Зарган 2012

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Ivan_nikolov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Зарган 2012

Мнение от Ivan_nikolov »

и аз да се включа от Варна , бях на фичоза от 17;30 до момента . Е риболова не беше успешен като изключим дребните чернокопчета които бяха по-малки от пръста ми , но си починах :) !
Аватар
vankony
новобранец
новобранец

Мнение от vankony »

На Дружба,след Рубин буната,един брой зизи,и едни чички до мен и те взеха един това от 18 до към 20ч.Много дребен чернокоп,поне 7-8 закачих,това дали означава че ще има по нататък във времето? :axe:
kimid
новобранец
новобранец

Мнение от kimid »

На Кабакум вчера изтрепаха рибата. 10 човека по 5 кг. За жалост аз бях там на плаж
Аватар
kanev60
новобранец
новобранец

Мнение от kanev60 »

какво изтрепаха
kalin_76
новобранец
новобранец

Мнение от kalin_76 »

Равносметката от вчера и от днес две риби и двете с нормален размер- една от юг- Царево, другата от по на север от Бургас от Поморие. Рибките са още нарядко но доколкото разбрах от колеги има дни в които се взимат по няколко бройки, които като се впишат и с по някоя платеринка се получава сносен риболов. Още малко време е необходимо. Днес духаше гаден вятър в Пм, който прекрати риболова още преди да е започнал. Така че на този етап му е майката да се правят проби и то колкото се може по на често.
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

kanev60 написа:какво изтрепаха
Най вероятно е трябвало да пише тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 60#p966360

бъкано е с гурливки( бегом рибари)
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
ATANAS GANCHEV
новобранец
новобранец

Мнение от ATANAS GANCHEV »

Dead се вика дойде време и аз да се запиша в тая тема :supz:.Мястото Черноморец(под вилата на Плевналиев),време добро за работа(лек северозападен),сабиите наточени,червия озъбен въобще приказка..... Преди изрев слънце Първата рибка беляза половинката(малко след 6.00) след около 5 мин. и аз :rock:Рибата беше активна до 7.45 Не хванахме промишленни количества но общо взето получи се добро откриване на зарган 2012.Хаирлия да е !
Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

Уникално място за откриване на зарганския сезон,браво!Живот и здраве скоро ще почнем по-често да се засичаме по тамошните камънаци :drinkers: Аз днес и вчера съм на 0 със равденските заргани ама скоро и тук ще започнат да се обаждат сериозно.
Качествени чепарета Borkata
Изображение
kostadin
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от kostadin »

Тази неделя на Шабла на паметника 5 заргани една илария.
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Raven »

ATANAS GANCHEV написа:Dead се вика дойде време и аз да се запиша в тая тема :supz:.Мястото Черноморец(под вилата на Плевналиев),време добро за работа(лек северозападен),сабиите наточени,червия озъбен въобще приказка..... Преди изрев слънце Първата рибка беляза половинката(малко след 6.00) след около 5 мин. и аз :rock:Рибата беше активна до 7.45 Не хванахме промишленни количества но общо взето получи се добро откриване на зарган 2012.Хаирлия да е !
Не е първото мнение, което чета и се чудя - аз там ли съм бил или нещо съм сънувал... щото като чета явно е за някое друго място, по някое друго време...
tns
новобранец
новобранец

Мнение от tns »

Три дена подред ходя на Тюленово равносметката 12бр. за времето от 18.30ч. до 20.30ч.
Аватар
Angel_d4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Angel_d4 »

Вчера след обяд бях на Мартина и 2 часа само тренирах мятане на бомбарди. изобщо не ме пипна.
Изображение
Klasnakov
новобранец
новобранец

Мнение от Klasnakov »

И ние открихме сезона на зузитата. Днес сутринта, мястото е Черноморец, от изгрев до 9 часа. Равносметката - 6 заргана от които единият много сериозен каиш, един сафрид и безброй чернокопчета които объркаша за пореден път работата. Все пак за първи риболов този сезон повече от доволно!
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Още малко да изстине водата, още малко :wink:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
ATANAS GANCHEV
новобранец
новобранец

Мнение от ATANAS GANCHEV »

Raven написа:Не е първото мнение, което чета и се чудя - аз там ли съм бил или нещо съм сънувал... щото като чета явно е за някое друго място, по някое друго време...
Не ти разбрах чуденката, колега :?:
Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”