Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

Да уточня, че моята лодка е 2,2 м. 91 кг. на Гълъбов е бил дълъг 2,51 м, а на Краси 112 с няколко сантима повече (Дунавски чешит сом, както казва Гълъбов). Така че да хванеш сом по дълъг от лодката ти.... е велико.
Та в тоя ред на мисли, на Боката приятеля със "110+" изглежда доста смешен. Погледнете сома на Краси 100 кила като го знаете, че е висок 2 м и толкова широк... :lol: , погледнете и сома на ония "испански" самохвалко и го питайте колко е висок...На лъжата краката са къси... :wink:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Бока, кажи му да си превключи кантара от либри на килограми. :lol:
Като ония случай с Гълъбов и един софиянец, дето работил в Германия.(това си е направо виц.... :lol: )
- Като го погледнах и му казах 3 и 100 -не повече. Той се прибрал в лагера и на другият ден му казал 7 кила беше мерих го... :lol:
Като му казах на Гълъба, че кантарите имат и либри...веднага ми отговори- така е било само. Моето око не лъжи за сом. :wink:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

yco написа:Като Краси, бодвам го с канджата и я пускам, която е къса и има карабина за лодката и ластик (от паяците за багажник - 3 лева - 4 ластика :lol: ) не по-дълъг от едно мятане на главата на сома.
Тази карабина къде е хваната за Уфимката? И защо ластик, той ще даде на сома по-голяма свобода да те лашка. Третата фаза е най-важния момент в риболова. Власите се давят нали знаеш къде?!
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Имам (на турски.. :lol: .) странично въже на борда и там закачам всичко. Ляв борд-стръв въдица и парашут. Десен -свободен и само канджа. Ластика е дебел, колкото цигара и дълъг 40 сантя и не може да се разпъне повече от 10-15 сантя. За смекчаване на първия удар след убождането. Поне аз така си го мисля, щото Гълъбов ми каза, че като го боднеш и има шанс да те обърне с лодката (за нашите лодки си говорим), такава му е реакцията. Само главата му е към 30 кила, това не е боксова ръкавица. :lol: .) и ако му дадеш място да се свие, като змия и си го отнесъл с малка лодка. Та..та..ка..и те.. :lol:
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

yco , ти специално имаш много да наваксваш :mrgreen: иди и хвани първо на Ебро такъв сом и тогава се ,,уригваѝ,, :lol:
Недеѝ сравняваѝ язовирски с речен :lol: имаше един форумен героѝ като тебе ,дет по снимка им познаваше кг :mrgreen: мереше ги със линиѝка и после ги умножаваше и делеше по неква си негова форма и познаваше с + , - 30 кг :lol: , а на село бабаВуна познава на 1000% мъжко магаре в тъмница :drinkers:
И ти като Троли по снимката ,,душкаш,, :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Няма 1000 процента и си го набийте здраво в картуните. Про цент означава 1 на 100 Точка... :lol: За 1:1000 има друга дума ама не я знаете... :lol:
Колко литра беше водата от Девин, кажи сега... :lol:
Човек, който не може да си признае, че е сгрешил за мен не струва пукната пара (това е газообразно състояние на водата.. :lol: .)
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Сетих се покрай това, за една случка на Краси112, дето я описал на Ст. Кладенец.
Среща един кльонкаджия и он. :lol: :lol: ... изглежда, като шашав и му обяснява, как голям сом му е взел кльонка от ръката.... :lol: :lol:
и казва така:
- Докато се майтапих с него, че ме бъзика.. :D .и видях как кльонка му изплува от дълбокото пред очите ми... :shock: :lol:
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

yco , вместо да се хабиш по форумите да казваш и показваш коѝ е по по НАЍ :mrgreen: и колко много ги чаткаш нещата , ще се видим на Дунавското хоро (ако е началото на Октоври де) , или Тоци ще ти казе къде и кога .Там ще си премерим п..те :drinkers: , за да е по-интересно и да има интрига ще ти играя без сонар :lol: щот не , че ги чаткам....а щот не съм дорасъл още за сонар :lol: .До тогава тренираѝ , попиваѝ и редовно се къпете :drinkers: това е пътя към духовното възвишение в риболова :rolleyes:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Бока, много се вживяваш. В момента съм на 15 км от яз. Копринка и живея там от 50 години и никога не съм ходил на него за риба. А ти ще ме караш някъде да ходя на север. Ядох го дебелия на Шумен през 1982-а на 17 години и не искам да го виждам...Като ми кажеха парола "Тича" и аз тичах на Юг.... :lol: :lol:
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

yco написа:Бока, много се вживяваш. В момента съм на 15 км от яз. Копринка и живея там от 50 години и никога не съм ходил на него за риба. А ти ще ме караш някъде да ходя на север. Ядох го дебелия на Шумен през 1982-а на 17 години и не искам да го виждам...Като ми кажеха парола "Тича" и аз тичах на Юг.... :lol: :lol:

Искаш да ми кажеш , че ми отказваш на поканата ли :lol: ?
Не те мислех за човек дето го е страх да се изправи срещу неизвесното :rolleyes: , ако се престрашиш аз ще съм там и ще те чакам :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Дори и не знаеш смисъла на думите, които употребяваш.
Покана означава "по кана" и тя е валидна само за приятели.. :wink:
Ама не от оная бутилка 15 литра, че ще ми дойде много артък водата... :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Това ли ви е "състезанието" или сте си наумили вече някоя нова измишльотина... :lol:
Тоци, тука ли се записа да участваш...пиши на лични, а аз след това на явни... :mrgreen:

http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 7&start=75" onclick="window.open(this.href);return false;
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

yco написа:Това ли ви е "състезанието" или сте си наумили вече някоя нова измишльотина... :lol:
Тоци, тука ли се записа да участваш...пиши на лични, а аз след това на явни... :mrgreen:

http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 7&start=75" onclick="window.open(this.href);return false;
yco , пак влезна в некъв си твой филм :lol:
Тоци светни това дете на майката природа на ЛС , че ще му нарушим съня :lol:
И колега още не си дорасъл да даваш заключения за хора дет не ги познаваш :drinkers: верно ти е дошла водата в повече :rolleyes:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Колеги на никой нищо няма да казвам, нито теб (Боката77) познавам лично нито Ицето -възпитан съм когато двама си мерят пишките -да не си завирам задника там :twisted: Не пиша в доста форуми точно заради такива разправии и кой какъв е-и какъв не е :twisted: Тука намерих добра и приятелска обстановка-и научих много неща от вас за риболова по който съм се запалил :D Така че не искам да ми се споменава името в такива разправии :twisted: Аз искам със всеки да съм приятел и където и да ида-да съм добре дошъл-както досега съм си послал :D Аре наздраве на всички :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

Тоци прав си за всичко човече :drinkers: самоче аз съм от хората дет като намесят името ми да им отговоря.Пъ той или другите как ще го изтълкуват си е техен проблем .
yco -дава заключения за хора и неща дет са му непонятни за него :rolleyes: тва момче от снимката има повече сомове от колкото той врабчета е виждал , или той и Троли се явяват нещо като "отбуцмани" на сомаджийте в БГ :lol:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”