Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от naskobo »

В неделя на едно място от любимата река, на един участък от 100 - тина метра случайно попаднаха само хора от форума. Всички с възпитание на Гьоте, за всички тях е оправдан един античен израз "Готин" :prayer: Нито една риба не се прибра, поне 100 кг скобар плува обратно в реката :!:

Респект и поздрави за колегите Izzyone, Калин Кацаров и приятелите им :!:

DJONI RINGO написа: Вие бутнахте мита за Бандата на Болонезите и техните опити за властване:D:D:DСупер сте!
Ако качим снимки, с нас вече ще може да се говори само на ВИЕ :wink:
Последно промяна от naskobo на Пон Сеп 15, 2014 9:17 pm, променено общо 1 път.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Я ви малко от Съботния ни риболов с колегата. Снимахме само три кефала дето си заслужават, дребосъци пълно ама тия ни напълниха душите. И една мрежа извадихме
WP_20140913_020.jpg
WP_20140913_020.jpg (1.69 MiB) Преглеждано 1818 пъти
WP_20140913_021.jpg
WP_20140913_021.jpg (2.05 MiB) Преглеждано 1818 пъти
WP_20140913_023.jpg
WP_20140913_023.jpg (1.45 MiB) Преглеждано 1818 пъти
Направо с приводняването гътна 5 см воблер кат циганче бонбонче Линд
WP_20140913_024.jpg
WP_20140913_024.jpg (1.53 MiB) Преглеждано 1818 пъти
WP_20140913_026.jpg
WP_20140913_026.jpg (1.67 MiB) Преглеждано 1818 пъти
WP_20140913_028.jpg
WP_20140913_028.jpg (1.51 MiB) Преглеждано 1818 пъти

https://www.youtube.com/watch?v=TlyuUQA ... e=youtu.be Видеото с рилийза малко разкривена изтория ама се вижда.
WP_20140913_030.jpg
WP_20140913_030.jpg (1.45 MiB) Преглеждано 1818 пъти
И тоя го Думна колегата веднага след мен на воблер Къца-Кълве ама преди клипа се саморелийзна
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

naskobo написа:В неделя на едно място от любимата река, на един участък от 100 - тина метра случайно попаднаха само хора от форума. Всички с възпитание на Гьоте, за всички тях е оправдан един античен израз "Готин" :prayer: Нито една риба не се прибра, поне 100 кг скобар плува обратно в реката :!:
Аз пък тъп и упорит, обиколих над 5-6 км по реката. Който казва, че рибата се е върнала у реката - дълбоко се лъже.. Отново си е групирана, както и зимата, само че сега е в "летните сараи".
Накъдето и да отида по реката - уникални места, само дето скобар няма, само по някоя заблудена мряна и случайни единични кленчета.. Така че рибата си е групирана и лятото :wink:
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

naskobo написа:В неделя на едно място от любимата река, на един участък от 100 - тина метра случайно попаднаха само хора от форума. Всички с възпитание на Гьоте, за всички тях е оправдан един античен израз "Готин" :prayer: Нито една риба не се прибра, поне 100 кг скобар плува обратно в реката :!:

Респект и поздрави за колегите Izzyone, Калин Кацаров и приятелите им :!:

DJONI RINGO написа: Вие бутнахте мита за Бандата на Болонезите и техните опити за властване:D:D:DСупер сте!
Няма какво да кажа-траем си! Много сте добри
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
akira
фен клуб-скобар

Мнение от akira »

Няма какво да кажа-траем си! Много сте добри[/quote]
Благодаря
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

akira написа:Няма какво да кажа-траем си! Много сте добри
Благодаря[/quote]
Ти не мутро недна :D

Аватар
sashoart
фен клуб-скобар

Мнение от sashoart »

jasonsmith написа:
Аз пък тъп и упорит, обиколих над 5-6 км по реката. Който казва, че рибата се е върнала у реката - дълбоко се лъже.. Отново си е групирана, както и зимата, само че сега е в "летните сараи".
Накъдето и да отида по реката - уникални места, само дето скобар няма, само по някоя заблудена мряна и случайни единични кленчета.. Така че рибата си е групирана и лятото :wink:
За 5-6 км си подминал поне 10 места с групиран скобар.

Реката държи много риба и ако човек има представа за какво да гледа, може да си намери доста спокоино, пасторално местенце с рибии..На мен това ми отне около 20 мин. вчера.
Аз си харесах една лъщава с по-умерено течение,но веднага ми хареса.Ами там бяха. :mrgreen: Цял ден си лових и ги гледах стадата как се местат из вира и лъскат по дъното. Иначе наистина в момента риболова е много приятен,дано да задържи още...
фен клуб-скобар
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

sashoart написа:
jasonsmith написа:
За 5-6 км си подминал поне 10 места с групиран скобар.

Реката държи много риба и ако човек има представа за какво да гледа, може да си намери доста спокоино, пасторално местенце с рибии..На мен това ми отне около 20 мин. вчера.
Аз си харесах една лъщава с по-умерено течение,но веднага ми хареса.Ами там бяха. :mrgreen: Цял ден си лових и ги гледах стадата как се местат из вира и лъскат по дъното. Иначе наистина в момента риболова е много приятен,дано да задържи още...
Браво на колегата,за точните хубави и най важно СКРОМНИ думи! Зашото в момента риби се ловят не от един или двама ,а от почти всички отбиращи Струмаджии скобарджии!

rosakat
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rosakat »

sashoart написа:....... Цял ден си лових и ги гледах стадата как се местат из вира и лъскат по дъното. ......
гледката е страхотна ...баш като блиц в дискотека :D ...осветяваш се яко :mrgreen:

PS.. в събота и неделя спрях на Железница да видя реката - стори ми се височка, но добра на цвят.
vstoev
новобранец
новобранец

Мнение от vstoev »

Колегите около Сандански ако може да дадът инфо. Къде какво се случва по реката.
Благодаря
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

днеска па доволно .... по дребни ама силно течение и яка битка https://www.facebook.com/video.php?v=82 ... =2&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
поздрави от бате Джони ! :drinkers: и от фен клуба на финесите :D
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

prodigy666 написа:днеска па доволно .... по дребни ама силно течение и яка битка https://www.facebook.com/video.php?v=82 ... =2&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
Браво бе мойто момче -требва да се знае,че местното племе владее джунглата:D Много добре-заслужи си цветна снимка :D

Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

DJONI RINGO написа:
prodigy666 написа:днеска па доволно .... по дребни ама силно течение и яка битка https://www.facebook.com/video.php?v=82 ... =2&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
Браво бе мойто момче -требва да се знае,че местното племе владее джунглата:D Много добре-заслужи си цветна снимка :D
:D :D :wink: супер от кога си мечтая ... значи се вижда клипа че ме съмняваше нещо
mi6a
новобранец
новобранец

Мнение от mi6a »

линка не се отваря
Аватар
dechev
новобранец
новобранец

Мнение от dechev »

В събота на Железница!Водата-мътна и средно голяма.До обяд само един случаен морунаж и две малки мренки,върнати да пораснат.След обяд отидохме на Бобошево .Вода-много добра,но липсвах свободни добри места в участъка на който бяхме.Резултата от риболова беше 2 откачени скобара,работих с малка и неподходяща кука,и 10-на мрени.Рапорт - даден! :lol:
Нищо не ме размеква така,както твърдия алкохол!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”