А,Б,В за риболова на кльонк.

Модератор: sapuna

Заключено
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

С Емо винаги сме се уважавали...не е от вчера...години се знаем..никога нито един път не сме имали пререкания...

кво му стана на тва Теле та се изчекна... :lol: :lol: :lol: сигурно сома за тая година го превъзбуди...ама догодина ще трясна по дебеличък...и ша ходя надут като мисирка :lol: :lol:

тая насмалко се размина заради разни простотийки от общ характер...ама му бе на мамеца да влезе у лодката :idea:

реши тва Теле с гръм и трясък да ми влезе в енорията...

ама отец МУ ГО НАФЪРПОРИ...варди на поста и го сгащи по памперс

ше му мине... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

готин е...

ако не бе, да съм запсувал отдавна...щом не съм, значи знам че ще вдене!

крайно време бе да си влезе в лоното на моята църква...

ей батю...събрахме се бе :lol: :lol: :lol: вади усуниканицата и не се муси пред монитора :lol: :lol: :lol:

както видиш...тук си пишем от сърце и сме зевзеци...еле па ти !...хахах...така че отбора е един и врагове няма :idea:

и да идваш редовно на молитви в изповедалнята с бутилчица пърцуцка...че ша та изплющя :twisted:

ай със здраве и пиши убави неща...нимой да се палиш...знаеш че и двамцата го моем добре тоя урок с кльонка :lol:
Господ може всичко чада мой !
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

Еийй ашколсун,бравос и тем подобни .... 8)
Начи можело и без рогите.. :lol: Паа си помисли Жоре за преди време дет дадох предложение за сбирката на Ивайловград.
Там ептен ке се изгладят работити кат му седнем на новия чардак.... :lol:
Я елате рибенца при батко...
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

сложно ми е...требе да поръчам двоен стол за Тилето...едро е

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ма в името на рекорда...кво ли не сме праили

:lol: :lol: :lol:

щом требе заръчвам...
m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

това ми звучи като да добавим още един стол на 25
Аватар
milen_bg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от milen_bg »

ето едно хубаво филмче ,за добрата тема на "Телето"

http://xvella.free.fr/videos_611/iron_u ... ttacks.wmv
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Благодяря ти за линка...прекрасен е!

обаче тая анемония ли е какво цвете е :shock: :shock: :shock:...незнам...обаче ме накефи адски..ще проуча въпроса... :idea:

накефи ме това чудо...! яко! ще го диря да пробвам !
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Абе milen_bg от къде извади тоя аватар трепач бе???? Все едно гледам Отеца,той така кльонка :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Направо кърти да знаеш. :supz: :smt023 :supz:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Фуцата написа:Абе milen_bg ... Все едно гледам Отеца,той така кльонка :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ейййй :twisted: :twisted: :twisted: ша та Анатемосам риба сом да не ти идва 10 лета божи

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

прав си Левия...ама го правя с крак или буркан :wink:

верно не го бях видял тоя аватарец...трепач е ...мяза ми на Телето :lol: :lol: :lol:

Левия да не си сугрешил чадо ?

пу пу...да не дава бог и мен да фане кат него паркенсона, че кат пикам...ше има....аууу не бой се булка дръжим го дееба и дзверо :idea:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Снимките Миленчо са направеки с подводна камера с инфрачервени льчи-казва се АКВАВУ.Имаме го в арсенала,но не енеобходимо да се закупува.Виждаш един пьт и е ясно.Мислете в друга посока.Как да го накараме да не се сьмнява в менюто което му предлагаме.Затова големия последен взима.Ял е тояги и е оцелял.Трябва да знаете,че някои Риби се преструват на умрели,когато доиде сома-например червеноперката.Правили сме опити.На повечето им прави впечатление кои как кльонка.Ти гледаи друго.СОМОВЕТЕ.Те са там а не взимат.Накарай ги да се изнервят и да вземат.Мислех да се отказвам да пиша,но почва да ми е интересно.Затова Жоре обичам да ислушвам и новобранците.А на Дунава добре кльонкат,но са вкаменелости.Кьдето са били там са си останали.Сома иска и меню-както и аз.
Последно промяна от Emo-83 на Пон Дек 18, 2006 2:01 pm, променено общо 1 път.
Аватар
milen_bg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от milen_bg »

а ето това е за Жоро Г понеже прояви интерес

http://xvella.free.fr/videos_611/leurre.wmv

вижда се по добре.

ЕМО ,моля те не се отказваи да пишеш . Не му обръшаи внимание на Жоро Г. И аз се бях зарекъл да не пиша ,но тук има и други хора които наистина се интересуват а има и доста знаеши .
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

milen_bg написа:... Не му обръшаи внимание на Жоро Г.
Миленееее ти не разбра ли че сме завзеци и че с Емо и двамцата сме в църковния хор ???

как да не ми обръща внимание...та ние се познаваме от 100 години бе пич...

това че се хапеме тук за някой дребни неща не значи че няма да седнем заедно на масата или че сме врагове....

не мислиш ли че с такива думи : не му обръщай внимание..обиждаш мен ?

хмммм....в един пост благодариш на мен...в тоя го караш внимание да не ми обръща...??????????

абре риби малки...като плувате м/у акули и ги почиствате моля разпределете се коя какво ще чисти.....

ша зеем да ви объркаме с някоя чужда и да ви глътнеме

:lol: :lol: :lol:

бъди уверен Милене че Емо ще пише и не ми е сърдит...за нищо ! ако не ми вярваш..попитай го и сам
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Тук никой не трябва да се сърди,но няма да мога да ви казвам всичко.Мога да ви насочвам-а вие да четете между редовете.Не се сърдете трябва да спазвам етичност към колегите и приятелите.Положете усилия и ше успеете.Ние сме силни,защото действаме в група.Само не забравяйте-не шляпайте по-водата,като патета.Пречите на мен и на вас.
Аватар
milen_bg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от milen_bg »

ЕМО а какъв е радиусът, на които оказва влияние кльонка .
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Не мога с точност да отговоря,но съм сигурен,че сома намира с абсолютна точност къде е стръвта.Ние му създаваме вибрации-те го викат-а той не взима.Когато имате нужния сонар ще видите,че при стръвта се качват и много мирни риби-от любопитство.Рибещка му работа.Слагал сам 2кг Платика за стръв за да гледам.Доста повече и големи риби идват,но повечето са мирни.А за сома трябва меню-да не се съмнява и да е гладен.Хищника не хаби енергия напразно.Преценява нещата.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

ОТЧЕ-къде изчезна.Появи се.Като отсъстваш предупреждавай.Имаш неизвинено отсъствие.Трябващ ми да обсъдя една тема с теб.Сериозна е,а без теб немога.Не си правя майтап.Искам да опитаме да направим нещо заедно всичките ,а ни трябва шеф.Ти имащ нужните качества.Едно време на фронта,като пуснат 2 души в гората единия винаги е бил водач.Ти си от най-старите в форума.ЯВИ СЕ ПО СЛУЖБА Е и в твоята компетентност.
Заключено

Обратно към “Риболов на хищници”