Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
В неделя на едно място от любимата река, на един участък от 100 - тина метра случайно попаднаха само хора от форума. Всички с възпитание на Гьоте, за всички тях е оправдан един античен израз "Готин"
Нито една риба не се прибра, поне 100 кг скобар плува обратно в реката
Респект и поздрави за колегите Izzyone, Калин Кацаров и приятелите им

Респект и поздрави за колегите Izzyone, Калин Кацаров и приятелите им

Ако качим снимки, с нас вече ще може да се говори само на ВИЕDJONI RINGO написа: Вие бутнахте мита за Бандата на Болонезите и техните опити за властване:D:D:DСупер сте!

Последно промяна от naskobo на Пон Сеп 15, 2014 9:17 pm, променено общо 1 път.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Я ви малко от Съботния ни риболов с колегата. Снимахме само три кефала дето си заслужават, дребосъци пълно ама тия ни напълниха душите. И една мрежа извадихме
Направо с приводняването гътна 5 см воблер кат циганче бонбонче Линд
https://www.youtube.com/watch?v=TlyuUQA ... e=youtu.be Видеото с рилийза малко разкривена изтория ама се вижда.
И тоя го Думна колегата веднага след мен на воблер Къца-Кълве ама преди клипа се саморелийзна
Направо с приводняването гътна 5 см воблер кат циганче бонбонче Линд
https://www.youtube.com/watch?v=TlyuUQA ... e=youtu.be Видеото с рилийза малко разкривена изтория ама се вижда.
И тоя го Думна колегата веднага след мен на воблер Къца-Кълве ама преди клипа се саморелийзна
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- jasonsmith
- разбира нещата
Аз пък тъп и упорит, обиколих над 5-6 км по реката. Който казва, че рибата се е върнала у реката - дълбоко се лъже.. Отново си е групирана, както и зимата, само че сега е в "летните сараи".naskobo написа:В неделя на едно място от любимата река, на един участък от 100 - тина метра случайно попаднаха само хора от форума. Всички с възпитание на Гьоте, за всички тях е оправдан един античен израз "Готин"Нито една риба не се прибра, поне 100 кг скобар плува обратно в реката
![]()
Накъдето и да отида по реката - уникални места, само дето скобар няма, само по някоя заблудена мряна и случайни единични кленчета.. Така че рибата си е групирана и лятото

-
- фен клуб-скобар
Няма какво да кажа-траем си! Много сте добриnaskobo написа:В неделя на едно място от любимата река, на един участък от 100 - тина метра случайно попаднаха само хора от форума. Всички с възпитание на Гьоте, за всички тях е оправдан един античен израз "Готин"Нито една риба не се прибра, поне 100 кг скобар плува обратно в реката
![]()
Респект и поздрави за колегите Izzyone, Калин Кацаров и приятелите им![]()
DJONI RINGO написа: Вие бутнахте мита за Бандата на Болонезите и техните опити за властване:D:D:DСупер сте!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Няма какво да кажа-траем си! Много сте добри[/quote]
Благодаря
Благодаря
-
- фен клуб-скобар
Благодаря[/quote]akira написа:Няма какво да кажа-траем си! Много сте добри
Ти не мутро недна

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

За 5-6 км си подминал поне 10 места с групиран скобар.jasonsmith написа:Аз пък тъп и упорит, обиколих над 5-6 км по реката. Който казва, че рибата се е върнала у реката - дълбоко се лъже.. Отново си е групирана, както и зимата, само че сега е в "летните сараи".naskobo написа:В неделя на едно място от любимата река, на един участък от 100 - тина метра случайно попаднаха само хора от форума. Всички с възпитание на Гьоте, за всички тях е оправдан един античен израз "Готин"Нито една риба не се прибра, поне 100 кг скобар плува обратно в реката
![]()
Накъдето и да отида по реката - уникални места, само дето скобар няма, само по някоя заблудена мряна и случайни единични кленчета.. Така че рибата си е групирана и лятото
Реката държи много риба и ако човек има представа за какво да гледа, може да си намери доста спокоино, пасторално местенце с рибии..На мен това ми отне около 20 мин. вчера.
Аз си харесах една лъщава с по-умерено течение,но веднага ми хареса.Ами там бяха.

фен клуб-скобар
-
- фен клуб-скобар
Браво на колегата,за точните хубави и най важно СКРОМНИ думи! Зашото в момента риби се ловят не от един или двама ,а от почти всички отбиращи Струмаджии скобарджии!sashoart написа:За 5-6 км си подминал поне 10 места с групиран скобар.jasonsmith написа:Аз пък тъп и упорит, обиколих над 5-6 км по реката. Който казва, че рибата се е върнала у реката - дълбоко се лъже.. Отново си е групирана, както и зимата, само че сега е в "летните сараи".naskobo написа:В неделя на едно място от любимата река, на един участък от 100 - тина метра случайно попаднаха само хора от форума. Всички с възпитание на Гьоте, за всички тях е оправдан един античен израз "Готин"Нито една риба не се прибра, поне 100 кг скобар плува обратно в реката
![]()
Реката държи много риба и ако човек има представа за какво да гледа, може да си намери доста спокоино, пасторално местенце с рибии..На мен това ми отне около 20 мин. вчера.
Аз си харесах една лъщава с по-умерено течение,но веднага ми хареса.Ами там бяха.Цял ден си лових и ги гледах стадата как се местат из вира и лъскат по дъното. Иначе наистина в момента риболова е много приятен,дано да задържи още...
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

гледката е страхотна ...баш като блиц в дискотекаsashoart написа:....... Цял ден си лових и ги гледах стадата как се местат из вира и лъскат по дъното. ......

PS.. в събота и неделя спрях на Железница да видя реката - стори ми се височка, но добра на цвят.
Колегите около Сандански ако може да дадът инфо. Къде какво се случва по реката.
Благодаря
Благодаря
- prodigy666
- разбира нещата
днеска па доволно .... по дребни ама силно течение и яка битка https://www.facebook.com/video.php?v=82 ... =2&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
поздрави от бате Джони !
и от фен клуба на финесите 
поздрави от бате Джони !

-
- фен клуб-скобар
Браво бе мойто момче -требва да се знае,че местното племе владее джунглата:D Много добре-заслужи си цветна снимкаprodigy666 написа:днеска па доволно .... по дребни ама силно течение и яка битка https://www.facebook.com/video.php?v=82 ... =2&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
поздрави от бате Джони !и от фен клуба на финесите

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- prodigy666
- разбира нещата
DJONI RINGO написа:Браво бе мойто момче -требва да се знае,че местното племе владее джунглата:D Много добре-заслужи си цветна снимкаprodigy666 написа:днеска па доволно .... по дребни ама силно течение и яка битка https://www.facebook.com/video.php?v=82 ... =2&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
поздрави от бате Джони !и от фен клуба на финесите

линка не се отваря
В събота на Железница!Водата-мътна и средно голяма.До обяд само един случаен морунаж и две малки мренки,върнати да пораснат.След обяд отидохме на Бобошево .Вода-много добра,но липсвах свободни добри места в участъка на който бяхме.Резултата от риболова беше 2 откачени скобара,работих с малка и неподходяща кука,и 10-на мрени.Рапорт - даден! 

Нищо не ме размеква така,както твърдия алкохол!