Кефалови 2015

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
icakinen
новобранец
новобранец

Re: Кефалови 2015

Мнение от icakinen »

Вчера 03.06,пак там(Черноморец) два удара между 9 и 9.30 и две извадени педарки.Ще настояваме....
Момчил Димитров
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Момчил Димитров »

hadji написа:Днес 04.06. на хижа Черноморец(Варна) продължителна борба с капото,но накрая то победи.Къде е тая платерина??! :fishing12:
В морето ;)......само,че е малко странна тая година,но с повече желание и обикаляне се лови.
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото :(
niko_taisan
новобранец
новобранец

Мнение от niko_taisan »

Колеги,ебаси тишината.Всички знаят ама мълчат на Фичоза и на Черноморец ИМА РИБА.Че даже и на петрол е излязла.Не криите инфото само за вас а споделяйте.Аз ваща риба нема да фана.:)
Момчил Димитров
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Момчил Димитров »

Ми колега,като знаеш,че има отивай да ловиш,защо караш някой да пише.То сега ако няма,кога да я има.
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото :(
niko_taisan
новобранец
новобранец

Мнение от niko_taisan »

Ми колега защото раздела се казва "Информация за активноста на рибата по морето".Или да прекръстим Мълчание за активноста на рибата по морето.
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Митко Кирилов »

Едно време беше: “В България всеки пише никой не чете!” :D
Сега в сайта : “Всеки чете никой не пише!” Това между другото.
По тематиката: едва вчера към 18 часа след ветровития уйкенд сефтосах новата си сърфова пръчка Карп Легенд с една платерина: в плиткото, на дъно, камъните след 4-та буна.Само един колега имаше към 6-7 бройки някъде след 15 часа. Малки пасажчета, пасе в плиткото.Опита колега на бомбарда-без успех. :(
Приятно четене и ако на някой му се пише.......! :lol:
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Аватар
kikk4o
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kikk4o »

Утре ще се пробвам сутринта на гребната база
icakinen
новобранец
новобранец

Мнение от icakinen »

niko_taisan написа:Колеги,ебаси тишината.Всички знаят ама мълчат на Фичоза и на Черноморец ИМА РИБА.Че даже и на петрол е излязла.Не криите инфото само за вас а споделяйте.Аз ваща риба нема да фана.:)
Kолега незнам тия слухове къде ги чувате,но аз вчера от сутринта бях на Черноморец и с изключение на един колега,който се изчеса още в 10.30,и друг,който дойде след 12.други рибари не видях,че и хващащи при това.Този,който тръгна не видях дали е хванал,но надали.Другия е с 3 риби.Къде е ставал тоя таен риболов аз не зная.По същество.Аз си тръгнах с 7.Шест педарки една прилична риба 500гр.Рибата кълвеше след 10ч. за около 40 минутки и пак за толкова след 13.45.Само факта ,че видях колегата да хваща някакви риби след 12 ме задържа на плажа.от 11 до 13.45 пълна суша.На това ако му казвата ИМАНЕ НА РИБА,че и някаква супер секретна информация.Как да е.Аз не си губя времето да чета къде какво как,а имам вече близо 10 излета.Естествено,повечето са капо.
Днес пак там,два удара чак по обед и две педарки.Издадохме тайната :)
Galin Genchev
новобранец
новобранец

Мнение от Galin Genchev »

каква информация , какви 5 лв. , като почнем да си експлоатираме морето по нормален начин , ще има риба , до тогава ще се хвалим с по 1-2 риби и капо след капо особено хората които все още не са се ощастливили с лодка .... ужасно е , от 2 година съм силно запален по морския риболов и използвам всеки удобен момент да изпробвам някой нова техника , въдица или място , но това което най много ми прави впечетление е умилението и съжелението в приказките на по старите и опитни рибари за отминали улови, защото вече ги няма тия риби тия преживявания ... дано да има риба това пожелавам на всички - че този кеф - не може да се купи !!!!
Аватар
atanasdobrev
новобранец
новобранец

Мнение от atanasdobrev »

Днес 11.06 на четвърта буна "почивка" във Варна 10 човека - 13 въдици, се хванаха 5 риби. Доста хора от 06:00 до 10:30. Рибата удря на моменти, просто случайно минаващи :) Няма я още никъде, хората разправят, че на 10.06 са я "убили", а защо все аз като отида, никой не хваща :D :D :D
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

niko_taisan написа:Колеги,ебаси тишината.Всички знаят ама мълчат на Фичоза и на Черноморец ИМА РИБА.Че даже и на петрол е излязла.Не криите инфото само за вас а споделяйте.Аз ваща риба нема да фана.:)
Заради такива като тебе мълчат - регистриран Сря Юни 01, 2011, с 4 поста до сега, 2 от които са възмущение че никой не споделя къде е рибата Приятно четене :wink:
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

rap66 написа: Заради такива като тебе мълчат - регистриран Сря Юни 01, 2011, с 4 поста до сега, 2 от които са възмущение че никой не споделя къде е рибата Приятно четене :wink:
Ееее,не се заяждай ве - риба има много,и е в морето.
Ама пред компа няма как да хване,освен на книжен червей на 9-та буна. :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
niko_taisan
новобранец
новобранец

Мнение от niko_taisan »

Колега rap66 не смятам да се оправдавам нито пед теб нито пред съфоромците.Преди три месеца се прибрах от гурбет.Ако искаш инфо кадето несам фанал вадица да ти дам а?
Балъка
новобранец
новобранец

Мнение от Балъка »

Колеги , общо взето я няма рибата , то попчета не можем да хванем камо ли за друга риба , някой хванал оделни бройки това е нищо.
Аватар
KOllety
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от KOllety »

Аз ходих преди 2 дена на траката за кефалови риби , ама хванах едно кило скумрия от пазара . Странни неща стават по нашето черноморие !
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”