Откриване 2007

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

ceno cenov написа:Stefko тази бира за миене на ръцете ли ще я взимаш :roll: Помисли и за нещо за пиеене че то за няколко дена може и да ожъднее някои :wink:
Аааа, не обиждай бирюхата ти!!! Тебе те знаем ;) Не, че няма да пийнем и по рИкия, но бирата си е задължителна :idea: Ще те питам аз как с Бисер ще пиете уиски и ще мезите скумрия на скара :lol: :lol: :lol:

П.П. Виж как благодатно си вали навън :x :x Приготвяй и веригите, че ще си висим на Дунава до Август :?
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

strijok написа:Било резерват, имало ловна хижа - не знам къде е .Относно гадините АУТАН е най доброто средство. въпреки че незнам дали няма да ни трябва - .ТАНАС е приготвил една отлежала скоросмъртница 54 градуса :rolleyes: ............
не на аутана-аз поне не сьм доволен :roll: мога да препорьчам като сигурно и изпробвано OFF,на джонсьн
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Подкрепям Оff- a е тестван многократно при Дунавски условия и е мноократно по добър от Аутана.

Пък за бирите по Дунав, верно е по добре ракия, но нали и за сутринта трябва да има нещо че да приберем душата в тялото :lol: :lol: :lol:
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

Айде не остана!!!! Още два дена нямам търпение.... довечера след работа заминавам за Крумовград а в петък товарим палатките и въдиците и на Студен кладенец :roll: или на Ивайловград ще видим..... :D дано времето да е добро, но и да не е риболова си е риболов и потоп да има не си тръгвам :lol: Дано и слука да има тогава кефа ще голям. :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”