Ако сега беше момента да си купите мач...?

Модератор: sapuna

Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Ако сега беше момента да си купите мач...?

Мнение от Redimido »

SammY написа:След като вече имаш макарата , сам ще разбереш истината ... Според него , трябва да имам не макара , а купчина "чаркове" ... Всеки има право да е заблоден ! Няма значение дали си състезател или аматьор !
п.п. Екс-а не е най добрата макара , но определено не е боклук , какъвто го изкарват доста рибари ...
п.п2 Като му вярваш толкова защо я купи ? Аз лично не бих купил нещо за което съм сигурен че е боклук ...
Изобщо не сме споменавали да е боклук :) Макарата си е екстра, ама нали знаеш, универсална макара няма. Едни са по-добри за платики, други за шарани, трети за спининг... и т.н. Иначе за платика, към което съм се насочил, вярвам, че тя е много добро изпълние, но след сефтето с нея повече инфо :)

Поздрави!
Аватар
SammY
фен клуб-скобар

Мнение от SammY »

Няма макари за платики или шарани :) Има макари за малки , средни , големи и огромни риби :)
За риби до 2/2.5кг е перфектна , но за по големи определено е малко слаба , въпреки че при мен държи :)
Много слука ти желая с хубавите такъми !
Изображение
Аватар
Дилян
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дилян »

Redimido написа:
Дилян написа:Много противоречиви мнения за Ексейдж 3000 се изписаха във форума но въпреки това аз си я купих.Две години вече ми е в ръцете и съм доволен,няма проблеми.Моя мач също е Тика 208g и си паснаха добре.
А пробва ли за шарани? Говоря от 3-5 кила нагоре? Според мнение на човек, на когото вярвам...това е начина да я скапеш. Тя е добра, бърза и сигурна, но не е мощна - няма иглени лагери... Ще ми е интересно да знам, от някой който я изпробвал при риболов на едър добитък, какви са му впечателенията...Че аз каквъто съм ентусиаст, като нищо в даден момент, ще изпитам кристал мача на Богров :) Да се попрегъне... :) :lol:
Аз съм с предишният модел MRB за миналото лято рекорда ми беше един шаро на 6.800 и нямаше проблем,но при нас такива риби са рядкост с изключение на платените водоеми (но и на тях пак с нея си ловя)Така е ,не е мощна макара,но в инцидентни случаи не ме е подвела.Не съм ловил с MRC но предполагам че няма да е по лоша.Колкото до твоя човек,ако имаш предвид Иво,го послушай ;) Но макарата е много хубава и в никакъв случай не си мисли че си направил грешка като си я купил!
http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”