Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Ryobi Ecusima редене на влакното
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Ryobi Ecusima редене на влакното
Тоз номер става много лесно. С тънък брейд (0.6, 0,8), в момента на затварянето на бигела и започването на навиването, брейда се закача за стърчащата капачка и първия оборот го навива 4-5 пъти върху капачката. Прави го Excia, Insider от Риобитата, но и Shimano Rarenium и всяка макара със стърчаща или ъгловата врътка на шпулата (преден вавнс) и това няма връзка с качествата или цената на макарата. А може да зависи много и от задвъдичното устройство 

- pop_stavri_
- научил се да хвърля
Смея да твърдя, че не беше в задвъдичното устройство проблема.rap66 написа:... А може да зависи много и от задвъдичното устройство

- mesket4eto
- научил се да хвърля
Това явно е болна тема за доста марки и модели щом толкова се изписа в темата за Екусима, която въпреки някои не дотам добри качества няма точно този проблем с навиване на влакното не къде требе
В крайна сметка и за мен не е нормално макари за 100+ лева да имат проблем, който липсва при такива от по 70 лева и то от една марка.

В крайна сметка и за мен не е нормално макари за 100+ лева да имат проблем, който липсва при такива от по 70 лева и то от една марка.
Кръв повръщам - риба не връщам!!!!!
!!!!!Troli Rapala написа:Така де,но ми писна от реплики-"Купих си Екусима преди 3 дена и съм много доволен"!![]()