В ЯЗ.ЛЕВСКИ-ВАРНА РИБАТА Е ПОВЕЧЕ ОТ ВОДАТА,КЪСМЕТ!!!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Petar Enchev
новобранец
новобранец

Мнение от Petar Enchev »

Е накрая някой ходи ли ? Барем някаква прясна инфо.получим :wink:
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Пичове някои може ли да даде малко инфо за Засмяново развъдниците???Тая неделя бях на Левски и положението беше горе долу!Бяхме 3ма души с по две вюъдици и за 4 4аса хванахме 3 амурчета около 300-400 грама дето пуснахме,1 шаран4е 800 грама и 20 рибки дето и аз не знам кви са некви малки продулговати с бодлички по перката на гърба!Та ако имате инфо на Засмяново пишете плс
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
Аватар
Husmen1983
научил се да хвърля
научил се да хвърля

инфо от събота и неделя

Мнение от Husmen1983 »

бяхме 5 човека на язовира 2мата нищо не хванаха а останалите един шаран към 3 кг, аз 2 шарана по 1кг 1.200 кг другия 5-6 шарана единия от които 2 кг.собстеника пусна шарани от 800 до 2.300 кг шарани.каза че са били към хиляда.това е наслука.
за сега нямам такъв.
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

А в кои от язовирите там ги пусна в тоя за 5 лева или в тоя за 10
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
Аватар
Husmen1983
научил се да хвърля
научил се да хвърля

az

Мнение от Husmen1983 »

до колкото знам то от 5 лева няма аз ходя само на този от десет лева.
за сега нямам такъв.
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

На развъдниците тоя малкия правоъгълния е на 5 лева а др големия е на 10 маи
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Днес бях на развъдниците пичове саветвам в да не ходите там за от 6 часа до сега 2 сулки по 300 грама и 2 шаранчета по кило а за 4 човека това е много малко :oops:
Аватар
val1971
новобранец
новобранец

Мнение от val1971 »

Какви развьдници на Левски бе хора ?Развьдниците са на Николаевка! На Левски язовира си е един,е до него има една локва,ама там само патки плуват!
Аватар
Husmen1983
научил се да хвърля
научил се да хвърля

здр колеги

Мнение от Husmen1983 »

вчера бях на левски.беше хубаво ветровито шаранджиско време.ще кача снимки след малко за да видите какво сме хванали.миналия ден собстбника пуснал и към 300 броики амури по 2.5 до 4 кг.а нашата въдици удари един на снимките ще го видите.наслука на всички.ако искате да отпучините и някоя рибка да хванете левски и е подходящото място.условията са 10 лв и 3 пръчки и рибата несе плаща.
за сега нямам такъв.
Аватар
val1971
новобранец
новобранец

Мнение от val1971 »

Колеги носят се едни гадни слухове за Левски:пребили арендатора,стреляли му патките,а той изтровил рибата...Някой чувал ли е нещо ???
DIMATA
новобранец
новобранец

НЯMA ТАКИВА ФИЛМИ

Мнение от DIMATA »

ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПСТИ.ЯЗОВИРА ВЪРВИ С ПЪЛНА ПАРА И ТОВА НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ!!! КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ РИБАРИ!!!!!! :D :D :lol:
Аватар
val1971
новобранец
новобранец

Мнение от val1971 »

Инфото за Левски е от вчера и мисля ,че източника ми е достоверен...Все пак написах слухове,а не 100 верно ! Утре ще го проверя лично !
Аватар
val1971
новобранец
новобранец

Мнение от val1971 »

Клюката за Левски е малко по различна.Проблема е битов.Вьпросните патки влизали да пасьт в нивата до язовира.Нивата била на кооперацията...и т.н.Разминало се с някой друга застреляна патка,но това няма нищо общо с рибата...Язовира наистина вьрви с пьлна пара.Вчера имаше повече от 30 коли.Какво са хванали обаче не знам.Ние ходихме на Николаевка-3 таранки и едно шаранче.Общо вэето при всички беше така,само срещу нас един колега извади доста голям амур.Около 5 кг.Рибата ядеше само на пружина-царевицата не я докосваше вьобще.
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

val1971 написа:Общо вэето при всички беше така,само срещу нас един колега извади доста голям амур.Около 5 кг.
Аз бях :oops: :lol:
Аватар
Husmen1983
научил се да хвърля
научил се да хвърля

рикошетх

Мнение от Husmen1983 »

здр колега за кои николаевка говорим.за 7 развъдник ли говорим наи големия от всиЧките?куде заставаш там?на какво ловиш?даи малко повеЧе инфо?захранвааш ли?
за сега нямам такъв.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”