Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Кефалови 2018
Модератори: emo vasilev, alekst
- Ribar
- ще става разбирач
Re: Кефалови 2018
Преди 3-4 дни влизах с каяка там, на мостчето имаше 3-4 колеги, бяха опънали пръчките, но не мога да кажа какво са направили, но явно правят проби
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
От 11.07 до 15.07 буна Перла Приморско без пипане на платерина, само барбунчета и то по 3-4 на ден.Има някаква активност само на тетраподите под резиденцията като хвърлят към залива.
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес на вилите на Вромос само плаж и стабилно слънчево изгаряне.от 07:30 до 11:30 едно хубаво отпускане на едната въдица и една хубава 300гр.-ва половинка
и това е другите колеги по плажа нямаха и кълване но поне децата си изкараха добре.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

Днес на езерото от 09.00 до 12,00ч.
-
- разбира нещата
Поздрави за хубавия улов и за достойния ученик! Аз я търся по буните и брега, но никъде я няма!Дано след 10-15 август да може отново да ги ловим!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Днес на езерото 10 платерини и поне толкова гелета.
Здравейте, имам въпрос към колегите от Бургас. Едно време достъпа до Илия Бояджиев беше забранен. Сега виждам,че се ходи. Дайте малко повече инфо. Къде е позволено ? С какво ходите до там ?
- stareca
- ще става разбирач
Винаги е било позволено на гарда основно там се лови в момента се ходи там за попче и проби за платерина на бомбарда
Благодаря,но никога не съм ходил там и на не знам на кое се казва - гарда. Не съм ходил за риба почти 15 години тука и всичко се е променило много. Фара забранен, Славянка и пристанищетосъщо..., отвън на рогатките на пристанището -плиткач. Вчера реших да ровна за блатен червей, че солниците близо... само дребен червей... явно трябва да се купува.Няма лошо. Та ако споделиш малко повече инфо,ще съм благодарен. Ако не ти се занимава, здраве да е 

- stareca
- ще става разбирач
За гарда спиряш малко след Бензиностанция лукойл на изхода на града посока созопол пресичаш пътя отсреща мантинелата е прекъсната вървиш покрай бетонена ограда няколко минути и ще излезеш на голям вълнолом накрая му има някакъв риболов вероятно ще има хора ще се ориентираш.Някой влизат с колите направо но е рисковано пътя е черен и ужасен но трябва тогава да завъртиш на крайморие и да се върнеш в посока Бургас.
Ориентирах се
Много благодаря за поясненията.

Нощен риболов на бомбарда на Аспарухово.
- 1000n
- разбира нещата
Поздравления за улова!Kodjito75 написа: Нощен риболов на бомбарда на Аспарухово.
Това на каква бомбарда се хвана?
В тъмното или в осветени места е активна рибата?
Наслука!