Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- emo vasilev
- сериозен играч
Re: Инфо за р. Струма!
В събота под новия мост на Невестино мренки и морунажи средна хубост .Лових с щека на 11м. на изтичане на бял и торен .Над мен имаше едни пичове дето хванаха един добър скобар и един изпуснаха .Ловеха с директни на троха и хранеха само с хляб.Под мен имаше още една група търсеща скобари , но до обяд хванаха по някоя и друга мренка и си тръгнаха .
Малко внимание !!! В събота над Невестино м/у 16-18 ч. са думнали колата на един колега . Не са дребни тарикати ,защото алармата е изключена без да писне и веднъж . Вратата отворена и багажника ,липсват му една дънна въдица и други рибарски неща . Според мен са търсили скъпи въдици ,защото сд -то не непокътнато . Не забравяйте да хвърляте по едно око на колите и не дръжте скъпи неща в тях .
-
- фен клуб-скобар
Значи който не знае-зимата около Чешмата в дефилето постоянно се разбиват коли! Лятото на Пресевната също! Не си оставяйте втора въдица никога в колата! Документи и поръфейл също!Межудругото и на Божидар Папарака в ноща на 20 са му разбили колата и е заминала Дайвата Тоурнъмент-щеката му!Внимавайте колеги краде сеakira написа:Малко внимание !!! В събота над Невестино м/у 16-18 ч. са думнали колата на един колега . Не са дребни тарикати ,защото алармата е изключена без да писне и веднъж . Вратата отворена и багажника ,липсват му една дънна въдица и други рибарски неща . Според мен са търсили скъпи въдици ,защото сд -то не непокътнато . Не забравяйте да хвърляте по едно око на колите и не дръжте скъпи неща в тях .
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

В понеделник около БЛ реката неприятно мътна, още малко и ще е кална.По-висока в сравнение с предната седмица с 20-30 см, качва бавно, влачи боклуци.Риболовът е тагав но не и невъзможен
Последно промяна от naskobo на Вто Сеп 23, 2014 4:15 pm, променено общо 1 път.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- jasonsmith
- разбира нещата
На мътна река най-много кълвеnaskobo написа:В неделя около БЛ реката неприятно мътна, още малко и ще е кална.По-висока в сравнение с предната седмица с 20-30 см, качва бавно, влачи боклуци.Риболовът е тагав но не и невъзможен

- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Бравос, арни риби 

Гена, нали знаеш зависи колко е мътна, дали качва или вдига и т.н и т.н? При теб реката е била с една идея по-добре, а при нас рибата беше мааалко повече, но хваната с повече мъкаjasonsmith написа: На мътна река най-много кълве![]()

Само тревичката в неделя си беше все така свежо зелена

- prodigy666
- разбира нещата
В неделя отидех късно и ме фана дъждо .... сравнение с събота беше качила 10 см ... след дъжда почна да качва бавно но славно и така с 30 50 см за 2 часа ... скобаро доиде до брего ... ама се стъмни и си бегах иначе в събота беше идеална ...naskobo написа:Гена, нали знаеш зависи колко е мътна, дали качва или вдига и т.н и т.н? При теб реката е била с една идея по-добре, а при нас рибата беше мааалко повече, но хваната с повече мъкаjasonsmith написа: На мътна река най-много кълве![]()
...
Само тревичката в неделя си беше все така свежо зелена

Яд ме е, че пропуснах. Наско беше понеделник, не в неделя, когато реката е била идеална.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Верно бе, що не казвате, че вчера е било понеделникtopsoft написа: Наско беше понеделник, не в неделя, когато реката е била идеална.

-
- фен клуб-скобар
Добри саjasonsmith написа:На мътна река най-много кълвеnaskobo написа:В неделя около БЛ реката неприятно мътна, още малко и ще е кална.По-висока в сравнение с предната седмица с 20-30 см, качва бавно, влачи боклуци.Риболовът е тагав но не и невъзможен![]()

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Как е ряката?
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
В сряда бяхме на Бобошево.Реката беше голяма и мътна,но с триста зора хванах десетина мренки на фидер.Най изненадващото за мен бе,че от 20-на години за пръв път ме провериха от ИАРА.Мисля,че беше Димитров.Другата изненада беше ,че провериха само нас,а до нас имаше и друг колега от Дупница.Може би,че нашата кола беше с номер С,а неговата-КН.Знам ли? 

Нищо не ме размеква така,както твърдия алкохол!
Почти нямаш шанс да си в регион КН и г-н Димитров да не те провери.Това е може би единстеното място в западна БГ където имаш възможност да си покажеш билетаdechev написа:Най изненадващото за мен бе,че от 20-на години за пръв път ме провериха от ИАРА.Мисля,че беше Димитров.Другата изненада беше ,че провериха само нас,а до нас имаше и друг колега от Дупница.Може би,че нашата кола беше с номер С,а неговата-КН.Знам ли?