Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

РЕШЕНО Е ВСИЧКО-ДАТА,ЧАС И МЯСТО
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- dimitar_
- сериозен играч
Да ви кажа аз 9-ти юни съм го отписал за риболов , по - скоро си мисля да си направим една обща маса , а на другият ден който иска да си чеше крастата , язовира сигурно е достатъчно голям .
Разбира се който си е там от предният ден , или по - отдавна , има си захранено място нека си лови , мисля си че за една вечер всеки ще намери време да се видим , писането е лесно ( я някой ще диктува , я ще препишеш ... ) , друго си е като видиш кой се "мъдри" срещу тебе !
А за организацията няма страшно , ние да се съберем , пък после все нещо ще измъдрим !
Разбира се който си е там от предният ден , или по - отдавна , има си захранено място нека си лови , мисля си че за една вечер всеки ще намери време да се видим , писането е лесно ( я някой ще диктува , я ще препишеш ... ) , друго си е като видиш кой се "мъдри" срещу тебе !
А за организацията няма страшно , ние да се съберем , пък после все нещо ще измъдрим !
-
- разбира нещата
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- разбира нещата
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
sapuna1971 написа:А бе,аз ще драсна 2-3 CD-та,ще метна едно свиско бутче в багажника и на 9-ти рано сутрин поемам на "At War With Satan"!
![]()
пробвай с резьрекшьна-2002г мисля,че е -по добьр НЕМАТ

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".