Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

попчета 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
- недялко радков
- ще става разбирач
Re: попчета 2014
redovi555 написа:Колеги от Варна да ви питам как достъпа до петрол че, отдавна не съм ходил там, една ограда са сложили може ли да се отиде до края на буната? че, утре мисля да спретна един попски риболов ама се чудя къде? след излета ще докладвам.
Проблема е в началото,че е по-тясно,иначе няма проблем да стигнеш до края на буната,но достъпа и риболова са разрешени само от външна страна.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
-
- научил се да хвърля
днеска се разхождахме семейно из градината, на моста голяма манифестация
то не по 10 волти и 5 пръчки на човек... място няма да се разхождаш
някой да сподели резултата, макар че аз само по няколко не много едри на човек видях, при тези които се виждаше нещо... при другите или е бил скрит в раницата или изобщо е липсвал... улова

И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
Всички дето си ни видял накацали по моста,отиваме по светло просто да резервираме място,а иначе битката(ако има такава) почва после 18h. Днес много слабоhunte написа:днеска се разхождахме семейно из градината, на моста голяма манифестациято не по 10 волти и 5 пръчки на човек... място няма да се разхождаш
някой да сподели резултата, макар че аз само по няколко не много едри на човек видях, при тези които се виждаше нещо... при другите или е бил скрит в раницата или изобщо е липсвал... улова
-
- научил се да хвърля
ясно
... интересно ми е по стената на порта от външната страна измежду тетраподите дали ще има смисъл да се пробва или е само пясък там?

- shturetc
- ще става разбирач
ko_kaz,стига с този мазохизъм на Моста!Апропо,мрежите стават ли по-гъсти и по-наблизко? От ИАРА реагираха ли на сигналите ви??? Сори за...риторичните въпроси
Ставай бракониер!Знаеш за какво ти думам.
hunte,стига си умувал и си се разхождал без такъми,ами хващай въдицата да уловиш някое черноморско рибе,преди да са те изстреляли пак по някоя далечноазиатска дестинация
пп тетраподите станаха леееко недостъпни,щото върху тях,някъде на 100-ния метър,насипаха камънаци и лигави ,малки тетраподчета,пребивавали дълго във вода и покрити със ронливи(и хлъзгащи се) мидени черупчици.Няма начин,преодолееш ли новите препятствия и идеш по-към фара,да не набараш и някой попардак в дупките...ама аз не съм ги пробвал каите там.

Ставай бракониер!Знаеш за какво ти думам.
hunte,стига си умувал и си се разхождал без такъми,ами хващай въдицата да уловиш някое черноморско рибе,преди да са те изстреляли пак по някоя далечноазиатска дестинация

пп тетраподите станаха леееко недостъпни,щото върху тях,някъде на 100-ния метър,насипаха камънаци и лигави ,малки тетраподчета,пребивавали дълго във вода и покрити със ронливи(и хлъзгащи се) мидени черупчици.Няма начин,преодолееш ли новите препятствия и идеш по-към фара,да не набараш и някой попардак в дупките...ама аз не съм ги пробвал каите там.
-
- научил се да хвърля
Хаха те далечните дестинации не са зле... От предния път с колегите може да се похвалим с акула, едни заргано подобни по около метър и други... Трябва да кача снимка че да ги разгадаем....
Иначе кофти за тетраподите... Докато засъхнат ще мине време... сега и кефали ще си починат значи хаха...
Значи може би ще да пробвам ахелойските дуБки някое ранно утро или следобед
Мерси за инфото
Иначе кофти за тетраподите... Докато засъхнат ще мине време... сега и кефали ще си починат значи хаха...
Значи може би ще да пробвам ахелойските дуБки някое ранно утро или следобед
Мерси за инфото
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
Обещах да докладвам, около пет стръвни екземпляра отсемейство попчета , дадох ги на един колега, много тегава работа водата ледена.
- rikitikitavi
- разбира нещата

и аз съм в отбора с пет попчета за два часа на канала на Аспарухово
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
за поморие на кея да се е чуло нещо за попчета?
-
- вече хвърля и на тежко
Вчера видях в новия канал 3 големи делфина гонеха здраво някаква риба.Днес чух ,че в новия канал били хванали доста кефали на трал.Някой няма ли да се похвали?
Колега,този риболов не е за хвалене,забранено е да се трали.
- dim-dim
- научил се да хвърля
Трала е за ............. по добре да не коментирам.....!!!!

-
- сериозен играч
Днес малко попчета на пилешко и прясна мида.

Колега,къде ги набара в този солуган?
Вчера се получи най-добрия до момента пополов за мен-2 кг чисто. Мъчихме я от 15,30 до 18,30 ч. ,като до 17 ч имах само едно попце. После взех да бъркам в разни непознати дупки и открих сериозни залежи от каица. Стръвта бе цаца, сафрид, мида и пилешки гърди. Най-добре скачаше на мидата и гърдата
. Рибетата са дръпнати не с 5-10 волти, а с една единствена въдица.