Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2017
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Сафрид 2017
Аз хванах няколко сардини преди два дена,но незнам дали бяха единични бройки или и другите колеги са ловили.Също така незнам дали има специално чепаре с което се лови сардина или това е било случаен улов на сафриденото чепаре.КИРО написа:А как стои прогнозата със сардината Тишо.( да не бутам нова тема,че не съм готов за това ) ?
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото 

- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Сори брат ама нямам толкова много спомени с уловени сардиниКИРО написа:А как стои прогнозата със сардината Тишо.( да не бутам нова тема,че не съм готов за това ) ?

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Вчера , от 17.30 до 23.30 ч. на първа буна - Варна 3 сафрида . Ударите бяха м/у 19.00 и 19.30 . Обаче какви платерини се завъртяха до тетраподите когато слънчо взе да се скрива .Имаше няколко проби на бомбарда обаче рибоците бяха на друго мнение по въпроса. Само един колега по тъмно направи няколко опита и имаше потапяния но не бяха реализирани с успех .
P.S.
Сетих се един виц .
Цигане започнало да учи английски в училище , отишло за риба ,но рибата не ще да иска (не ебава да ебава) . По едно време един шаран си подал главата от водата да види ква е хавата и цигането го пита
-Хасми ту май кюспе .
А рибока отговаря .
-Нанайси апетит.
P.S.
Сетих се един виц .
Цигане започнало да учи английски в училище , отишло за риба ,но рибата не ще да иска (не ебава да ебава) . По едно време един шаран си подал главата от водата да види ква е хавата и цигането го пита
-Хасми ту май кюспе .
А рибока отговаря .
-Нанайси апетит.
Ей ся паля джапанките и отивам на вълнолома че от тая жега не може се наспи човек.После ще пиша кви съм ги надробил.
-
- научил се да хвърля
Вчера на Тюленово голям бои 4:0 за рибите
.Четирима за два часа нула риби.Голямо мятане падна и нищо 

На вълнолома си го има!
Снощи на вълнолома силен вятър и вълни.Проби с тапа и чепаре -нищо.Не видях и колегите да вадят нещо.
Вчера на първа буна много добър риболов . От 19.00 ч /01.00 на яланкат ,за ем м. червей ,скарида и собствен ем .Сафрид 1.800кг и две иларии (на белена скарида) около 21.30ч
къде беше застанал колега,ако не е тайнаkaiten написа:Вчера на първа буна много добър риболов . От 19.00 ч /01.00 на яланкат ,за ем м. червей ,скарида и собствен ем .Сафрид 1.800кг и две иларии (на белена скарида) около 21.30ч
Десния рог в края.ianimar написа:къде беше застанал колега,ако не е тайнаkaiten написа:Вчера на първа буна много добър риболов . От 19.00 ч /01.00 на яланкат ,за ем м. червей ,скарида и собствен ем .Сафрид 1.800кг и две иларии (на белена скарида) около 21.30ч

- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
То преди години и на Трета буна, десния рог си даваше доволно сафрид, но с тези съоражения сега повече от двама човека трудно ще застанат.
Без да ,,спамя,, темата ,само да вметна,че преди ,, време,, само за 4 часа,сам на кея,с 5 метров прът на ,,кладенец,клатене,,, ... си хващах без проблем 6-7 кг. редовен сафрид !!! Сега това, си е добър улов,дори и с лодка,каквато и имам .... !!! Нищо общо...както се казва...!!!
Пълни чепарета, Ви желая имного късмет !!!

Тази вечер на НОИ някой си забрави куфара. Ако си го познае и каже какво се вижда като го отвориш, ще го зарадваме

на кой кей с 5метров телескоп си ги правил тез 6-7кг.lozzy.68 написа:Без да ,,спамя,, темата ,само да вметна,че преди ,, време,, само за 4 часа,сам на кея,с 5 метров прът на ,,кладенец,клатене,,, ... си хващах без проблем 6-7 кг. редовен сафрид !!! Сега това, си е добър улов,дори и с лодка,каквато и имам .... !!! Нищо общо...както се казва...!!!Пълни чепарета, Ви желая имного късмет !!!
![]()