Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

В ЯЗ.ЛЕВСКИ-ВАРНА РИБАТА Е ПОВЕЧЕ ОТ ВОДАТА,КЪСМЕТ!!!
Модератор: sapuna
- Petar Enchev
- новобранец
- svetlio86
- ще става разбирач
Пичове някои може ли да даде малко инфо за Засмяново развъдниците???Тая неделя бях на Левски и положението беше горе долу!Бяхме 3ма души с по две вюъдици и за 4 4аса хванахме 3 амурчета около 300-400 грама дето пуснахме,1 шаран4е 800 грама и 20 рибки дето и аз не знам кви са некви малки продулговати с бодлички по перката на гърба!Та ако имате инфо на Засмяново пишете плс
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

- Husmen1983
- научил се да хвърля
инфо от събота и неделя
бяхме 5 човека на язовира 2мата нищо не хванаха а останалите един шаран към 3 кг, аз 2 шарана по 1кг 1.200 кг другия 5-6 шарана единия от които 2 кг.собстеника пусна шарани от 800 до 2.300 кг шарани.каза че са били към хиляда.това е наслука.
за сега нямам такъв.
- Husmen1983
- научил се да хвърля
- Husmen1983
- научил се да хвърля
здр колеги
вчера бях на левски.беше хубаво ветровито шаранджиско време.ще кача снимки след малко за да видите какво сме хванали.миналия ден собстбника пуснал и към 300 броики амури по 2.5 до 4 кг.а нашата въдици удари един на снимките ще го видите.наслука на всички.ако искате да отпучините и някоя рибка да хванете левски и е подходящото място.условията са 10 лв и 3 пръчки и рибата несе плаща.
за сега нямам такъв.
НЯMA ТАКИВА ФИЛМИ
ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПСТИ.ЯЗОВИРА ВЪРВИ С ПЪЛНА ПАРА И ТОВА НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ!!! КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ РИБАРИ!!!!!!

Клюката за Левски е малко по различна.Проблема е битов.Вьпросните патки влизали да пасьт в нивата до язовира.Нивата била на кооперацията...и т.н.Разминало се с някой друга застреляна патка,но това няма нищо общо с рибата...Язовира наистина вьрви с пьлна пара.Вчера имаше повече от 30 коли.Какво са хванали обаче не знам.Ние ходихме на Николаевка-3 таранки и едно шаранче.Общо вэето при всички беше така,само срещу нас един колега извади доста голям амур.Около 5 кг.Рибата ядеше само на пружина-царевицата не я докосваше вьобще.
- Husmen1983
- научил се да хвърля
рикошетх
здр колега за кои николаевка говорим.за 7 развъдник ли говорим наи големия от всиЧките?куде заставаш там?на какво ловиш?даи малко повеЧе инфо?захранвааш ли?
за сега нямам такъв.