Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- kostura_24
- ще става разбирач
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
На р.Църна бара дава ли нещо?Става на въпрос за канала който пресича околовръстното и се влива в р.Блато при Требич.Към Мрамор дава ли или пък към Требич?
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

pac_master_boy написа:http://bigfish.bg/news/novini/Puskat-60 ... chene.htmlDOK7ORA написа:От няколко дена минавам от там и няма дори кой да те напсува,изводите от вас.okx написа:Колеги, здравейте. Как е положението на Казичене, дава ли нещо?
Това доколко е вярно не се знае. Трябва да се провери.
Днес с двама приятели отскочихме да проверим точно това инфо

Рапорт даден, а изводите оставам на вас

P.S. Ако някой Тома Неверни който все пак мисли да се пробва тоя уикенд, да пусне малко инфо за капочиното

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
ILEGAL написа:P.S. Ако някой Тома Неверни който все пак мисли да се пробва тоя уикенд, да пусне малко инфо за капочиното

Някой, нещо за Безден? Преди години се ловяха много бабушки, а сега?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Миналата седмица минах от там без въдица.Имаше 2-ма човека хващаха по някоя перка.На бял дребни на царевичка по едри 

В четвъртък реших да се разходя по Искъра. Оказа се че са пуснали водата от Панчарево и реката е огромна. Поради липса на алтернативи реших да отида до Казичене, да проверя това инфо.ILEGAL написа: Това доколко е вярно не се знае. Трябва да се провери.
Днес с двама приятели отскочихме да проверим точно това инфо. Значи, първо има леден пояс по краибрежието на гьола (няколко метра навътре, хич не е малко
), второ нямаше нито колеги, нито псета, нито птички а 600 кила пъстърва съвсем не видях
![]()
Рапорт даден, а изводите оставам на вас![]()
P.S. Ако някой Тома Неверни който все пак мисли да се пробва тоя уикенд, да пусне малко инфо за капочиното
Накратко: Изтипосах се там около 12.30-13.00 часа. Нема никой! По едно време се появи арендатора с една лодка.
Питам го дали има смисъл да мятам
-Ами мятай, щом си дошъл.
-А има ли смисъл
-Ако питаш за риба, не е пускана от две седмици
(разбираемо, имаше лед)
Оттам нататък обаче...
- Днес ще докарат риба, но няма да пускаме, няма хора,, утре евентуално, АКО СЕ СЪБЕРЕТЕ ПОВЕЧЕ ХОРА!
Шах и мат. Според тая логика требе да се събираме сутрин на опашка и когато арендатора прецени, че вече ще е на далавера, може да се смили и да пусне некое рибе.
Изводите са си за Вас.
Аз лично си намерих алтернативен маршрут и набарах баяти костури, тъй че съм благодарен на арендатора.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- научил се да хвърля
доста грозно...всичките платени язовири са така...няма ли панаир,няма риба..
-
- вече хвърля и на тежко
Колега, това инфо за платеният язовир със заведението ли е, или за другото язовирче точно преди селото? Платеното го бяха поизточили ноември месец затова питам.Миналата седмица минах от там без въдица.Имаше 2-ма човека хващаха по някоя перка.На бял дребни на царевичка по едри
Не колега,говоря за другия водоем(скарите) иначе шаранския (с кафето) си е източен както всяка година
Някой дали има инфо за Суходол?
- yaata
- фен клуб-скобар
Колега, а има ли много треволяк, щото миналата зима беше обрасло всичко и беше много тегаво.vwsport89 написа:Не колега,говоря за другия водоем(скарите) иначе шаранския (с кафето) си е източен както всяка година
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
Как е положението на Казичене колеги
Днес пускаха ли риба
Моля споделете 

m@rto написа:Как е положението на Казичене колегиДнес пускаха ли риба
Моля споделете
Прочети няколко мнения назад, казали сме ти го и аз, и безспорен авторитет като Кърцата.

Сега, малко инфо, от втора ръка е но пък за сметка на това от авери на които вярвам безусловно

Аз май, май на платен само през забраната ще ходя вече

Прочети няколко мнения назад, казали сме ти го и аз, и безспорен авторитет като Кърцата.
Колега нищо лично но мнението ти е от 06,02 а мойто питане е за днес09,02
ако имаш пиши ако не 

Колега, и събота и неделя риболов не е имало там, в Неделя 10 колеги, пълно капоm@rto написа:Прочети няколко мнения назад, казали сме ти го и аз, и безспорен авторитет като Кърцата.Колега нищо лично но мнението ти е от 06,02 а мойто питане е за днес09,02
ако имаш пиши ако не