Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Мнение от yco »

това е картата от ЩАЗИ на Путин, казах му изкарай и на мен една такава, че не ме пускат в дискотеката срещу Лангер Ганг.....пълно е с фашисти да знаеш... :twisted: :lol:
каза, колкото каиш, нали знаеш, че не работим за ЩАЗИ... :wink: , отговорих му, че кой работи вече за ЩАЗИ... :lol: , всички ни знаят в дискотеката, че работим за СССР.... :lol: а...я.... :wink:

Изображение
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

испанският грип, 1918-1920 г.....да ви е познато.... :wink:

Изображение

Изображение

Изображение
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Най-ефективният и вероятен начин за използване на биологични агенти е да се създаде биологичен аерозол с помощта на малки бомби, заредени в касетъчни бомби за еднократна употреба, контейнери, бойни глави от управляеми и крилати ракети, както и чрез различни пръскащи устройства (авиационни устройства за изливане и пръскане, механични аерозолни генератори), инсталирани на самолети, хеликоптери, крилати ракети, балони, кораби, подводници, наземни превозни средства. Изливане и пръскане на самолетни устройствапозволяват да се постигне аерозолно замърсяване на приземния въздух върху големи площи.

Источник: https://vk-spy.ru/bg/health-and-beauty/ ... -oruzhiya/ © vk-spy.ru | Познавательный журнал. Еда и кулинария. Растения. Психология. Безопасность
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

И Генерал Колин Пауъл се е гътнал от Ковид,та войната с вируса продължава! :wink: :drinkers: Само с масова ваксинация може да се подобрят нещата,но тъпия Ганьо пак се прави на хитър и за туй си пати! :mrgreen: :drinkers: Това с пръскането е много тъп сценарий,невъзможен за реализация и сега вече знам от къде идват конспирациите,от злото Русия дето гинат по 1000 на ден от Ковид! :wink: :drinkers: Интересно как чичо Путин е допуснал да му пръскат с вируси на робите и не е свалил вражеските диверсанти! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:испанският грип, 1918-1920 г.....да ви е познато.... :wink:
Както се казва,нищо ново под слънцето,бих добавил чумата,едрата шарка и туберкулозата!За 5-6 хиляди години история,едно и също се повтаря отново и отново! :wink: :drinkers: Яденето и пиенето на боклуци и ментета пак е вид биологична война,а врага е многоброен! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Проблема с вируса е много сериозен и преди месец предвидих,че болниците ще се препълнят,така и стана! :idea: Ваксинирайте се,за да спите спокойно! :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Разочарован съм от бай Ганьо,че се оказа най-тъп в света и отказва ваксинацията! :rolleyes: :drinkers: Добре,че имам руска и немска кръв та да не съм толко глупав! :finga: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

така каза и тая 106-годишна арменка, защитаваща дома си с АК- който влезе без ваксин, ша получи 7,62 мм ваксин... :lol: :lol:

Изображение

...и добавила...айсикиджан.... :lol: ..на староарменский.... :lol:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

:lol: :lol: :lol: живей в страх и сам ще търсиш следващата бустерна доза като наркоман.
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ваксинирането е тест за интелигентност и гледайки световната карта най-слабо в проценти е ваксинирането в Африка и България! :mrgreen: :drinkers: В Париж негрите са ваксинирани,явно е важно къде живееш за да ти дойде акъла! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

kukukuka написа::lol: :lol: :lol: живей в страх и сам ще търсиш следващата бустерна доза като наркоман.
Страх лозе пази,стара мъдрост!А антиваксърите нали са безумци и нямат страх,та за туй гинат като мухи! :mrgreen: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

...забелязахте ли името на снимката Armenian_Old_lady...... :lol: , начиии, тая арменяк, ако се появи нощно време на нашенска сбирка на антиваксърите..олееееее... :roll: не ми се мисли, че станат на пернат дивеч болен от кокошинки :drinkers: .... :lol: :lol:

ша си напълни бабулите с пера и ще пита, къде е другата сбирка.... :lol: :lol: ,как да не и кажеш.... :lol: ...с тая картечница, дето я държи, ами нямаш избор и ставаш веднага предател....без да искаш... :lol: :lol:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

5f69cd927a4b71510463427.jpg
5f69cd927a4b71510463427.jpg (39.01 KiB) Преглеждано 345 пъти
това ви чака, но все пак живи :lol: :lol: :lol:
Прикачени файлове
5f69cd927a4b71510463427.jpg
5f69cd927a4b71510463427.jpg (39.01 KiB) Преглеждано 345 пъти
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Куку, каквото кажа това трябва да правиш,не случайно под никнейма ми пише "учете се от него"! :idea: :drinkers: В моята лодка винаги има спасителни жилетки не защото съм страхлив,а защото съм мъдър,а за мъдреца няма непредвидени ситуации! :wink: :drinkers: Мъдреца предвижда нещата и взема правилните решения преди да дойде неволята! :wink: :drinkers: Слушай и ще сполучиш,ако не си чукай дървената глава у масата след третата ракия! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:така каза и тая 106-годишна арменка, защитаваща дома си с АК- който влезе без ваксин, ша получи 7,62 мм ваксин... :lol: :lol:

Изображение

...и добавила...айсикиджан.... :lol: ..на староарменский.... :lol:
Който иска дълголетие,трябва да се научи да се пази по един или друг начин!Аз съм заложил взрив и който го рапозная лицево за антиваксър се изпарява! Антиваксърите се разпознават лесно по тъпите физиономии! :mrgreen: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”