Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов около АЙТОС
Модератор: Paublo_Eskobar
- nakata176
- научил се да хвърля
Re: Риболов около АЙТОС
Миналата година входа беше 2лв-криза.Каракуди има доста едри но кило и половина не съм хващал там.Тази година още не съм ходил.
- Георги Кръстев
- сериозен играч
За Ръжица и аз се интересувам, утре ще попитам и ще пиша.....
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- RustyNail
- новобранец
На Ръжица-платения има нов човек, който стопанисва водоема. Мога да му звънна и да пиша дали изобщо ще го пуска за спортен риболов, защото от него зная, че иска да зарибява на ново, тъй като са се разбрали Иван да си изкара рибата. Хубаво е да има ясното, че по време на забраната да има къде да топим плувките.
Иначе на свободния в Ръжица излизаха дребни червеноперки. Имам информация (от миналата седмица), че рибата се е набила в опашката и местните ловят там каракуди и червеноперки.
Иначе на свободния в Ръжица излизаха дребни червеноперки. Имам информация (от миналата седмица), че рибата се е набила в опашката и местните ловят там каракуди и червеноперки.
Ако практикуваш риболов на спининг значи, че си постигнал уважение към рибата и любов към природата!
Гоше освен да те поканя на лукойл на дупките за каракуди ама после да не ме псуваш
Иначе дал господ, едно аланкатче 5м. и си ти,даже има и бонус шаранчета 

- Георги Кръстев
- сериозен играч
Е хайде де, готов съм за следобедни риболовчета. Особенно след 17:00 ч
край Бургас

Гога аз утре съм на дупките на лукойл.Днеска обиколих цялата мерия и никъде няма свястни риби.Нито на тръстиково,нито на мандра,нито по реките.Последно се ядосах и отидох на дупките,ами да ти кажа там хората бяха вемали по около 30-40риби,не че са кой-знае колко големи 150-350гр.ама поне по бива.Така че утре в 4ч. съм там,че много ингели има 

Колеги какво стана с инфото за Ръжица?Събота може да го посетя
- GogoBuboleto
- вече хвърля и на тежко
Заповядай, днес направих такова на зарибеното след М. Рудник към Грудово. Супер риболов стана.Георги Кръстев написа:Е хайде де, готов съм за следобедни риболовчета. Особенно след 17:00 чкрай Бургас

- nakata176
- научил се да хвърля
Колега този язовир за който пишеш не е ли преди бензиностанцията в дясно,ако не се лъжа мисля че там бяха три язовира един под друг.Иначе добър риболов си направил.Поздрави.
- GogoBuboleto
- вече хвърля и на тежко
да точно той е. мерсиnakata176 написа:Колега този язовир за който пишеш не е ли преди бензиностанцията в дясно,ако не се лъжа мисля че там бяха три язовира един под друг.Иначе добър риболов си направил.Поздрави.
Утре - 25.04.2013 г. (четвъртък) от 18 часа в клуба на ЛРД Сокол гр. Айтос, находящ се на ул. Станционна на 2-ри етаж в блока над кафе Еделвайс, ще се проведе събрание на местната риболовна общност, на което ще се обсъждат наболели проблеми около стопанисването на яз.Парка и отношенията между Общината и ЛРД-то. Който има желание да присъства. Аз лично съм възпрепятстван точно тогава.
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- nakata176
- научил се да хвърля
Някой чул ли е нещо за Ръжица. 

- Георги Кръстев
- сериозен играч
Утре .....тоест днес ще ходя
Колеги има ли инфо за двата язовира до с. Ръжица ? 

Има ли промяна около стопанисването на яз.Парка?