Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- къца - кълве
- сериозен играч
Re: Къца- кълве воблери BG
Аз съм доволен от себе си.Нека някой от вас направи нещо по-добро и аз ще му стисна ръката.Знам,че лесно се критикува.Вие казвате,че някой направил нещо.Направете вие.
Като ви казвам,че воблера работи с 0,30 струна представете си как ще бъде с 0,14 плетено.
http://www.youtube.com/watch?v=Ye-SD3tNBr0
http://www.youtube.com/watch?v=gcEafE1-9S0
Това прави улова - цвета и цената не са от голямо значение.
Като ви казвам,че воблера работи с 0,30 струна представете си как ще бъде с 0,14 плетено.
Както се видя доста хора потвърдиха, че воблерите не са лоши, но критиките започнаха заради метода на рекламиране който, откровенно казано, си е нетактичен. Има си нормален начин за това и до колкото знам той не би ти коствал много стига да решиш да постъпиш коректно.къца - кълве написа:Аз съм доволен от себе си.Нека някой от вас направи нещо по-добро и аз ще му стисна ръката.Знам,че лесно се критикува.Вие казвате,че някой направил нещо.Направете вие.
Поздрави
Андрей
Имено!A.S.H написа:Както се видя доста хора потвърдиха, че воблерите не са лоши, но критиките започнаха заради метода на рекламиране който, откровенно казано, си е нетактичен. Има си нормален начин за това и до колкото знам той не би ти коствал много стига да решиш да постъпиш коректно.
Поздрави
Андрей
Аз не съм пробвал от воблерите ти колега! Доста хора тук казаха, че ловят и явно е така! Аз по-назад написах какво мисля за клиповете ти, като не бих искал да се обиждаш... Просто е мнение
Нека те попитам, само... Удобно ли ти е да ловиш с тая въдица от клиповете?
Щом си лови, значи му е удобно.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- къца - кълве
- сериозен играч
Съгласен съм.ivo Vratsa написа:В името на спорта - готов съм на предизвикателството. Аз ще ловя само с Голди. Ако спечеля, да се спре рекламата, ако загубя лично му се извинявам и му подарявам 5 воблера от моята кутия
Нещо повече.Ще извадя 100 воблера от моите и ти ще кажеш с кой да се състезавам.За твоето голди нямам претенция избери си най-уловистото.Само нека бъде на някоя река.Например : Искър,Марица,Огоста,Янтра,Арда,Русенски лом,Струма,Тунджа и т.н.
- къца - кълве
- сериозен играч
Не е удобна.Искам да ви покажа,че воблера върши цялата работа дори с този чекрък и колец.Gutierez написа:Имено!A.S.H написа:Както се видя доста хора потвърдиха, че воблерите не са лоши, но критиките започнаха заради метода на рекламиране който, откровенно казано, си е нетактичен. Има си нормален начин за това и до колкото знам той не би ти коствал много стига да решиш да постъпиш коректно.
Поздрави
Андрей
Аз не съм пробвал от воблерите ти колега! Доста хора тук казаха, че ловят и явно е така! Аз по-назад написах какво мисля за клиповете ти, като не бих искал да се обиждаш... Просто е мнение
Нека те попитам, само... Удобно ли ти е да ловиш с тая въдица от клиповете?
- къца - кълве
- сериозен играч
Вече отговорих на колегата.Същото важи и за теб.Молбата ми е да бъде на река.rikitikitavi написа:аз приемам предизвикателството. Водоем -езерото Шабла. Слагам едно шише дето не се търкаля. Жури приемам всеки. Очаквам .лс. ако приеме.ourglory написа:..........
Човека, който ги пройзвежда казва, че ако той лови само с къца- кълве, а вие с каквито примамки други пожелаете, ще хване 2 пъти повече от вас.
Николай Липчев
- къца - кълве
- сериозен играч
Не съм виждал магазинер който да казва,че стоката му не струва.eroucma написа:Значи и аз съм ги гледал клиповете безброй пъти, НО мое лично убеждение ( и да 2-3 познати, които имат такива воблери) е, че само на тези клипове воблерите ловят.
Сега казвам си честно, аз такава марка воблер нямам, но то е понеже продавача в магазина ме посъветва да не си вземам защото, които си е купил все още нищо не е хванал на тях. След това се оказа че 2 момчета от Русенско имат и рибка и жабки, но по Дунава, Русенският Лом и Янтра все още нямат удар. Продавача в магазина е третия човек, които притежава такива воблерчета е и той казва че редовно ги пробва и все още нищо не е хванал на тях.
Ще помоля колегите, които притежават и те някой от воблерите Къца- кълве да споделят имат ли удари на тях, и в какво аджеба се корени проводката им, че да са успешни.

Аджеба в това се корени проводката им :
- къца - кълве
- сериозен играч
Когато някой не може да лови на воблер има поне три причини.
1. Воблера.
2. Водоема.
3.Човека.
Когато воблера е къца-кълве поне аз го изключвам като възможна причина.
1. Воблера.
2. Водоема.
3.Човека.
-
- сериозен играч
Редно е тогава,да освободим и ''човека'' от отговорност.След като няма значение,дали ще лови с хубава пръчка и макара, или ''колец и чекрък''къца - кълве написа:Когато някой не може да лови на воблер има поне три причини.
1. Воблера.
2. Водоема.
3.Човека.

Остава значи водоема,дали има риба...или нема.

Само да попитам.Ловил ли си риби колега,с други воблери,ползвайки...... колеца и чекръка,преди да започнеш да дялкаш твоите

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- къца - кълве
- сериозен играч
Ловил съм,но се налагаше да ги вибрирам с колеца защото по нормалния начин не даваха резултат.lovo-бай СТОЯН написа:Редно е тогава,да освободим и ''човека'' от отговорност.След като няма значение,дали ще лови с хубава пръчка и макара, или ''колец и чекрък''къца - кълве написа:Когато някой не може да лови на воблер има поне три причини.
1. Воблера.
2. Водоема.
3.Човека.
Когато воблера е къца-кълве поне аз го изключвам като възможна причина.![]()
Остава значи водоема,дали има риба...или нема.![]()
![]()
Само да попитам.Ловил ли си риби колега,с други воблери,ползвайки...... колеца и чекръка,преди да започнеш да дялкаш твоите![]()
-
- сериозен играч
Колега,ако ми покажеш на клипче,как ги ''вибрираш'' другите воблери с колеца,.....за да са уловисти.Имаш бутилка Шотландска отлежала, от мене.къца - кълве написа:но се налагаше да ги вибрирам с колеца защото по нормалния начин не даваха резултат.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- exm
- новобранец
- Обратна връзка:
Ебе какво сте го емнали тази човек и го разпъвате? Има толкова специалисти в този форум, кой с йозири, мозири, кранкове и HZL, рапали и салмо и всичката воблерова таблица...аре дигнете се и се срещнете в челен сблъсък с него на реката, па после го одумвайте какъв "селяк" е и как си ниже рибите на връв, маа с колецаи върти на чекръка. Не всеки е роден с BABY GRIFFON MEGABASS-SHRIMP в устата...нали така? Неволята учи... намерил начин да си ги лови с негоеи примамки и ви предизвиква....
Който иска да се пусне в едно състезание с Къца - Кълве,...па сетне да има право да говори!
За да няма недоразумения.... не познавам човека и не съм ползвал от тези воблери, ама ако бият ще си купя барем 5 парчета
Който иска да се пусне в едно състезание с Къца - Кълве,...па сетне да има право да говори!
За да няма недоразумения.... не познавам човека и не съм ползвал от тези воблери, ама ако бият ще си купя барем 5 парчета

- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Разпъват го, но дали се усещат, че всъщност, тази тема е една доста добра рекламаexm написа:Ебе какво сте го емнали тази човек и го разпъвате?

В което няма лошо, нямам преки наблюдения, но явно хващат някоя риба, евтини са, какво по-добро за масовия риболовец, който така или иначе няма да си купи скъпи японски играчки....
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
-
- новобранец
Използвам това мнение, за да предупредя колегата "къца-кълве"
Колега, ако в темата се появи още едно, първо и единствено мнение, от регистрация направена преди часове и с единствена цел реклама на воблерите "къца-кълве" то това ще е последния път, в който те се споменават в този форум. Трия вече няколко подобни опита за дебелашка реклама. При следващ случай ще последва банн.
chirusa
Колега, ако в темата се появи още едно, първо и единствено мнение, от регистрация направена преди часове и с единствена цел реклама на воблерите "къца-кълве" то това ще е последния път, в който те се споменават в този форум. Трия вече няколко подобни опита за дебелашка реклама. При следващ случай ще последва банн.
chirusa