Видове кльонкове

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Видове кльонкове

Мнение от Фуцата »

:prayer: :prayer: :prayer: На външен вид си ги докарал супер,само малко ъглите ти бягат!!! :lol: :lol: :lol:
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

:smt117 ей го петела :lol:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Фуцата написа::prayer: :prayer: :prayer: На външен вид си ги докарал супер,само малко ъглите ти бягат!!! :lol: :lol: :lol:
Това е тактика.Така се задържа звука да не бяга нагоре :lol:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Don4o_62 написа:
Фуцата написа::prayer: :prayer: :prayer: На външен вид си ги докарал супер,само малко ъглите ти бягат!!! :lol: :lol: :lol:
Това е тактика.Така се задържа звука да не бяга нагоре :lol:
Дончо моите уважения към антиките,но не знаех,че с тях задържаш звука да не бяга нагоре.Вкарал си се в някакъв филм на ужасите. :lol: :lol: :lol:
kalinux
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от kalinux »

Дочно, изпъкналите винаги са давали по-чист и по-лесен звук. Единственият им недостатък е, че не винаги са достатъчно силини. При правите (вдлъбнатите) е точно обратното. Аз така мисля. Относно звука разпостранява се във всички посоки еднакво и се отразява от предметите и повърхността. Ако изобщо има някаква връзка с кльонковете.
От Въча по-хубав няма.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Много ясно че звука се разпростанява насякъде.Кви ъгли,кво задържане на звук може да става :roll: .Това са глупости,и не вярвам някое старо куче да се е вързал на това :lol:.
За изпъкналите,да ти кажа нещо взеха да ми харесват повече.Някак си звука е по достоверен.По принцип не ме бърка с кво ще тропам.Както вика Франко,с лява,дясна,хълбок и квото може да държи кльон :D . Та и аз съм същият ,колкото нескромно да прозвучи :D .За изпъкналата антика,както вика Емко :lol: мога да кажа, че дава всички звуци дето ги харесвате,но събрани в едно :D .Бахти и пъченето :oops: Забележете,че петата освен изпъкнала,е и малко елипсовидна.Не знам дали това е причината,но определено на някой ще им текнат слюнките като го чуят :D .
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Franko »

Изображение
Такова нещо съм виждал в двама мои градски.Не знам това дали е истински нож,но при тах е и за пета са заварили лъжица(изпъкнал кльонк). :D
Чукат с него и хващат(по на рядко).Но повярвай ми Дончо,ако се докоснеш до кльонковете на Калин,ще изхвърлиш всичко и представата вече, ще ти е друга.
Така стана и при мен.Имам си кльонкове(биячи) от 10 години и доста сом са ми докарали.Бачкал съм с тях по пет шест денонощия и когато сома изведнъж се активира ръката вече ми беше извън строя.Ревеше ми се.Успокоявах се,че нали виж 5 дена чукане си е много.Но пак съм бил заблуден.Отричах правите и признавах само еските.
Веднъж на Тича, Калин ми каза виж пробвай този и ..... :shock: .Ебах ти кефа майна.Нощ и ден и все едно не съм чукал.Колкото изпробвах(поне 5)толкова бачкаха.Прави,криви...........всички бачкат.
Лекота бате.Ако се засечем нейде,а това сигурно ще стане някой ден,сам ще се убедиш във вярноста на написаното до тук.
Пробвал съм доста купешки и на колеги самоделки ,но такова удоволствие, не е имало.
Стана, ебати рекламата,но не си кривя душата и заставам зад думите си.Предполагам и други притежаващи такъв кльонк са на същото мнение.
Искам някой ден и аз да избачкам такъв и да си ловкам с него,но за сега си признавам-все още не мога.
Дончо,мисля си- имаш хъс.Вземи и избачкай нещо, което наистина ама наистина да те кефи.
Изображение
С това предполагам,че ще се вади звук.Колко време обаче можеш да издържиш с него и с цената на какво. :wink:
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Радвам се, че се получава някакъв спор от професионалисти .Нека и другите да научат нещо :D .Днес с тия тънки пети,дето ги показах,на много хора им се обърка стереотипа изобщо за кльон :roll: .Но знаете ли още колко неща има невидяни и показани :?: .
Франко,тоя го направих ей така,за проба.Без никакво копиране.Работи,но лично на мен не ми харесва,че с тая права дръжка трудно се работи.Пък като излезат и вълни,става кошмар.
Изображение
Гледам и ти си в час с някой изработки :D .Найстина има подобни на тоя,но ги използват едни колеги от Смолян.Изработени от метална дръжка,а перото е запоено, и е от старите петолевки.Както си е,без да е вдлъбнало или изпъкнало.Лично не съм видял дали хващат,но от човек който е всяка седмица на Кърджали,бая са ги дялкали.
А относно тоя,не го сменям за нищо.
Изображение
Нека да е грозен и груб :lol: .Отдавна ми е паснал, и сме като едно цяло.Особено с тая тънка пета,дето изобщо не и влияе нищо,особено вълните.Съгласи се, че при вълни,по дебелите пети се посират :lol: .От няколко удара,има един качествен.А за Калинковите,изобщо думите са излишни.ПРОСТО СА ПЕРФЕКТНИ.Без да съм ги барнал,знам кво ще има :D .Дръжките са по каталог,но петите лично за мен са малко големи.Може би робувам на традицията,но ми прави впечатление,че и други колеги са връщат към малките пети.Говарим за стандарта :D .
Последно промяна от Don4o_62 на Пон Май 17, 2010 11:06 pm, променено общо 1 път.
kalinux
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от kalinux »

Don4o_62 написа:.Дръжките са по каталог,но петите лично за мен са малко големи.Може би робувам на традицията,но ми прави впечатление,че и други колеги са връщат към малките пети.Говарим за стандарта :D .
Ако това ще те успокои, единственият мой кльонк, останал неподарен 3 години е с пета Ф28. :D :D Всички останали съм ги раздал на приятели, защото на следващия сезон си правя нови. :wink: Половината от клиповете на моя сайт, включително и началната страница са са направени с него. Ехото можеш да го чуеш от скалите. :drinkers:
От Въча по-хубав няма.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

А какво ще кажеш за 32 мм. :D
kalinux
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от kalinux »

Същото като Ф25 и Ф50. Всичките съм ги правил. :D
От Въча по-хубав няма.
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

:arrow:
Последно промяна от lusienn на Съб Окт 23, 2010 10:16 pm, променено общо 1 път.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Никой не е казвал, че за да хващаш сомове, трябва задължително да четеш и пишеш във форуми.
Още по-сигурно е обаче, че никой не може да отрече огромната полза от тия форуми :D
Верно на някои им вреди даже, ама това е друга тема...
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Нека Дунавските колеги покажат някой работещ кльон.И да няма вид,няма страшно.Никой на никого няма да се смее.Бати ви Дончо видяхте кви кривиндели показа :lol: ,но майсторите не казаха една лоша дума.Така,че давайте смело.НО САМО РАБОТЕЩИ.От централна,западна и южна ги знаем моделите :D .Чакаме от северна,дунавските модели.Кире,покажи нещо бе пич.Нали ходиш по Дунава.
Не виждам защо трябва да се крие.Никой няма да хване рибата на другия.
lusienn

Мнение от lusienn »

Понеже тука се чете повече-кво се прави със такиваИзображениеКазваш им бегаи голем да пораснеш,че на сонара се вдигат много редовно и по няколко,а ти се привиждат големи :D Утре съм обещал на Емо-83-25лв за зарибяване,щото той е патрона на сома и си го харесваме.Надявам се че не ви досаждам много,нема бъзик нема измама-парите ги давам утре за вървеж от сърце :D :arrow:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”