Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
ORadev
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболова около Русе

Мнение от ORadev »

И аз да се похваля,оъкрих под Захарна фабрика. В 5.30 переспективните места бяха заети.За риболова ,на дъно на рибка и попово прасе НИщО, НА директния или попче или облез.ПО ранните колеги на хубавото място направиха хубави каракуди ,Това ееееееееее УСПЕШЕН сезон на всички колеги :drinkers: :D :supz: :supz:
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SBANKOV »

Привет младежи някой да има информация за двата язовира в с. Белица и един трети който се намира малко след самолетната писта, мисля че се водеше язовира на с. Шуменци ама то е малко по далече от там.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Bashev
новобранец
новобранец

Мнение от Bashev »

Здравейте Колеги,
Някой има ли информация за язовир Баниска, какво излиза в момента там и какви са условията за риболов? Също ме интересъва и яз. Русалка в село Сейдол. Той малко спада към разградска област, но ако някой има инфо много ще съм благодарен. Като цяло търся някой платен водоем където излизат риби над 2кг.
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SBANKOV »

Язовир русалка си имат страница във ФБ. напиши в гугъл и ще излезе първа.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Bashev
новобранец
новобранец

Мнение от Bashev »

Страницата във ФБ я видях, интересуват ме мнения на колеги, които са ходили там. Какво са хванали?
Аватар
nikolaiiliew
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от nikolaiiliew »

Bashev написа:Здравейте Колеги,
Някой има ли информация за язовир Баниска, какво излиза в момента там и какви са условията за риболов? Също ме интересъва и яз. Русалка в село Сейдол. Той малко спада към разградска област, но ако някой има инфо много ще съм благодарен. Като цяло търся някой платен водоем където излизат риби над 2кг.
На язовир Баниска таксата е 20 лева, без ограничение за въдиците. Таранката и уклея са без пари, а шарана,амура,толстолопа на пазарни цени долу-горе. Последния път като ходих излизаше таранка по 200-300-400 грама. Аз и баща ми хванахме общо около 20 килограма и няколко малки шаранчета(плуват си обратно).

П.п: хващал съм и малки костурчета и сомчета, които пуснах обратно, така че не знам дали се плащат по-едрите. :wink:
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
plwned
новобранец
новобранец

Мнение от plwned »

Аз открих на топлата вода много готино 40-на облеза 6-7 морунажа и 4-5 таранки и 20-на бабки това от 4 до 10:30 сутринта на 1 юни и след това рибата каза чао и аз също и отидох да обядвам.. Събота съм по Лома за шарани и таранки .. надявам се да има какво да снимам :lol:
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

plwned написа:Аз открих на топлата вода много готино 40-на облеза 6-7 морунажа и 4-5 таранки и 20-на бабки това от 4 до 10:30 сутринта на 1 юни и след това рибата каза чао и аз също и отидох да обядвам.. Събота съм по Лома за шарани и таранки .. надявам се да има какво да снимам :lol:
На 1-ви бях на Лома, в района на помпената. Народ много, манго още по-много :lol: За два-три часа(нямаше повече време) измъкнах някоя и друга каракуда на бял и торен. Водата беше с приятен цвят на боза, ама развалена :D :D Тази седмица, ако не вали дъжд ще се е поизбистрил, доколкото е възможно - Лом-а е все пак :) Съвет: ходи по-рано, че иначе преспективните места се окупират. Има колеги, които разпъват по 5-6 сопи и заемат по няколко места, ама все не им кълве :D :D
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Браво Миро, много сериозно :) Чудесни снимки. Придобих представа какво е горе.
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SBANKOV »

миро мачтийм, гледам на първата снимка едно аверче, Цецко, той хвана ли риба?
Много поздрави да му пратиш от бате Слави Банков, че съм му загубил телефона.

Иначе страшно сте си изкарали, в края на юни ще съм при вас на терен за да напрявим един риболов с препиване на Дунава.
plwned
новобранец
новобранец

Мнение от plwned »

bachoivo написа:
plwned написа:Аз открих на топлата вода много готино 40-на облеза 6-7 морунажа и 4-5 таранки и 20-на бабки това от 4 до 10:30 сутринта на 1 юни и след това рибата каза чао и аз също и отидох да обядвам.. Събота съм по Лома за шарани и таранки .. надявам се да има какво да снимам :lol:
На 1-ви бях на Лома, в района на помпената. Народ много, манго още по-много :lol: За два-три часа(нямаше повече време) измъкнах някоя и друга каракуда на бял и торен. Водата беше с приятен цвят на боза, ама развалена :D :D Тази седмица, ако не вали дъжд ще се е поизбистрил, доколкото е възможно - Лом-а е все пак :) Съвет: ходи по-рано, че иначе преспективните места се окупират. Има колеги, които разпъват по 5-6 сопи и заемат по няколко места, ама все не им кълве :D :D

Благодаря, аз ще ходя около Басарбово може след това да проверя там,,
Аватар
dan10
фен клуб-скобар

Мнение от dan10 »

Здравейте колеги искам да ви споделя една лоша новина, която научих преди секунди ... Един много голям мой приятел тръгнал вчера вечерта към яз.Съединение(Бистра) със голям мерак подготовка и какво ли не. Отишъл и какво да види никакво поддържане на водоема змиярници колкото искаш нищо не се поддържало обиколил 5 пъти водоема и нищо разпитвал хората, които все пак успели да намерят местенце как е и те се оплаквали и дори му казвали ако си дошъл за риба тръгвай си... При условие, че миналата година спуквахме рибата, той толкова отчаян. И след това все пак спал на там, защото след 2-3 обикаляния нищо... Сутринта минал някакъв местен и му казал, че вече общината спряла да поддържа този прекрасен водоем, а и не само него всички други наоколо.
Само като го чух как ми говореше и направо ми се доплака.
Та това е колеги сега ще се готвим да отидем на Дунава. НАСЛУКА НА ВСИЧКИ ! :drinkers:
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Днес класическо капо. 3 бебе сомчета по 200-300гр. върнати да викат дядовците или бабките. Всичко до 8ч. сутринта. След това до 16:30 (докато ни изгони бурята) нито един удар. Стръв - пиявица, попово прасе, торен грозд и шаранска бяхме пуснали.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”