизъм
туй било расизъм
И недей да търсиш правда
ще получиш само брадва
А на циганите в махалите
им затракали зъбите
правят си сдружение
в пълно, бойно снарежение
гледат ги милиционери
всякаш са революционери
Сеят клетви против нас
да сме пукнели завчас
Да, но туй не е расизъм
туй е реваншизъм
Циганин за бой се стяга
полицаят му помага
Ако запееш химна на площада
полицай те бие, без пощада
Тая наша справедливост
мяза ми на уродливост
В родната ни демокрация
всичко е дискриминация!
..
-
- научил се да хвърля
Годзила, ако това това изречение си го писал, когато не си могъл да различиш фотос на Милко Калайджиев от портрет на Джокондата, т.е. бил си на няколко ракии „Цар Киро” със салата „Царица Костадинка”, напълно те разбирам. Вярвам знаеш, че Конституцията разделя държавната власт на законодателна, изпълнителна и съдебна, като последната е напълно независима, има си самостоятелен бюджет и се подчинява единствено на закона. Други са според мен причините съдебната ни система да не иска да смени камасутренската си поза и запретне фустата си, като преди това се подмие от следите от многогодишните флиртове и онождания с мафиоти, мутри, обикновени айдуци, политици и всякаква подобна паплач.GODzillata написа:Тя скача според тоягата, което пак води към държавното управление. ...Dancho M написа:Годзила, според мен темата трябва да се измести лекинко и към нищоправещата ни съдебна система...
Аидеее

Точно тук е "заровено кучето",ама в задачката се пита-кой ,кога и как ще го направи???!!!Dancho M написа:......... Други са според мен причините съдебната ни система да не иска да смени камасутренската си поза и запретне фустата си, като преди това се подмие от следите от многогодишните флиртове и онождания с мафиоти, мутри, обикновени айдуци, политици и всякаква подобна паплач. .........

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GODzillata
Dancho M написа:...последната е напълно независима, има си самостоятелен бюджет и се подчинява единствено на закона. ....

Пийс, бро и откажи цигарите!