Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

ИЗЧЕЗНАЛ Е КОЛЕГА СПЕШНО ДА ПОМОГНЕМ!!!
Модератор: nkolev66
Re: ИЗЧЕЗНАЛ Е КОЛЕГА СПЕШНО ДА ПОМОГНЕМ!!!
Колеги, нека не отклоняваме темата към тази посока.
Аз бих искал, да помоля администрацията на сайта, да открием една дарителска сметка, по която да съберем малко парички (кой колкото има на сърце), за да направим една скромна паметна плоча на брега, която да отбелязва мястото и датата на гибелта на колегата ни.
Не знам дали е уместно предложение.То в такива моменти каквото и да кажеш все не е на място.
Просто да почетем паметта му. Нека всеки, който я види да си спомни, че пред стихиите всички сме равни.
Аз бих искал, да помоля администрацията на сайта, да открием една дарителска сметка, по която да съберем малко парички (кой колкото има на сърце), за да направим една скромна паметна плоча на брега, която да отбелязва мястото и датата на гибелта на колегата ни.
Не знам дали е уместно предложение.То в такива моменти каквото и да кажеш все не е на място.
Просто да почетем паметта му. Нека всеки, който я види да си спомни, че пред стихиите всички сме равни.
Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
Аз съм за.Предложението ми се струва добро
- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И аз съм "ЗА".
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
- alex_vp
- научил се да хвърля
Още един "ЗА"!
Нека почива в мир
Респект към всички колеги участвали в издирването. Съжалявам, че нямах възможност да се включа и аз 
Нека почива в мир

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
+ 1
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
-
- научил се да хвърля
Аз не разбрах защо е умряло момчето. Тук си трябва разследване. Искрени съболезнуваноя на близките му! Ако се умираше от това, което казвате вие всички да сме мрътви по 10 пъти...
И аз съм за.
Напълно подкрепям Владо за идеята , аз съм за. Нещо не ми е ясно Русалката за какво говори в последния си пост.
Пашата обича смелите.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Здравейте,
идеята за плочата е много на място, но сайта няма как да съдейство, освен като трибуна. Ще трябва някой от вас да се ангажира с откриването на сметката и последващите действия. С каквото може ще съдействаме, аз лично също бих се включил в идеята.
идеята за плочата е много на място, но сайта няма как да съдейство, освен като трибуна. Ще трябва някой от вас да се ангажира с откриването на сметката и последващите действия. С каквото може ще съдействаме, аз лично също бих се включил в идеята.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Не е ли редно първо да се говори с близките му? Ако те са решили там да слагат плоча? Владо свържи се с Иво(Пипин) той е много близък със семейството му, да ги пита.
-
- разбира нещата
+1spear написа:Не е ли редно първо да се говори с близките му? Ако те са решили там да слагат плоча? Владо свържи се с Иво(Пипин) той е много близък със семейството му, да ги пита.
+1
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
...от мен малко , но от сърце ...ЗА !!!
Не е редно, а е задължително!spear написа:Не е ли редно първо да се говори с близките му? Ако те са решили там да слагат плоча? Владо свържи се с Иво(Пипин) той е много близък със семейството му, да ги пита.