Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум


КОЯ Е НАЙ ВКУСНАТА РИБА?
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Мнения: 1391
- Регистриран на: Пет Май 13, 2005 9:04 pm
- Местоположение: Бургас-Стара Загора-в каяка
Za grenadira
Ами ,
пробвах я тази риба веднъж .Не че е лоша
но месото и е доста жилаво и сухо.Може би не бях успял да я приготвя
както трябва .Та не беше нищо особено.
А иначе съм убеден, че вкуса на рибата освен от преснотата , зависи
много и от водоема ( т.е. водата ,дъното .и.т.н.) и от храната .
За птимер мога да кажа че прясната червеноперка от Жребчето,Доспат ,
или пресевните около Тунджа ( не всичките) е доста добра ( даже отлична)
А също мога да кажа че уловената пъстърва в някое високопланинско
езеро или река , която се е хранила по естествен начин , е изключително вкусна и няма нищо общо с тази от развъдника ( която аз оценям зле )
Айде ,че лигите ми изтекоха като си спомня .....


но месото и е доста жилаво и сухо.Може би не бях успял да я приготвя
както трябва .Та не беше нищо особено.
А иначе съм убеден, че вкуса на рибата освен от преснотата , зависи
много и от водоема ( т.е. водата ,дъното .и.т.н.) и от храната .
За птимер мога да кажа че прясната червеноперка от Жребчето,Доспат ,
или пресевните около Тунджа ( не всичките) е доста добра ( даже отлична)
А също мога да кажа че уловената пъстърва в някое високопланинско
езеро или река , която се е хранила по естествен начин , е изключително вкусна и няма нищо общо с тази от развъдника ( която аз оценям зле )
Айде ,че лигите ми изтекоха като си спомня .....


- ivan_yo
- разбира нещата
- Мнения: 1076
- Регистриран на: Нед Ное 21, 2004 2:58 pm
- Местоположение: карлово
Re: Za grenadira
за пастървата си много много правrimohit написа:Ами ,пробвах я тази риба веднъж .Не че е лоша
но месото и е доста жилаво и сухо.Може би не бях успял да я приготвя
както трябва .Та не беше нищо особено.
А иначе съм убеден, че вкуса на рибата освен от преснотата , зависи
много и от водоема ( т.е. водата ,дъното .и.т.н.) и от храната .
За птимер мога да кажа че прясната червеноперка от Жребчето,Доспат ,
или пресевните около Тунджа ( не всичките) е доста добра ( даже отлична)
А също мога да кажа че уловената пъстърва в някое високопланинско
езеро или река , която се е хранила по естествен начин , е изключително вкусна и няма нищо общо с тази от развъдника ( която аз оценям зле )
Айде ,че лигите ми изтекоха като си спомня .....![]()
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Вкус
Не можах да прочета всичко че е станало бая но май сте позабравили есетровите риби а те са наи добри на 1 място и съм сигорен че всеки които я е пробвал е на това мнение е чигата просто няма равна на вкус иначе обичам и моруна и други но ако говорим за чисто сладководни номер 1 си е и остава сулката
-
- новобранец
- Мнения: 80
- Регистриран на: Вто Апр 19, 2005 1:54 pm
- Местоположение: Sofia
- legion
- научил се да хвърля
- Мнения: 148
- Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 11:24 am
- Местоположение: Blagoevgrad
Лин Лин и пак Лин и най-големия левак да го е сготвил пак си е най-ВКУСНАТА РИБА,не му трябват нито рецепти,нито подправки той сам си е подправка.Слагаш го в устата и разбъркваш с бира
Нито есетровите,нито пъстървата могат да се упъчат на доктора за щуки и други щуротии и въпрос не може да става
ЛИНА МОЖЕ ВЕГЕТАРИАНЕЦ ОТ ЖИВОТА ДА ОТКАЖЕЕ
ВЪЗДЪРЖАТЕЛ ДА ПРОПИЕ
А според някой и от педераст човек да направи 

Нито есетровите,нито пъстървата могат да се упъчат на доктора за щуки и други щуротии и въпрос не може да става


ЛИНА МОЖЕ ВЕГЕТАРИАНЕЦ ОТ ЖИВОТА ДА ОТКАЖЕЕ






Дай на човек една риба и той ще яде един ден. Научи го да лови риба и той винаги ще има храна.

Учудващо, но чига все още има по Дунавачига не съм пробвал, но не съм и виждал скоро да я продават



Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!