Въдица за тролинг

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Въдица за тролинг

Мнение от Troli Rapala »

valkata34 написа:Аз мойта съм е взимал от тук: http://e-fish.bg/productv/6484/savagear-trolling.html ,говорим за 2,43-12-25lb. купувай смело няма да съжаляваш.
Що па треа от там да си я вземе,като мое да отиде на Г.М.Димитров и да си я купи от магазина на вносителя и да я тръсне,по-добре ще е? :shock: :roll: Водачите на тази пръчка е на световно неизвестната Тайванска фирма,ето ви линка https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q= ... ftYhxjk-Mgза който се интересува от качествата им!Повтарям,че бланката на въдицата е добра,само на водачите не вервам! :wink: Повече на търгаши нема да отговарям,нека лъжат и мажат до безкрай! :twisted: Явно са плъзнали по всички форуми да се продават и нема спасение! :cry:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Изображение
В тези две книжки е обяснено подробно за всичко свързано с такъмите!Утре ще ви преведа,какво казват за водачите хора с богат опит!Преди това ще разкажа от първо лице,как протече един тролинг-ден с обсъжданата въдица!За разлика от Емо,бях там и видях всичко мо,та мо! :wink:
На Динко му удари сом,той дигна рязко нагоре въдицата и напъна,та след половин минута рибата си замина с воблера!Последва вой и дойде Върхи у техната лодка,па им удари втори сом!През цялото време около час бях на 2метра от тях и помагах чат-пат с нещо!Минко се бори перфектно,рибата даже излезна до лодката и всички видяхме,че е голям и воблера е извън устата!И изведнъж се потопи рязко и скъса,па си замина заедно с воблера! :shock: :shock: :shock: Е как ще се скъса плетеняка чак след час при положение,че воблера е извън устата и четките на сома не го трият? :wink: Тяхното обяснение е,че плетеняка е бил ментак! :? Ментак,ма издържа един час напъни! :idea: Моето обяснение на случката е,че плетеняка се протри от върховия водач,защото не е Фуджи! :wink: Е в крайна сметка нека всеки си прецени,кой бърка в анализа!То и времето ще го докаже,ако са наистина калпави водачите,ще има и други сакътлъци па ще се разбере! :drinkers:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Troli Rapala написа:
valkata34 написа:Аз мойта съм е взимал от тук: http://e-fish.bg/productv/6484/savagear-trolling.html ,говорим за 2,43-12-25lb. купувай смело няма да съжаляваш.
Що па треа от там да си я вземе,като мое да отиде на Г.М.Димитров и да си я купи от магазина на вносителя и да я тръсне,по-добре ще е? :shock: :roll:
Човека може да си я вземе от където си пожелае и това не е твой проблем за да подскачаш толкова.Освен това склада на фирмата която посочваш вече е във Младост,та инфото отново не ти е актуално.
Човек имаш къса памет.Обадих ти се за съвет при климатиците,защото с това се занимаваш.Но жената си купи печка,защото не и стигаха парите.
Моля те да ме разбереш правилно.Уважавам те,но не може да разбираш от всичко бе човек.Защо се състезаваш с мен,като знаеш,че това работя и всеки ден съм по складовете.Аз ли ще зная повече за климатиците или ти за въдиците.Между другото на Ицонов баща му работи във скаладовете на Медея и въпреки всичко те потърсих теб.Смятам,че така е редно и бих го направил пак за да ти покажа,че ние с тебе имаме тотални различия в мисленето си.
Злобей си,не ми пречиш.Но се научи да бъдеш човек.....трябва все пак някога да пораснеш.
....За колегите ще кажа,че Алпс е добра фирма за водачи и макародържачи.
Аватар
capetano
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от capetano »

Че защо да не я тръсне на живо човека, а да я купува през електронен магазин, стига да може да я пипне? А дали склада е на Г.М.Димитров или в бл. 132 в Младост май е все едно - пръчките ги има и на двете места, нали?
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...
Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"
:D
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Troli Rapala написа: В тези две книжки е обяснено подробно за всичко свързано с такъмите!Утре ще ви преведа,какво казват за водачите хора с богат опит!Преди това ще разкажа от първо лице,как протече един тролинг-ден с обсъжданата въдица!За разлика от Емо,бях там и видях всичко мо,та мо! :wink:
На Динко му удари сом,той дигна рязко нагоре въдицата и напъна,та след половин минута рибата си замина с воблера!Последва вой и дойде Върхи у техната лодка,па им удари втори сом!През цялото време около час бях на 2метра от тях и помагах чат-пат с нещо!Минко се бори перфектно,рибата даже излезна до лодката и всички видяхме,че е голям и воблера е извън устата!И изведнъж се потопи рязко и скъса,па си замина заедно с воблера! :shock: :shock: :shock: Е как ще се скъса плетеняка чак след час при положение,че воблера е извън устата и четките на сома не го трият? :wink: Тяхното обяснение е,че плетеняка е бил ментак! :? Ментак,ма издържа един час напъни! :idea: Моето обяснение на случката е,че плетеняка се протри от върховия водач,защото не е Фуджи! :wink: Е в крайна сметка нека всеки си прецени,кой бърка в анализа!То и времето ще го докаже,ако са наистина калпави водачите,ще има и други сакътлъци па ще се разбере! :drinkers:
Аз да не ти пуснах разговора с Тишо от 2-ро лице.Това,което пуснах го знаех и преди.Но не знаех,че седенето ти в съседна лодка те прави 1-во лице единствено число.
На тебе проблема съм ти аз,не такъмите и не нещо останало.Зациклил си да си против и смяташ ината си за хубаво качество от твоя характер.
Все пак ще се постарая да избягвам с лични отговори на твоето лице.
Кажи сега коя въдица и макара да си вземат хората,но не ги лъжи моля те и не ги метай у Щатите за стотици долари.
Литературата,която четеш ти я четохме още преди 5г с Асен Пена.Но трябваше човека да спре да пише,за да му признаеш,че е бил прав.А спря заради те и заради мене.Защото след поредното ти пиянско словоизлияние те защититих да не те трие тотално.
Не търся благодарност,но сега виждам,че от жалоста ми е нямало смисъл.....само дето го загубихме заради тебе.В момента лови тунци и марлини в мексиканския залив.Като се появи го научи и него как се прави това и с какви такъми да работи.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

capetano написа:Че защо да не я тръсне на живо човека, а да я купува през електронен магазин, стига да може да я пипне? А дали склада е на Г.М.Димитров или в бл. 132 в Младост май е все едно - пръчките ги има и на двете места, нали?
Е кой е казал друго бе човек.Ти четеш ли за кво става въпрос.А нима в нашия офис няма да я тръсне или цената ще му е по-висока.Ако знаеш по-ниска цена ми се обади....ей сега ще набера Гришата да ми каже дали ги е намалил и само аз балъка ви прецаквам.Тази въдица може да се вземе от 100 места в 10 града,но ние не говорим за това.Троли я оплю яко и отказа човек от нея без да разбира посочвайки негови интерпретации.
Освен това аз предлагах други въдици за тролинг(върни се и прочети)....така,че спора не е с мен,но не искам да се пишат лъжи.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Водачите са менте,кво повече да кажа? :shock: Плювалник е този,който намесва хиляди други глупости извън темата за конкретната въдица! :twisted: Сега ми стана ясно,че некаква китайска фирма за водачи е страотна и Фуджи пасти да яде! :shock: Явно съм побъркан и не съм в час,па братя Щербакови-кучета ги яли! :roll: При положение,че не знаеш какви са основните разлики в цените на една въдица,къде си тръгнал да предлагаш по форумите продажба?Продаваш нещо от което не разбираш! :shock: Мани,па и доста хора се лъжат,щот не мислят какво купуват,а гледат кво ще им предложи некой некомпетентен търгаш? :shock: Утре ще цитирам братя Щербакови,защото споделям техните възгледи по въпроса за въдиците и водачите,па приключвам с тъпи спорове с некомпетентни лица! :wink:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Охххх,изморих се от тебе.
Как пък не намери един съмишленик,който споделя шантавите ти възгледи.
Спирам да пиша,че форумите не са за лични разправии и драми.
Все пак постнах и казах много повече въдици,макари и клипове,а ти си остана един празнодумец.
Аватар
icko741
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от icko741 »

Стига сте се драчили бе хора.Вече съжалявам че попитах за тази прословута въдица.Изпокарахте се заради мен,а ви уважавам всички.Утре ако се засечем на някой водоем вместо да се поздравим,ще се подминем като товарен влак.Поздрави и наслука през тази година :wink: :wink: :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Пиша в този форум,като РИБОЛОВЕЦ,който е чел доста и има няколко хиляди часа само в тролинг!Позицията на търгаша е да ви продаде нещо с цел печалба,а не дали тази въдица ще ви върши работа в тролинга! :idea: Бялата въдица е хубава,но има една много-ВАЖНА уловка,че е с ефтини водачи! :idea: Когато се ползуват плетеняци,най-важното нещо във въдицата са ВОДАЧИТЕ!Прилагам снимки за да разберете-ЗАЩО? :wink: Решението при тази бяла,хубава въдица е следното:Или да се използува монофил,който не е абразивен,като плетеняка или поне да се смени върховия водач с марков-керамичен,защото основното триене е в него! :wink: Преди да си купите пръчка за тролинг,помислете дали ще използувате плетеняк и какви са грижите при него!Дано ме разбирате,приятен ден! :wink:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Извинете търгашче,но вие какво работите :!: :?: :roll: :ANAL: :axe:
За това ли ми набутвахте евтино климатиче......следващия път ще те чета хубаво.
Нали написах,че белите въдици ги има със сикови водачи.Но тогава се хвана за това,че била дълга и мека.....без да отбележиш факта,че ти написах ясно за наличие на други акции и дължини.
Впрочем твоето Спро с какъв макародържач и какви водачи е :!: :?: Щото тези на Алпс били тайвански.А ти знаеш ли,че има Шимана оборудвани от тази ф-ма :?:
Искаш ли сега да ти извадя всичките постове за велика въдица Спро,дето ме подведе и купих 8бр. за мен и приятели.
Ето я и нея манипулаторче.ФаФла мура е по-здрава от нея. :axe:
Виж къде се счупи и колко са и дебели стеничките,като всичко съм увеличил максимално.
Изображение
Изображение
Изображение
Тия водачи и макарадоржачи на коя световна ф-ма са бе човеко.Няма такъв лъжец,като тебе,който да забълбуква цели форуми и стотици риболовци.
Да вадя ли постовете ти бре рендьо,че ти забравих името :!: :finga:
Аватар
Some
новобранец
новобранец

Мнение от Some »

Все повече и повече се убеждавам че един без друг не можете :lol: :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Some написа:Все повече и повече се убеждавам че един без друг не можете :lol: :wink:
Не е баш те така,батко! :wink: Писна ми от търгаши и за това си избрах да пиша тук за тролинга,защото от това разбирам и ми е на сърце! :idea: Има си друг форум в който модератора е търгаш,а не търговец и точка!Нема да се занимавам с простотии и вместо да убивам простака с мълчание,ще го направя със знания! :wink: Та братя Щербакови казват следното:"Работата е в това,че плетеняка поема вода а с нея и твърди микрочастици,които действат на водачите подобно на шкурка.Не трябва да недооценяваме пагубното влияние на тези микрочастици.........Много производители предпочитат за да не повишават цената на въдицата,като слагат водачи с по-ниска стойност!Ако погледнем под микроскоп някой от водачите на Фуджи и ги сравним с някои китайски или корейски,ще забележим,че първият е полиран и изглежда,като немски аутобан,а другите приличат на разбит мост от времето на Екатерина-2ра!...........Водачите е задължително да са леки,идеално гладки и износоустойчиви!Особенно внимание трябва да се обърне на водачи,при които ще се използува плетено влакно!Основната опасност при това идва не от самия плетеняк,а от частичките които поема във водата и действат подобно на шкурка!"
Това е основното в двете книги,което пише за водачите и плетеняка!Книгите са от 2003година,а аз ползувам плетеняци от 2005година и не съм се замислял чак толкова по тия въпроси!През 2005година имаше предимно Шекспири и най-скъпите спинингови въдици бяха около 100-те лева,като цената включва корк,Фуджи-макародържач и Фуджи водачи!Вече 8години не са мръднали и все още ги ползувам,като основни въдици в тролинга! :drinkers:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Тия клипове съм ги правил преди три години и в тях съм ти казал всичко.Тогава не бях търгаш и мислех по същия начин,като сега.Гледай въдици без водачи.И мисли кво съм ти казал още преди да започна с тролинга.Това ми е кръщенето. :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=Az3SQF0aIOk
http://www.youtube.com/watch?v=ofD1DTuXYhU
http://www.youtube.com/watch?v=xzcXyu_D6og
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Бате далече си от истината.Иво съм го учил на кльонк и сега на тролинг.....запали се покрай мен от тази година.Не,че не е тролил и преди това,но колкото да не е без хич.Той е мастор на джиг и други дисциплини,които мене не ме влечат.
Защо намесваш червеите тук.Когато ставаше въпрос за тях,те бяха доста по-хубави от Румънските.Тогава пуснах темата,защото давах червея на 8лв.а на пазара обикновения риболовец ги получаваше между 18 и 22лв,което беше във негов ущърб и тотална спекула.От тогава червея се продава на 14лв. и смятам заслугата ми колегите риболовци да са я оценили.Но това няма значение....особенно за форума и сегашната тема.
Не ми подсачайте от темата за белите въдици и от Ъглито в Гари Люмис,Ван Стал,а сега през Зогите(коите не внасям аз),за да докажете колко ми е крива ракетата.
После човек попита след така предложените му модели,какви макари можем да му предложим за около 150-200лв.Пуснах му няколко броя,които отново не внасям аз,но са реални и ги има на БГ пазара.
Какво доказа Троли със статията на Руснака.Това,че може и чете чужди материали ли!
Ок хубаво е да се споделя за тях,но така се бяга от конкретиката.Нали говорехме защо им е скъсало на Минко и Тишо при белите въдици.
За това постнах директно какво отговориха те,а не какво си е мислил Троли и до какви умозаключения е стигнал за не лошата Тайванска ф-ма Алпс.
После за да му докажа,че се върти,като фурнаджийска лопата му извадих шумнорекламираната от него въдица на Спро.Там му показах какви машинки и водачи има.За да скочим от въдици за под 100лв.на това,което имал някой от Щатите.
И всичко това е за да се докаже,че съм скапаняк който въпреки работа си(всеки има право на такава).Не държа да ви се харесвам и нямам намерение за подобно нещо.
Тук говорим за въдици и се опитвам с факти да докажа на Троли,че не е прав и лъже единствено за да ми е контра.
Въдиците за тролинг,които посочваме и говорим за тях са далеч от това,което харесвам.
Но щом намесихте след червеите Зогите ми стана ясно за личното ви отношение,което няма нищо общо с темата....не държа на него и имаме взаимни чувства.
Сега кажете нещо по темата,без да бягате от нея.Сорцерер,препоръчваш ли Гари Люмис на колегите за тролинг,така ли да го разбирам :!: :?: :roll:
Последно промяна от Emo-83 на Пет Яну 18, 2013 12:55 pm, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”