Селяния не ами селяния /МИКРОТО/

Модератори: bobopeli, sapuna

delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Re: Селяния не ами селяния /МИКРОТО/

Мнение от delio-haidutin »

krokibg написа:
dimmitov написа:Не Любо ,не ми харесва истината.На теб харесва ли ти? Не ми харесва и лицемерието на много от колегите.Много неща не ми харесват.
Аз ходя основно по платени водоеми около Пловдив и на мен също са ми ясни много неща, естествено не колкото на теб ,но и аз виждам какво става.И риболовци цакат арендатори и арендатори цакат риболовци.Медала има две страни.И въпреки всичко продължавам да ходя, без да са ме канили.
А,дойдохме си на думата .......ЛИЦЕМЕРИЕ :idea: На мене истината никога не ми е харесвала,защото е ужасяваща.Ако се върнеш на зад,ще видиш че все пак съм дал 10% на хора които са за спорта,спазват си правилата и никога не бих казал лоша дума за такива риболовци.Но останалата част са лицемери :idea: :idea: :idea: Ако има чалъм,за това че са ми дали 10 лв,искат и аз да им пусна,ако може и жена ми да мине през тях,също няма да откажат,а ако може и всичко да вземат и да го закарат в тях,не биха се посвенили да го направят.Имат обаче усти и лице тук да плюят по арендаторите.И аз като тебе,може да съм в малкия процент,но не ми харесва ма ме слагат под общ знаменател със всички,но какво да се прави и аз съм в купа,въпреки че не нося вина за некадърността на някои риболовци,дето не знаят и не могат риба да си хванат,но арендатора им виновен.Имам бяла риба,не позволявам да се взима,обаче идват и целенасочено я търсят,кога ли ще превъртя и ще направя беля,достатъчно е само да пожелая.И сомове са удряли,прибират ги и бягат,докато не хвана някои и да му се ебе майката.Еыдавам за 10лв един шаран до 3кг и колкото плевел хванат,това правила ли са ??? Защо не си хване един шаран и да започне да лови каракуда а,да гони кустур ??? Да ама не,иска им се сом по 7-9лв килото,яде им се и бяла риба :axe: :axe: :axe: Е,честито,и без това ще ловя рибата след дни че трябва да махам толстолоб,ще спра да пускам риболовци и никога повече никои няма да спи на водоема,ще ги гоня още в 8 часа да са се изнесли по светло и от другата година ще си плащат на въдица по 5лв,ако искат,по добре да имам двама човека на язовира,отколкото да се занимавам с идиоти и да се гоним по водоема.Така че,още няколко дни и приключва риболова при мене,че ми писна :idea: Даже се замислям дали изобщо да не спра рибарите и да го гледат Езерово през крив макарон :idea: :idea: :idea:
тука си напълно прав,но всяка професия си има и своя РИСК :idea: :idea: :idea: такива вълчи времена настанаха ,че всеки гледа да прекара другия.както казваш 90% от риболовците са такива каквито ги описваш,и аз се нервя когато вземат ,па макар и от арендован ,шаранчета по ПЕДЯ,но ще повторя за стотен път ,че и 90% от арендаторите са като банкерите-ИСКАТ печалбата да им е 100%СИГОРНА.И ВСИЧКИ ВСЕ СА НА ЗАГУБА КАТО ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ :lol: :lol: :lol:
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
deuxbone
новобранец
новобранец

Мнение от deuxbone »

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=31&t=4089" onclick="window.open(this.href);return false; Това тук ми изглежда на реклама и същия бат. Любо си приканва хората да пишат за язовира, а споменава по - горе, че никога не бил рекламирал :D :D
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

Стана модерно явно да се създават анонимни акаунти от ,които да се правят на бабаити на Любо.
Пичове не се прави така, ако имате да му казвате нещо го казвайте, ако не ,по-добре не се обаждайте.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА
Изображение
harko77
новобранец
новобранец

Мнение от harko77 »

dimmitov написа:Стана модерно явно да се създават анонимни акаунти от ,които да се правят на бабаити на Любо.
Пичове не се прави така, ако имате да му казвате нещо го казвайте, ако не ,по-добре не се обаждайте.
абе какви бабаити при любо сега е стигнало сезона на мутрите не става така ако биеш си плащаш и то с лихвите вече та както си арендатор на язовир утре може да си мечкадар на някоя поляна :ANAL:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

deuxbone написа:http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=31&t=4089 Това тук ми изглежда на реклама и същия бат. Любо си приканва хората да пишат за язовира, а споменава по - горе, че никога не бил рекламирал :D :D
Ако имаше малко мозък,щеше да разбереш и схванеш че се бъзикам с някои и това няма нищо общо с рекламата.Реклама ако не си виждал на водоем,да ти покажа няколко с цени,условия,какво има вътре в язовира по колко се лови и къде се намира язовира.Не виждам да съм написал нещо по тези въпроси а питането ми е явно правокирано от някои.Може да има изтрит пост на някои колега по-назад и това да е правокирало въпроса ми :idea: :idea: :idea:
harko77 написа:
dimmitov написа:Стана модерно явно да се създават анонимни акаунти от ,които да се правят на бабаити на Любо.
абе какви бабаити при любо сега е стигнало сезона на мутрите не става така ако биеш си плащаш и то с лихвите вече та както си арендатор на язовир утре може да си мечкадар на някоя поляна :ANAL:
Харко ли си ,къв си,много са ти малко мненията а и ника ти е доста нов,защо не си сложиш една снимка или ела да те удрусам и да си платя смешник :axe: :axe: :axe:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

Като гледам колко сган ходи по държавните водоеми ... същата тая сган е и на арендосаните. Веднъж гледах един се излагаше хванал 2 бройки шаран над нормата изкормил ги, очистил ги и ги нарязал на парчета .... и го хванаха :) смях голям ... Всичко идва от човека било то арендатор, риболовец или и двете ..
късмет работа . .
Аватар
anton jambol
фен клуб-скобар

Мнение от anton jambol »

angel81 написа:Като гледам колко сган ходи по държавните водоеми ... същата тая сган е и на арендосаните. Веднъж гледах един се излагаше хванал 2 бройки шаран над нормата изкормил ги, очистил ги и ги нарязал на парчета .... и го хванаха :) смях голям ... Всичко идва от човека било то арендатор, риболовец или и двете ..
:D :smt023 много си прав
Хвани и пусни не бъди алчен
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

deuxbone написа:http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=31&t=4089 Това тук ми изглежда на реклама и същия бат. Любо си приканва хората да пишат за язовира, а споменава по - горе, че никога не бил рекламирал :D :D
Атанасов ,защо вадиш теми от преди седем години? :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
brazilian
новобранец
новобранец

Мнение от brazilian »

Много отворен тоз бай любо, но нормално да защитава колегата си. Ще му задам еди въпрос само, като дойдат двама души заедно, на твоя водоем ти даваш ли две касови бележки на всеки поотделно или само една за 20 лева., ако издаваш евала защото на микрото не издават със сигурност бил съм стотици пъти там.правилата са за да се спазват и от риболовците и от арендаторите.истината е , че съсипаха хубавия водоем от няколко години насам само се източва за никулден и рибата се продава.това че уж се зарибявало после на някой другили ако е вярно то е много малко, всеки който е запознат с микрото знае , че се самозарибява от голямият Пясъчник и от каналите.всеки иска да печели за това го е взел арендатора, но в случая, поне според мен си е чиста проба заяждане.
Аватар
pavre
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от pavre »

Който иска на платено- да ходи, където му е кеф. Не знам само за какво си вдигате нервите. Ловете си рибата, пийте си бирата и хич да не ви е еня. Като рибаря е капут- вън и бан от водоема. Като арендатора е капут- има си начини и той да му яде главата. Това е, без нерви! Хайде със здраве.
harko77
новобранец
новобранец

Мнение от harko77 »

Ами освен да кажеш къде ти е смешното арендаторско язовирче ли каналче ли та да взема да мина да видя какво ще друсаш според мен само крушата можеш да друсаш :smt117 а какво значение има ника от колко време за снимка не се притеснявай веднага ще ме познаеш
harko77
новобранец
новобранец

Мнение от harko77 »

А на микрото в крайна сметка някой хващал ли е скоро по голям шаран от кило успях да се отбия там да видя каква е хавата пълно с дребни шаранчета
Аватар
Al_Bundi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Al_Bundi »

Чета и не вярвам на очите си. Разбирам , че има риболовци , които се опитват да хитруват и дразнят арендаторите , но колегата krokibg направо ме изумява. До колкото съм запознат , арендаторите зависят от риболовците и "колкото повече - толкова повече". Не съм посещавал стопанисваният водоем от колегата , но след тези постове бих се замислил дали да го посетя в бъдеще. Все пак може нещо да не му хареса (например ,че куките са с контра) та и аз да вляза в тези 90%. И моето мнение е , че тези проценти са малко пресилени.
ПП: Разбирам какво иска да каже krokibg , просто смятам , че не е нужно да се изказва така по адрес на хората , от които му зависят доходите.
Аватар
gloupan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gloupan »

И аз чета не вярвам на очите си.
Защо когато не познавате човека, нападате напосоки?
Отидете до Езерово, запознайте се с Любака и тогава друга песен ще запеете.Ще попитате ЗАЩО ?
Ами защото при него са се организирали не една и две "комерсиални" Национални срещи по 3-4 дена, на които всеки лови и никой не плаща.
Ха сега да Ви видя, какво ще кажете?
Сигурно го е било срам да каже на 80-120 човека-" Хайде момци по десятка на ден за ловене!",че даже и зорлем пари взимаше, та да може да плати поне на хората които ще почистят след нас.
А ето и една случка. Преди 4 години тръгнах на обиколка из Родопите.Първата спирка беше Езерово.По план трябваше да изкарам 2 дена.С пристигането си установих, че съм си забравил живарника и какво мислите се случи? Момчетата на Любака отидоха до къщата и ми донесоха живарник.Извода оставам на Вас.
Много подобни случки може да разкаже този който го познава, а който не го познава спокойно може да си седи зад компа и да си плюе, защото е най-лесно.
Ха наздраве, че много дълго стана :drinkers: :drinkers: :drinkers:
TRS70MLF2
Аватар
Al_Bundi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Al_Bundi »

Май не стана ясно какво имам предвид. Аз НЕ отричам правилата , но не съм съгласен , когато отида на излет , арендатора да вижда в мен измамник. И другото е , че има хора за които "кирливите 10 лв." са много пари и на тези хора едва ли им е приятно да чуят , че парите , които са заделили за риболов са кирливи. Иначе съм съгласен с колегата , че щом има едни правила те трябва да се спазват. На който не му харесват може да не ходи.
Заключено

Обратно към “Моят риболовен излет”