Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Зарган 2012
и аз да се включа от Варна , бях на фичоза от 17;30 до момента . Е риболова не беше успешен като изключим дребните чернокопчета които бяха по-малки от пръста ми , но си починах
!

На Дружба,след Рубин буната,един брой зизи,и едни чички до мен и те взеха един това от 18 до към 20ч.Много дребен чернокоп,поне 7-8 закачих,това дали означава че ще има по нататък във времето? 

На Кабакум вчера изтрепаха рибата. 10 човека по 5 кг. За жалост аз бях там на плаж
какво изтрепаха
Равносметката от вчера и от днес две риби и двете с нормален размер- една от юг- Царево, другата от по на север от Бургас от Поморие. Рибките са още нарядко но доколкото разбрах от колеги има дни в които се взимат по няколко бройки, които като се впишат и с по някоя платеринка се получава сносен риболов. Още малко време е необходимо. Днес духаше гаден вятър в Пм, който прекрати риболова още преди да е започнал. Така че на този етап му е майката да се правят проби и то колкото се може по на често.
Най вероятно е трябвало да пише тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 60#p966360kanev60 написа:какво изтрепаха
бъкано е с гурливки( бегом рибари)
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

-
- новобранец
Dead се вика дойде време и аз да се запиша в тая тема
.Мястото Черноморец(под вилата на Плевналиев),време добро за работа(лек северозападен),сабиите наточени,червия озъбен въобще приказка..... Преди изрев слънце Първата рибка беляза половинката(малко след 6.00) след около 5 мин. и аз
Рибата беше активна до 7.45 Не хванахме промишленни количества но общо взето получи се добро откриване на зарган 2012.Хаирлия да е !

Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Уникално място за откриване на зарганския сезон,браво!Живот и здраве скоро ще почнем по-често да се засичаме по тамошните камънаци
Аз днес и вчера съм на 0 със равденските заргани ама скоро и тук ще започнат да се обаждат сериозно.

Качествени чепарета Borkata

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Тази неделя на Шабла на паметника 5 заргани една илария.
Не е първото мнение, което чета и се чудя - аз там ли съм бил или нещо съм сънувал... щото като чета явно е за някое друго място, по някое друго време...ATANAS GANCHEV написа:Dead се вика дойде време и аз да се запиша в тая тема.Мястото Черноморец(под вилата на Плевналиев),време добро за работа(лек северозападен),сабиите наточени,червия озъбен въобще приказка..... Преди изрев слънце Първата рибка беляза половинката(малко след 6.00) след около 5 мин. и аз
Рибата беше активна до 7.45 Не хванахме промишленни количества но общо взето получи се добро откриване на зарган 2012.Хаирлия да е !
Три дена подред ходя на Тюленово равносметката 12бр. за времето от 18.30ч. до 20.30ч.
- Angel_d4
- вече хвърля и на тежко
Вчера след обяд бях на Мартина и 2 часа само тренирах мятане на бомбарди. изобщо не ме пипна.
И ние открихме сезона на зузитата. Днес сутринта, мястото е Черноморец, от изгрев до 9 часа. Равносметката - 6 заргана от които единият много сериозен каиш, един сафрид и безброй чернокопчета които объркаша за пореден път работата. Все пак за първи риболов този сезон повече от доволно!
-
- учете се от него
Още малко да изстине водата, още малко 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- новобранец
Не ти разбрах чуденката, колегаRaven написа:Не е първото мнение, което чета и се чудя - аз там ли съм бил или нещо съм сънувал... щото като чета явно е за някое друго място, по някое друго време...

Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.