Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от Doncho69 »

Абе плувам аз ама оня тюфлек трябва тебе да черпи иначе щеше да бъди като шамандура в гьола
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

Здравейте колеги , въпроса ми е каде да ида в събота сутрента на доброплодно или одренци , четах не едно мнение из всякакви форуми и разбрах че поне ще е споучлив риболова на таранкаи червеноперка и на двата язвира , Та за кой от двата ще препоръчате , някой скоро ходил ли е един познат предната седмица е бил на одренци и общо взето таранката е между 400 и 700 грама поне които успял да хване , а и една сулка около килограм и 200, другия въпрос е който е ходил да сподели и на какво кълве най често
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Колега за Одринци незнам обаче за Доброплодно в събота ще си намериш някое куцо и през целия ден слънчево място.А ако искаш да си правиш кефа на едри риби отиди на Есеница.
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

Колега не съм за големите риба а просто за релаксация все пак да има какво да кълве през деня
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Окей колега може да пробваши на Николаевка по потвърденни инфота в момента всички месАри са там и ловят шарковците нацаревица с аромат на ванилия.
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

Един познат предната седмица ходи там за цял ден един единствен удар е имал и то шаранче около килограм , за това споменах че нямам претенции за вида на рибата просто една добра събота с компания искаме да на правим , две седмици по ред обикаляме уж добри водоеми и освен 1-2 таранки за цял излет и някакви удари на дъно изтървани нищо повече ;)
I. Seykov
новобранец
новобранец

Мнение от I. Seykov »

От 14.07 сутринта до 16.07 следобеда на Николаевка на 400-500 метра преди стената нито един удар нямах ме.Ловях ме на ароматизирана царевица и захранка .Подхраних ме едно петно 15 метра дълго и 5 м широко на около 25м от брега (царевица,кюспе и някаква готова захранка ). Тотална греда , човека който събира таксата казва ,че на плиткото хваща ли ,а тези който са на плиткото им казва че на по дълбокото вървяло .Риба във водоема има , но е изключително рядка , това е от мен за другата седмица не знам къде ще забивам може да ми препоръчате някой водоем .Може и с някой съвместен риболов да направим .След малко заминавам са Дуранколаг за някой друг час после ще пиша как е там .
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

Значе решихме се най накрая каде да идем и рескъвахме с Манастир .Грабнахме въдиците , монтажите столовете и бирете и към 7 сутрента бяхме на язовира.парвото кофти нещо викаме на пазача ква риба излиза , той отговаря шаранчета , с голям късмет бял амур и сом , да забравим че толстолоп ще хванем по пречината че само на стената излизал , а в момента там не давали да се лови . второто от което останах силно розачарован е че те казват каде да застанеш , което зза меене е пълна боза при положение че имаше 3 коли само на язовира и няма предвидени сектори , И така по думите на пазача на прати от страната на измислената хижа малко след нея понеже там нямало какво да ни закача (пълна глупост цялото дано е пално с дървета и клони и по навътре от 15 метра на дану няма как да се лови над 10 тъкъми и монтажи накасахме )
.Та риба наистена излиза щом ние които не се хвалим че можем да хвщатаме извадихме 5 шаранчета между 1,5-2 килограма хахах , над 100 таранки и кустър около 300 грамови само на плъвка , 5 удара изтарвани поради пречината че се забиват в дарветата .Другата седмица пак ще пробваме ама тоя път ще настояваме от другата страна да сме там поне знаем че дъното е чисто а освен на дъно на друго няма как да излезе нещо по различно от таранка или костър .. Единственото което до някаква степен на премери с лошото място за рибоов е че ни взеха такса само за трима а ние бяхме петима и нямало проблем да пуснем повече от 3 пръчки на човек
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

Това е първия удар още докато метнин въдиците ,като цяло взехми 5 риби около 1,5кг 4 пуснахме по дребни след 11 часа само 3 удара имаше от които два откачени а единия нямаше и кило
Прикачени файлове
IMG_20160716_113311.jpg
IMG_20160716_113325.jpg
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

Колеги моля за някакво инфо за Преселка , какви са условията цени , колко въдици може да се пускат , на сектори ли е разпределен на какво най добре кълве .В събота смятам да ида натам да пробвам . Благодаря предварително ;)
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Колега на Преселка таксата е15лв +5лв за вечерта и имаш право на три риби и много хубави раци но само на въдица без рачила и тем подобни.
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

Колега тая такса за колко въдици е , ако отидем 5-6 човека и не всичките ловят шще вземат ли за всички пари , риба излизали или е като на Манастир , на плувка , на дъно някакво инфо ако може че никога до сега не съм ходил там , тия три риби имали значение от размера , сенчести места имали . Благодаря предварително. А ако можете да препоръчате и друго място ще съм много благодарен ;)
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Три въдици,три риби по избор и яде както на дъно така и на плувка.И няма нищо общо с Манастир.
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

Doncho69 , обръщам се към тебе понеже май си единствен който ми отговаря в тая тема , съвет за протеинови топчета ще дадеш ли , някакви аромати дали имат и кои са най споучливи , до сега не съм ловял на такъв вид стръе и си нямам никаква идея какви да взема ,а смятам да разнообразя малко, също така за споучлива захранка на някоя марка , до сега сам си ги бърках , копувах най често от пазара кадето има смелени , ама нещо не ми се получават :Д
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

С такива изгъзици не се занимавам.Захранка от най-евтината и с малко мои добавки и се получават нещата.В събота ще съм на Николаевка за толупи ако искаш заповядай може да обменим това онова.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”