Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
Re: САФРИД 2011
Вчера въпреки неприятния вятър и мазен мъртвак, пред антените на зеленка по 4-5 кила някой по 10 кила.
[quote="КИРО
Нека първо ние да се отчетем ве,при вас ша ги Фащаме към 5.11.
[/quote]
Ай ,влааачи ........До 5-ти ви разписвам билета .....После вдигайте бариерата

Нека първо ние да се отчетем ве,при вас ша ги Фащаме към 5.11.

Ай ,влааачи ........До 5-ти ви разписвам билета .....После вдигайте бариерата

-
- вече хвърля и на тежко
Днеска на любимото ми място Германката отивам няма никой,викам си айде пак капо.Не си взех купени чепарета а само тези дето си ги направих преди 3-4дена(иначе се изкушавам да ги слагам щото нямам вяра на мойте)С първото замятане две граци викам атака дано да даде нещо каквото и да е.Вълната силна ама силна вятър многоот 2:45 до към 4:15 удряше от време на време.После рибата спря и до 18:30 хванах 5 граци.Общо се прибрах в нас с около 1.2кг риба от който 15 добри сафрида една едра заргана и 50 граци смесени с дребен сафрид.Нямам снимки от мястото защото жената не беше с мен
.Ето това е улова половината заминава за тигана

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Браво на колегата направил е работа, аз снощи в несебър на пристанището от 18:00 до 0:00 14 сафрида от които единия 19см /хаймана/ и най вече хванах вятър. Имаше още 5-6 човека но всички се изнизаха заради хубавия вятър!
- coldy
- новобранец
- Обратна връзка:
Днес към 9 и нещо на Германката един колега дърпаше сафрида. Странното за мен бе, че и писалки излизаха на чепарето. Не отидох до него, че се беше покатерил на скалата на самия нос. Аз си носих само ключа на мотора и каската и с тях и се прибрах де
-
- научил се да хвърля
по магазините говорят че на германката не може да се хвръли от вълна, тука едни успешни излети
вече се виждам в матова ситуация

И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
-
- вече хвърля и на тежко
Айде пак от мен след като видях предния коментар че на Германката хващали сафрид че и някой зарганче за хващало на чепаретата оставих жената и детето в къщи(бяхме на разходка)и атака.Още с отиването коли много но за мое учудване няма никой на скалите за сафрид всички на другите скали за зарган.Викам каквото е такова и хвърлям-последва зверски удър и машинката направо отказа викам закачих но навивам отвреме на време заа мое голямо учудване 2 добри заргана и двата за човките хванати.Викам си бре това не е истина и хвърлям пак и пак зарган и пак и пак зарган така 11 парчета и 1.2 граца с дребен сафрид от 13:30 до 16:30.А ето и днешния ми улов
Чух че зарганаджийте са хващали по 40-50 заргана и е вървяло през целия ден ама дали е вярно незнам.Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Днес на Биволите сафрид нямаше. Попчето спаси капото.
Днес на Шабла, много вълна малко риба. Трима души за един час две кила мешено едър сафрид и чернокоп. Вторник пак.
Пашата обича смелите.
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
И на калиакра мъжка вълна и слаб улов.
Същото и във варненския залив от Почивка до вълнолома.
-
- вече хвърля и на тежко
колеги ще помоля да ми кажете от къде да се сдобия с пера за чепарета
че само с ламе нещо не ми харесват.И айде малко инфо не съм ходил вече втори ден и ще кажеш че риболова на сафрид приключи.Около Созопол ако някой има инфо да пише.Мерси предварително и обещавам да не му хващам неговата риба

Ако имаш познат ловджия може да се уредиш,перата са от гърдите на мъжката зеленоглава патица или юрдек,както го знаем,пък по ловджийски му казват ишил.
-
- ще става разбирач
вчера вечерта на вълнолома на еланкат даде някоя друга риба, но за жалост кучето го нямаше .., което беше главна цел..