Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Враждебна - 777
Модератор: Paublo_Eskobar
- TRAP
- ще става разбирач
Re: Враждебна - 777
Този мост е много зле и нищо чудно и да го няма.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Ако някой има информация дали може вече да се минава по моста.
Мда - и мен също ме интересува - дали въобще го има мостаasen77 написа:Ако някой има информация дали може вече да се минава по моста.

Докато изпускат яз.Искър / дори и да няма нови валежи / - този път май няма да може да се ползва.
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
pampasa написа:Мда - и мен също ме интересува - дали въобще го има мостаasen77 написа:Ако някой има информация дали може вече да се минава по моста.![]()
Докато изпускат яз.Искър / дори и да няма нови валежи / - този път май няма да може да се ползва.
С кола можело да се влиза от към Чепенци

- Прикачени файлове
-
- 777.png (1.45 MiB) Преглеждано 1907 пъти
Това с алтернативата е ясно ,но да се има в предвид ,че пътя е адски изровен / дупките са като подлези / и с лек автомобил се рискува много - счупени носачи ,спукани картери и т.н.
pampasa написа:Това с алтернативата е ясно ,но да се има в предвид ,че пътя е адски изровен / дупките са като подлези / и с лек автомобил се рискува много - счупени носачи ,спукани картери и т.н.
Може не съм го пробвал, а за от към Враждебна ми казаха, че си остават колите преди моста и минават пеша по него. После заобикалят пеша по десния път !!!
По моста не може да се минава защото има направена дига от двете страни на моста за да не се разлива реката, дигата ще остане докато испуснат искъра...
Някой да е ходил тези дни ...........?
Чух че вече можело да се минава по моста.pampasa написа:Някой да е ходил тези дни ...........?
Аз в събота се разхождах да погледам дали се лови нещо по локвите около София и си минах по моста без проблем.Колегите си бяха паркирали колите преди него и явно водата която се беше събрала от преливането на реката ги беше уплашила.
По моста се минава но има дълбока локва, по добре се минава по пътя които е след моста в дясно през кариерата...
JIBKATA написа:Чух че вече можело да се минава по моста.pampasa написа:Някой да е ходил тези дни ...........?
Това е от днес = 17 кг.
- Прикачени файлове
-
- IMG_4122.JPG (1.52 MiB) Преглеждано 1451 пъти
-
- IMG_4130.JPG (1.61 MiB) Преглеждано 1451 пъти
Днес едно рибе 300 гр.Тази година едно ходене догодина по рядко.
Локвата след моста е не човешка дълбока е много !
След моста ако се отбиеш в дясно , не може ли да се заобиколиkag1980 написа:Локвата след моста е не човешка дълбока е много !