Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Предложение за 12 НС месец септември!
Модератор: sapuna
Re: Предложение за 12 НС месец септември!
Ми да, има бира и шкембе! Кво му трябва на човек?!icokanev написа:... и за 2-3 часа, супер ще е , нали ?!ronin_ написа:А защо не го направите на някой хубав язовир? Мало Бучино примерно! Поне е близо.

- il4o6o
- вече хвърля и на тежко
Божидар написа:Срещата ще е Обща ....рибарите болшинството/членови на Форумите/ са едни и същи така ,че пак ще имаgabroveca2604 написа:chapara написа:
На Жребчево, 5,6 и7. 10.12г
Тази среща за съжаление ще я пропуснем , тъй като вече сме в списъка за друга среща, на един друг форум, но на същите дати. С нетърпение очакваме следващата на Езерово. Изпуснахме предишните четири почивни, когато се чудех накъде да хвана
. Поздрави и хубаво изкарване, то това е ясно де
![]()
![]()
колегата има в придвид кемпер форума

пускайте ги,за да хващате
- chapara
- ще става разбирач
В грешка сиil4o6o написа:
колегата има в придвид кемпер форума

Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

- il4o6o
- вече хвърля и на тежко
ами ела на тези дати в село червен и веднага ще разбереш кой е в грешка
пускайте ги,за да хващате
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Мъжки....... Тук говорим за среща Жребчево и моля спри със спама! А ,че ще има и Колеги от друг Форум Къф ти е проблема ще има пакil4o6o написа:ами ела на тези дати в село червен и веднага ще разбереш кой е в грешка

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Колега, ти съгласува ли го това с някой от ГФ? Щото аз не виждам там да има някакви мнения относно пускането на покани в други форуми!
Срещата е замислена по друг начин и ако не си го съгласувал с организаторите е....как да се изразя...неправилно от твоя страна да каниш някой на други срещи.
Представи си, че НИЕ искаме да одим само по организъм, ще внесем дискомфорт у гостите.
Сещаш се нали!
Срещата е замислена по друг начин и ако не си го съгласувал с организаторите е....как да се изразя...неправилно от твоя страна да каниш някой на други срещи.
Представи си, че НИЕ искаме да одим само по организъм, ще внесем дискомфорт у гостите.
Сещаш се нали!

Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Какво е ГФ?
Таня, ГФ е един от риболовните форуми, подобен на този, където основните пишещи/четящи са същите хора, които пишат/четат и тук, а и по други риболовни форуми, ама то няма и как да бъде, като люспата в главата ни е обща , а малките разлики идат, че примерно в ГФ ядрото от активните членове са жители на крайморските райони(за това някои му казват "Морския") и за това там са развити основно темите за морски риболов, както пък в КАРП-а най-много се пише за специализиран риболов на шарани, амури и прочее мирна водна твар и те така..... тъ, понеже през години сме се поопознали зад мониторите, регулярно се организират срещи от всякакъв тип и надслов да се видим alive............къде Национална, къде Хищничестка, важното е да има сбирка и приятно изкарване, като всеки е добре дошъл......най-общо е товаtania22 написа:Какво е ГФ?

Шморхи, а ти нещо си в грешка брат, относно "съгласуването" ?!?Какво точно и с кой според теб трябва да се съгласува за някаква другарска среща на някакъв(свободен) язовир и за каква толкова организация става на въпрос , че не се сещамШморхи написа:Колега, ти съгласува ли го това с някой от ГФ? Щото аз не виждам там да има някакви мнения относно пускането на покани в други форуми!
Сещаш се нали!

п.п.Шморхи, старо форумно куче си и поради това не ти отива да правиш такива резки изказвания, а че Божидар прекалява в "активностите " в тази и други теми е друга бира, ама ако те дразни просто му подминавай постовете и толкоз!

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Много точно си усетил нещата.Jechev написа:п.п.Шморхи, старо форумно куче си и поради това не ти отива да правиш такива резки изказвания, а че Божидар прекалява в "активностите " в тази и други теми е друга бира

Разликата между английските ,руските и българските форуми:
- chapara
- ще става разбирач
Аз съм за това , че всички сме с една люспа в главата, а това че по някакъв начин има хора които се опитват да ни разединяват не искам да коментирам. Всички сме приятели и смятам че на една сбирка има място за всеки добронамерен колега, като няма значение кой е инициатора.
Аз членувам в четири Форума, като в един съм и модератор. Когато пускам тема , я пускам за всичките си приятели и ходя, когато мога на всички форумни срещи 

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
chapara написа:Аз съм за това , че всички сме с една люспа в главата, а това че по някакъв начин има хора които се опитват да ни разединяват не искам да коментирам. Всички сме приятели и смятам че на една сбирка има място за всеки добронамерен колега, като няма значение кой е инициатора.Аз членувам в четири Форума, като в един съм и модератор. Когато пускам тема , я пускам за всичките си приятели и ходя, когато мога на всички форумни срещи
Подкрепям с две ръце, ако имах и повече и тях щях да включа
chapara написа:Аз съм за това , че всички сме с една люспа в главата, а това че по някакъв начин има хора които се опитват да ни разединяват не искам да коментирам. Всички сме приятели и смятам че на една сбирка има място за всеки добронамерен колега, като няма значение кой е инициатора.Аз членувам в четири Форума, като в един съм и модератор. Когато пускам тема , я пускам за всичките си приятели и ходя, когато мога на всички форумни срещи
Боже,от се косиш.............не се отнасяше за теб........поне така мисля

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- chapara
- ще става разбирач
Таман хич не се кося, обяснявам.bkd написа:
Боже,от се косиш.............не се отнасяше за теб........поне така мисля

Ами ако видите бедстващи колеги в морето, ще идете да ги питате дали са от ВАШИЯ Форум и тогава ли ще ги спасявате? Моля дръжте се по естествено

- ninastefanina
- сериозен играч
Божо,истинските хора останаха малко.Не искам да навлизам в полемика,кой какъв е ,и къде е желан..Едва ли някой ще бъде върнат от среща организирана от друг форум.Та нали това е целта,да идват нови и нови....chapara написа: Таман хич не се кося, обяснявам.![]()
Ами ако видите бедстващи колеги в морето, ще идете да ги питате дали са от ВАШИЯ Форум и тогава ли ще ги спасявате? Моля дръжте се по естествено![]()
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- gabroveca2604
- новобранец
Точно така, Благодаря за разбирането il4o6o. Въпроса е там, че вече от няколко седмици съм се уговорил за тази срещата с други колеги от Кемпер форума, с които ще пътуваме заедно и ще се събираме по пътя, та затова писах , че не мога да присъствам за съжаление. Но първата ми НС среща в този форум бе на Езерово, от която среща останахме доволни цялото семейство. Запознахме се с весели и добри ХОРА, изкарахме чудесни няколко дни, оказана ни бе и помощ с екстремен офроуд, и въобще - к"во повече да иска човекil4o6o написа: колегата има в придвид кемпер форума