С лодка в морето 2017-сафрид

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: С лодка в морето 2017-сафрид

Мнение от lusienn »

Приятел ми сподели,

На Приморско. 30 лодки,

Много хубаво време,спокойно море

И сафрид е дало и чернокоп се е появил.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
fishmaster_M
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishmaster_M »

На Шкорпила на 10 м. доволно среден и едър
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

На Карантината от 15 до 16 - 4бр, последва кратка почивка на сушата, щото излезе вятър и малка вълна, които ме притесниха, докато пушех се събраха няколко лодки не много навътре, в крайна сметка се реших да ида до тях и тук е момента да благодаря на колегата, който ми позволи да се завържа за неговата лодка, ако не беше той или щях да си изляза или щях да се върна на плиткото, където нямаше риба. Та там излезе малко, по 1, ама г/д редовно. Наближи 18:30 и аз реших да приключвам, защото ме чакаше гребане до сушата, когато стигнах на около 159-200м от брега, реших да пробвам как е и за мое учудване сега имаше и то.доста, че и едър. Главно там направих работата за 30-40мин.

Бях само чувал за извадени половин сафриди, не, че го видях, но единия, който хванах имаше страшна рана отстрани, почти до вътрешностите, стана ми любопитно да пробвам, ама нямах време а и в кануто много трудно да сменя чепаре, така ми се струва.

Стана малко дълго, извинявам се за което.
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Аватар
rashkoto1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rashkoto1 »

Вчера на Ной надвечер си даде доволно пак,зявъртя се и делфин,но за малко и не попречи на риболова.Зачестиха и "драконовските мерки", тъй че внимавайте какво вдигате в лодката.
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
bigfut
новобранец
новобранец

Мнение от bigfut »

Понеделник от 7 до 11 часа 6.2 килограма.Лових след носа посока Зеленка.Отначало само граца,в брега.Влязох по на юг и навътре-до 17 метър,риба имаше доволно.Средно и рядко едри.6 броя чернокоп.
Ако не можеш да помогнеш,не пречи.
карат
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от карат »

И на Траката по един или два ,но много едър близо до фара.Три куки изядени и няколко чернокопа ,които не будеха у мен съжаление.Много дракон.
iulian92
новобранец
новобранец

Мнение от iulian92 »

днес пред нос Калиакра слаб риболов от 14-18 часа 6кг сафрид(повечето среден),малко чернокоп и 1 циганка това е за двама човека рибата беше около 10-14 метър пред таляна и зеленка риба почти нямаше може би пред болата е имало повече
Аватар
fishermann2
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishermann2 »

Вчера на Болата,много риба,през целият ден,без прекъсване.До обяд пред Русалка и хванати поне 60-70 дракона.Понякога се хващаха по три,особено на пилкера,големи чудовища.След обяд пред сухото дере,също даваше добре.Там по малко дракони,но сафрида среден размер и по някое едро.
Два часа тролене,без резултат.Колегите които видях,също се отчаяха за едри риби.В дясно от носа и на носа не съм ходил.
Наслука на всички. :fishing12:
Аватар
st_beer
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_beer »

Днес в залива на Созопол и около острова покрай мидените ферми се представихме добре с каяците. Риба имаше много на сонара ,но нещо не иска да се храни. Даде си доволно морето до обяд и после ни изгони да си ходим като наду един хубав силен вятър. На всяко вадене на чепарето имаше улов по 1 до 3 рибки,но за съжаление нямаше ония красиви гердани,които пълнят душата на рибаря.
Ето го моя улов до обяд ,а чантичката е 13 литра. Колегата с другия каяк има повече от моя улов.
Изображение
Hobie Mirage Outback
ИвоСф
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ИвоСф »

Днес от 8 до 13.00 часа Първо тролене от Вълнолома до Рубин после Траката и Часовника само един удар, но изтървана.
Сафрид показваше по цялото време. Залива е пълен със сафрид. После спряхме за сафрид м/у Траката и Двореца 8 кг. за двама.
Аватар
fishmaster_M
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishmaster_M »

На Шкорпила следобед доволно сафрид на 15 м-.среден и едър!
akiro
новобранец
новобранец

Мнение от akiro »

Еее само сафрид ли тая година☺
Аватар
fishmaster_M
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishmaster_M »

akiro написа:Еее само сафрид ли тая година☺
Ще има и друго-бъди сигурен!Рано е още...
Аватар
EU_BG_akademika
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от EU_BG_akademika »

Хех, колко ще има да го търсим година на пролет, тоя "само сафрид" :D
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
hurtshunter
новобранец
новобранец

Мнение от hurtshunter »

Колеги до сега обикалях с колата да проверя как е времето за да вляза с лодката..но на Аспарухово дилен западняк,на буните също.единствено на НОИ нямаше вятър но незнам...нито 1 лодка нямаше,и реших днес да почивам а утре да се влиза -дават прогноза по-добро време.
Наслука.
Дано инфото е било полезно зя колеги които се чудят като мен..хем сърби ..хем боли :fishing11:
http://bubukabg.com/" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”