Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Бисери от форума
Модератор: dantho.mihov
Re: Бисери от форума
deko_75 написа:здравей те!На 5,6,7 май на кавала и керамоти даваше много слабо ,почти нищо,2-3 заргана и 10 сафрида за 3 дни, гърците казват ,че има планктон,ако някой знае нещо да каже,а завравих да кажа колеги от смолян ловиха на керамоти маламура на мида но беше дребна и не много.в петак пак ще дам инфо от един колега които в момента е там.

malemch0 написа:Колега а таиа лодка ще издържи ли 130 КГ сом , какъвто аз хващам обикновенно ( без да иа потопи ) , ако да - взимам !!!
Тоя пич много ме радва, с кеф му чета постоветеmalemch0 написа:А за тролинг в морето става ли ? Да дебниа акулите и рибите меч ?

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Не бисери от форума а истински ДИАМАНТсомчо написа:Тоя пич много ме радва, с кеф му чета постоветеmalemch0 написа:Колега а таиа лодка ще издържи ли 130 КГ сом , какъвто аз хващам обикновенно ( без да иа потопи ) , ако да - взимам !!!

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
AL KAPONE написа:Не бисери от форума а истински ДИАМАНТ![]()
![]()
Всичките му постове са диаманти, прочетох ги и се спуках да се хиля

malemch0 написа:Колега , тва ниакаф нов иазовир ли е ? Никои нищо не3нае за него !!!

Малък ъпдейт на поста:
Не знам какво купува за 50 лева, във въпросната тема се продават лодка и двигател като и двете отделно са по 1000 и нещо леваmalemch0 написа:Еми добре , колега значи за 50 лева ми иа дава6 с транспорта стават 40 лева ! Ок купувам

- става дума за воблериmalemch0 написа:Колега, що ги продава6 да не са развалени ?

Вече сериозно почвам да се замислям, дали е възможно това да е нова регистрация на бившия ни съфорумник david_1995

-
- кандидат преподавател
УникаленПродавам макара SHIMANO NASCI 2500
от krasi-84 » 14 Май 2010, 21:06
Моделът Nasci е създаден върху същата концепция, върху която е изградена серията Shimano BioMaster....
от malemch0 » 14 Май 2010, 22:16
Колега не ги продаваи така предметите си пази ги за черни дни

-
- ще става разбирач
Не мога да повярвам тема ,по която малемч0 да остане като треснат без да се изкажеmalemch0 написа::Д

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Жесток майтап е тази тема. Аз съм отскоро във форума и не подозирах за нея, но в събота се зачетох/добре ,че беше отработван ден и нямаше много колеги на работното място/ и за 3-4 часа изчетох всичките страници.Смях се с глас, до сълзи в очите, на бисерите на Давид 95 се държах за бюрото - нямам спомен през последните години да съм се смял толково много и толкова дълго.
Искрено поздравявам Сапуна за идеята и всички, които са го следвали през годините.Ще се опитам и аз да дам принос, дано не е и в двете посоки.
Искрено поздравявам Сапуна за идеята и всички, които са го следвали през годините.Ще се опитам и аз да дам принос, дано не е и в двете посоки.
marto1 написа:проблема е че никои от наште не е рибар ..... нит дядоми нит никои ии затова за секи пат ходене даам по 30 40 лева за бензин хода с таксита престави си .... или някои познат ме кара .... самотен риболовец :Д ам ако може да кажеш съставките ще е добреа иначе сам на 15 години ии никои не ме е учил ...как да ловя сам сам се учил моята наи голяма риба е шаран 3 и 200 .... просто сам много зарибен и имам нужда от малко избутване за да стане добар риболовец от мен
Жив е за ореваване колегата,ама съм сигурен,че пра пра дядо му е държал нещо в ръцете си

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Мммм дааа, коя е тази рибаbegleca_sv написа:от тази риба не става един ... от неч тч е наи големиа плевел кви ти куфтета

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- malkia_joro
- разбира нещата
marto1 написа:добър вечер абе виште ся за спортен риболов имам доста опит занимавам се с него от 4 години вече обаче нешто ми доиде трапката за река марица живея в пловдив и ми е близко ам искам да питам как е по добре да се ловят кефали алай на перо или на блесна може ли да ми представите монтажи за блесна и дами кажете кви куки ква корда .....
знам че зима на жаладов червеи царевица жито хлябче жабка скакалче и на рибка може ли да ми кажете повече за тази хубава река което ша ми пмогне за фаштането на кефал и други красиви рибки
Красотата на живота е в това,че продължава.

- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Stefan Mitev написа:cifrata e ot zna4enie samo ako ti e vav vrazka s zodiqta
Баси...понякога онемявам...Stefan Mitev написа:......i taka prigotveniq ka4amak go zamqtame.......kade? mestoto e vajno,a ina4e na prujinata i obiknoven hlqb da slojish pak shte svarshi rabota...

-
- ще става разбирач
gurgapiti4 написа:Аз не съм я хванал но видях люспите и кокалите .Била 9 кг пълна с хайвер.Мястото, там където се ходи много , ама змного рано.
Звездите ми говорятgurgapiti4 написа:При мен да .Ама рибата бог да я прости.Иэ после мрежарите ни били виновни.iv4o_pif4o написа:Колега,всичко наред ли?

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Станимир Христов написа:...Ако следваме логиката че рибите разпознават тези "неестествени" предмети и странят от тях когато повода е дълъг 60-70см. и навием за да изпразним хранилките рибите явно виждат това и тъй като са наясно че с пружини или хранилки ги ловят те би трябвало също да знаят че ако стоят на разтояние, храната която е паднала наоколо е безопасна.... След като виждат че тръбичката и кошничката са на разтояние те са по спокойни от това че имат визуален контакт с потенциалната опасност и кълват по добре....

-
- ще става разбирач