Ей ги най-накрая!!!!

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Troli

Мнение от Troli »

Веско,Бисе много сте сладки,батко ще ви схруска!Веско,слушай Пинк Флойд-Тухла в стената,Има ли някой отатък/отвъд/?Позицията ти е губеща,защото жигулата никога няма да стигне мерцедес!Че съм луд е ясно,но моля за вашето снизхождение.Научете се да помните и ще се сетите,че аз ловя бели риби на воблери,а воблеростроителите ловят бели риби или на дъно на рибе,или изобщо не ловят /Чуруликпенчо/!Е,аз какво съм виновен за това? :shock: :shock: :shock: Питах за лакът,който ползват а ми се нахвърлят,кат младо псе на пържола!Сори,не се разбрахме,но аз съм риболовец а не заяждач! :wink:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Научете се да помните и ще се сетите,че аз ловя бели риби на воблери,а воблеростроителите ловят бели риби или на дъно на рибе,или изобщо не ловят /Чуруликпенчо/!
Troli,наистина си прав в това отношение.Аз наистина много рядко ходя на сладководен риболов.Информация ,дали са ми добри воблерите имам от приятели на които съм подарил /воблери/ и които ходят повече от мен по реки и езера. Все пак рибите, на които лично аз ги пробвам имат не по-малко здрави зъби от сулките.Визирам чернокопа и лефера. Смятам да направя нещо,което надали е правено до момента.Ще си избера някой изявен спинингист от форума и ще му изпратя /подаря/ няколко воблера от моите.Нека полови с тях и после официално да съобщи дали стават или не. Смятам , че мнението му ще е най-реално ,а също така безпристрастно. Още нещо. Аз не се сравнявам с Рапала,така че да не стане пак някоя грешка. :roll: :roll:
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

hrivas написа:Прекрасна изработка.

само за информация с какво се занимават риболовците когато
не са сред природата, не че не се занимават и с други работи де...
С фотошоп... :weedman:
Troli

Мнение от Troli »

В морския риболов съм бос,но отбелязах приликата на Пенчовите воблери с Йозури!Между нас не може да стане продуктивен спор,защото ловиме коренно различни риби! :wink: :roll:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Ми не разбрах тогава що ме включи в спора си с Кърцата?
Въпреки всичко ,аз съм готов да предоставя някой и друг воблер /сладководен/ на някой от колегите ,за да чуем безпристрастно мнение.
Като чета, мненията на колегите ,Мунчо ми се струва най-обективния от всички. Май той ще е арбитъра /естествено ако има желание/.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”