Предложение за 12 НС месец септември!

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Заключено
ronin_
новобранец
новобранец

Re: Предложение за 12 НС месец септември!

Мнение от ronin_ »

icokanev написа:
ronin_ написа:А защо не го направите на някой хубав язовир? Мало Бучино примерно! Поне е близо. :drinkers:
... и за 2-3 часа, супер ще е , нали ?!
Ми да, има бира и шкембе! Кво му трябва на човек?! :drinkers:
Аватар
il4o6o
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от il4o6o »

Божидар написа:
gabroveca2604 написа:
chapara написа:
На Жребчево, 5,6 и7. 10.12г :wink:

Тази среща за съжаление ще я пропуснем , тъй като вече сме в списъка за друга среща, на един друг форум, но на същите дати :( . С нетърпение очакваме следващата на Езерово. Изпуснахме предишните четири почивни, когато се чудех накъде да хвана :D . Поздрави и хубаво изкарване, то това е ясно де :) :D :)
Срещата ще е Обща ....рибарите болшинството/членови на Форумите/ са едни и същи така ,че пак ще има :drinkers:

колегата има в придвид кемпер форума :wink:
пускайте ги,за да хващате
Аватар
chapara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chapara »

il4o6o написа:

колегата има в придвид кемпер форума :wink:
В грешка си :mrgreen:
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!
ИзображениеИзображение
Аватар
il4o6o
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от il4o6o »

ами ела на тези дати в село червен и веднага ще разбереш кой е в грешка
пускайте ги,за да хващате
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

il4o6o написа:ами ела на тези дати в село червен и веднага ще разбереш кой е в грешка
Мъжки....... Тук говорим за среща Жребчево и моля спри със спама! А ,че ще има и Колеги от друг Форум Къф ти е проблема ще има пак :drinkers:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
Шморхи
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Шморхи »

Колега, ти съгласува ли го това с някой от ГФ? Щото аз не виждам там да има някакви мнения относно пускането на покани в други форуми!
Срещата е замислена по друг начин и ако не си го съгласувал с организаторите е....как да се изразя...неправилно от твоя страна да каниш някой на други срещи.
Представи си, че НИЕ искаме да одим само по организъм, ще внесем дискомфорт у гостите.
Сещаш се нали! :butthead:
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
tania22
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tania22 »

Какво е ГФ?
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

tania22 написа:Какво е ГФ?
Таня, ГФ е един от риболовните форуми, подобен на този, където основните пишещи/четящи са същите хора, които пишат/четат и тук, а и по други риболовни форуми, ама то няма и как да бъде, като люспата в главата ни е обща , а малките разлики идат, че примерно в ГФ ядрото от активните членове са жители на крайморските райони(за това някои му казват "Морския") и за това там са развити основно темите за морски риболов, както пък в КАРП-а най-много се пише за специализиран риболов на шарани, амури и прочее мирна водна твар и те така..... тъ, понеже през години сме се поопознали зад мониторите, регулярно се организират срещи от всякакъв тип и надслов да се видим alive............къде Национална, къде Хищничестка, важното е да има сбирка и приятно изкарване, като всеки е добре дошъл......най-общо е това :!: .
Шморхи написа:Колега, ти съгласува ли го това с някой от ГФ? Щото аз не виждам там да има някакви мнения относно пускането на покани в други форуми!
Срещата е замислена по друг начин и ако не си го съгласувал с организаторите е....как да се изразя...неправилно от твоя страна да каниш някой на други срещи.
Представи си, че НИЕ искаме да одим само по организъм, ще внесем дискомфорт у гостите.
Сещаш се нали! :butthead:
Шморхи, а ти нещо си в грешка брат, относно "съгласуването" ?!?Какво точно и с кой според теб трябва да се съгласува за някаква другарска среща на някакъв(свободен) язовир и за каква толкова организация става на въпрос , че не се сещам :?: Ако ида реч за някакво мероприятие по някакъв регламент, спонсорирано от собственика на ГФ и други спонсори, да те разбера, ама кога става дума за една доброволна инициатива на няколко човека, която се е приела добре от други хора, и се е превърнала в нещо като традиция и най-вече е отворена за всеки да се приобщи и опознае с останалите, кои са тези "НИЕ" не мога да вдяна, или ти смяташ че твоето присъствие/членство в ГФ е с повече тежест от моето и на много други членове, които списват и там, или как :?: Аз си мисля, че идеята на Форумите като цяло е да сме равни, предвид общото ни хоби и диагноза и подобни срещи са за опознаване и сдружаване на хора споделящи една страст и в този смисъл категорично не споделям мнението ти за някакви "гости", защото на подобни срещи всеки е и гост и домакин, тъ в този дух искам да запитам кои са организаторите на срещата на Жребчево и най-вече какво са организирали-безплатни храна, напитки и транспорт ли, палтки , столове,маси ,лодки и сектори за риболов :?: :roll:
п.п.Шморхи, старо форумно куче си и поради това не ти отива да правиш такива резки изказвания, а че Божидар прекалява в "активностите " в тази и други теми е друга бира, ама ако те дразни просто му подминавай постовете и толкоз! 8)
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
Шморхи
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Шморхи »

Jechev написа:п.п.Шморхи, старо форумно куче си и поради това не ти отива да правиш такива резки изказвания, а че Божидар прекалява в "активностите " в тази и други теми е друга бира
Много точно си усетил нещата. ;)
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Аватар
chapara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chapara »

Аз съм за това , че всички сме с една люспа в главата, а това че по някакъв начин има хора които се опитват да ни разединяват не искам да коментирам. Всички сме приятели и смятам че на една сбирка има място за всеки добронамерен колега, като няма значение кой е инициатора. :!:Аз членувам в четири Форума, като в един съм и модератор. Когато пускам тема , я пускам за всичките си приятели и ходя, когато мога на всички форумни срещи :wink:
ИзображениеИзображение
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

chapara написа:Аз съм за това , че всички сме с една люспа в главата, а това че по някакъв начин има хора които се опитват да ни разединяват не искам да коментирам. Всички сме приятели и смятам че на една сбирка има място за всеки добронамерен колега, като няма значение кой е инициатора. :!:Аз членувам в четири Форума, като в един съм и модератор. Когато пускам тема , я пускам за всичките си приятели и ходя, когато мога на всички форумни срещи :wink:

Подкрепям с две ръце, ако имах и повече и тях щях да включа
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

chapara написа:Аз съм за това , че всички сме с една люспа в главата, а това че по някакъв начин има хора които се опитват да ни разединяват не искам да коментирам. Всички сме приятели и смятам че на една сбирка има място за всеки добронамерен колега, като няма значение кой е инициатора. :!:Аз членувам в четири Форума, като в един съм и модератор. Когато пускам тема , я пускам за всичките си приятели и ходя, когато мога на всички форумни срещи :wink:

Боже,от се косиш.............не се отнасяше за теб........поне така мисля :wink:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
chapara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chapara »

bkd написа:

Боже,от се косиш.............не се отнасяше за теб........поне така мисля :wink:
Таман хич не се кося, обяснявам. :wink:
Ами ако видите бедстващи колеги в морето, ще идете да ги питате дали са от ВАШИЯ Форум и тогава ли ще ги спасявате? Моля дръжте се по естествено :mrgreen: :lol:
ИзображениеИзображение
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

chapara написа: Таман хич не се кося, обяснявам. :wink:
Ами ако видите бедстващи колеги в морето, ще идете да ги питате дали са от ВАШИЯ Форум и тогава ли ще ги спасявате? Моля дръжте се по естествено :mrgreen: :lol:
Божо,истинските хора останаха малко.Не искам да навлизам в полемика,кой какъв е ,и къде е желан..Едва ли някой ще бъде върнат от среща организирана от друг форум.Та нали това е целта,да идват нови и нови....
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Аватар
gabroveca2604
новобранец
новобранец

Мнение от gabroveca2604 »

il4o6o написа: колегата има в придвид кемпер форума :wink:
Точно така, Благодаря за разбирането il4o6o. Въпроса е там, че вече от няколко седмици съм се уговорил за тази срещата с други колеги от Кемпер форума, с които ще пътуваме заедно и ще се събираме по пътя, та затова писах , че не мога да присъствам за съжаление. Но първата ми НС среща в този форум бе на Езерово, от която среща останахме доволни цялото семейство. Запознахме се с весели и добри ХОРА, изкарахме чудесни няколко дни, оказана ни бе и помощ с екстремен офроуд, и въобще - к"во повече да иска човек :D , и си обещахме да посетим и есенната среща. През цялото време следях темата с интерес и надежда за срещата, но тя се обяви малко късно за нас. За това чакам с нетърпение следваща - пролетната , на която ще дойдем със сигурност. Весело изкарване и :drinkers: .
Заключено

Обратно към “Срещи и Купони”