Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от tachev »

malkapluvka написа:На Каргонския мост е баси и навалицата, едни колеги "риболовци" с по 4-5 пръчки, за две седмици са хванали я 2-3 шарана по около 2-3 кг, и е лудница. .
Само днес са изкарали 3 шарана ;) , щука бол ама си хвърля хайвера в момента ! ;)
Туй риболова не е за мен :D
Аватар
MAGARETOOO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от MAGARETOOO »

Шараните пак ли на качамак ги вадят.
Аватар
radost_in7
новобранец
новобранец

Мнение от radost_in7 »

колеги -поразмърда ли се хищното към нашия край -две седмици не мога да се прибера от ангажименти-и вече се чувствам отвратително-тук из стара загора освен тецовете просто риба нема-за един ден обиколихме копринка шарково и пресевните до ягода-просто пълна скръб-единствено на николаевския мост хващаха но само дребосък
Селянията не е белег за произход...това е състояние на душата
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

radost_in7 написа:... за един ден обиколихме копринка шарково и пресевните до ягода ...
Колега, Шарково или Шаново имаш предвид?
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
sabin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sabin »

radost_in7 написа:колеги -поразмърда ли се хищното към нашия край -две седмици не мога да се прибера от ангажименти-и вече се чувствам отвратително-тук из стара загора освен тецовете просто риба нема-за един ден обиколихме копринка шарково и пресевните до ягода-просто пълна скръб-единствено на николаевския мост хващаха но само дребосък
Ако имаш предвид щуката, още е пас. Хвърля си хайвера. Но и на това са му намерили лесното косачите. Косят я здраво в града :twisted: . Инъче се лъже по някой приличен кефалец. Само къде времето се прецака нещо. Дано не го "пресече."
Ма много черни бре. Като негри са в момента :D .
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

sabin написа:
radost_in7 написа:колеги -поразмърда ли се хищното към нашия край -две седмици не мога да се прибера от ангажименти-и вече се чувствам отвратително-тук из стара загора освен тецовете просто риба нема-за един ден обиколихме копринка шарково и пресевните до ягода-просто пълна скръб-единствено на николаевския мост хващаха но само дребосък
Ако имаш предвид щуката, още е пас. Хвърля си хайвера. Но и на това са му намерили лесното косачите. Косят я здраво в града :twisted: . Инъче се лъже по някой приличен кефалец. Само къде времето се прецака нещо. Дано не го "пресече."
Днес три броя до момента на тапа на моста на Каргона по 2,3 кила ! Дано само да са нямали хайвер !
Аватар
sabin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sabin »

Абе човек като някое "информ бюро" си :D .
Дано го е хвърлила.Щом е започнала да се храни. Ако ще и по 30 кила да ги хващат на тапа това не е моя риболов. Пък и предпочитам сред природата и по далеч от навалицата.
Аватар
radost_in7
новобранец
новобранец

Мнение от radost_in7 »

mita4eto написа:
radost_in7 написа:... за един ден обиколихме копринка шарково и пресевните до ягода ...
Колега, Шарково или Шаново имаш предвид?
шарково колега-влачихме час час и половина-там е и работата повече път бихме отколкото риба хвашахме-т е ние нищо и не хванахме
новобранец
новобранец

Мнение от radost_in7 »

sabin написа:
без тях риболов няма и ямбол не е същия-те са наща гордост :D
а относно шуката времето я обърка -и не само нея-с всички риби ще е така-с около месец закъснение ще си хвърлат хайвера-и когато я разрешат...тогава половината риба ще си го хвърля-мен ако питаш е по добре с месец по късно да я забранят
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

MAGARETOOO написа:В тенево по пътя за пресевната в ляво има 1 гьолче дето прелива тунджата и се пълни лятото там имам изкарани 50 щутки по кило кило и половина и сигорно още толкова върнати по 400 500 грама но бракониерите му таковаха мамата с ток сетки и тем подбни само за 1-2 седмици папер не остана вътре сега незнам как е работата но там вреше от щука нямало е излет да се върна с по малко от 5 риби.Скоро мога да отскоча и без това е ми е билзо тенево от моито село и ще как е таботата ако е останала някоя риба вече трябва да са над кило и нещо малките.
izviniavai kolega az sym ot karnobat i seloto mi e drama taka che minavam prez tenevo i sym zainterisovan ot infoto ti no moje li da mi obiasnish po tochno ot kade se minava za tozi vodoem che az ne znam kade e presevnata
Прикачени файлове
191020101678.jpg
191020101678.jpg (156.8 KiB) Преглеждано 1044 пъти
Хора има много,ама Човеци вече няма............
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

моля админа да ме извини че на латинеца писах ако трябва го изтрйте ако пречи но по навик
Прикачени файлове
191020101681.jpg
191020101681.jpg (174.37 KiB) Преглеждано 1043 пъти
Хора има много,ама Човеци вече няма............
Аватар
MAGARETOOO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от MAGARETOOO »

kamaka написа:
MAGARETOOO написа:В тенево по пътя за пресевната в ляво има 1 гьолче дето прелива тунджата и се пълни лятото там имам изкарани 50 щутки по кило кило и половина и сигорно още толкова върнати по 400 500 грама но бракониерите му таковаха мамата с ток сетки и тем подбни само за 1-2 седмици папер не остана вътре сега незнам как е работата но там вреше от щука нямало е излет да се върна с по малко от 5 риби.Скоро мога да отскоча и без това е ми е билзо тенево от моито село и ще как е таботата ако е останала някоя риба вече трябва да са над кило и нещо малките.
izviniavai kolega az sym ot karnobat i seloto mi e drama taka che minavam prez tenevo i sym zainterisovan ot infoto ti no moje li da mi obiasnish po tochno ot kade se minava za tozi vodoem che az ne znam kade e presevnata
Колега почти ти гарантирам че няма да уловиш нищо защо е опоскан до последната рибка поне по мой наблюдения аз първи разбрах че има щука там но имаше около мене хора които хващаха каракуда и ме видяха и след седмица половината област разбра и водоема се опоска за 1-2 седмици,но ще ти обясня къде се намира.Значи като излезеш от тенево предполоагам занеш силозите в дясно които ти се падат след тях има ЖП прелез около 20 30 метра преди прелеза в ляво има път които е с големи циментови плочи след складовете е пътя хващаш по него и караш надоло около километар ще стигнеш до лозя които ти са от дясно след лозята държиш направо щото има и леко разколнение на дясно и от там продължаваш по черен път 100 200 метра и излизаш на свалта за пресевната като и то се вижда гьолчето като стъпиш на свалта тругваш на дясно около 200 метра и има черен път на ляво караш 100 200 метра пак и отиваш право на водоема той е разлят но има 1 ръкав където е щуката ако изобщо има.Лятото има толкова извадени щуки там за 1 месец колко не съм хващал 2 годими порсто вреще от щука на всеки 2-3 мятания имаше удар и излизаха по кило кило и половина рядко 2 но излизатха и мн малки по 400 500 600 грама които пусках ту в гьола ту в тунджата която е зад гьола,а на тунджата също има 1 място коедо дава редовно щуки при това над 2-3 кила място е пак за водоема но леко в дясно около 50 метра там има дърво и 1 дупка до него без течение идеална за щука но почти винаги е заето 2 пъти само съм успял да го зема и то винаги с успех но там е на тапа на блесна не пипа то и неможе да мята,а на гьола мятай само на блесна на тапа успехът е нулев.Това е надявам се да ти е станало ясно за какво иде реч.

Утре ако съм свободен ще отскоча да там и ако измъкна нещо ще пиша.Ако ли не ще отида на бързея с бетонените блокове да наскубя някох кефалец.
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

Потопих и аз воблерите днес на моста под Бонбонена! Един удар и един мушморок пълен с хайвер ми изяде воблера , след което пак го пуснах , че утре като отида пак да го излъжа !
Изображение
Бъркам в торбата , фотото съм забравил , а моята н73 нокия след удар в земята остана само с предна камера и затова качеството криво ! ;)
Аватар
MAGARETOOO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от MAGARETOOO »

Браво и аз утре ще отидвам към тенево да мятам няколко часа че си поръчах 1 Цикада и нямам търпение да ги я пробвам голямо хвалене ги валят.
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

MAGARETOOO написа:Браво и аз утре ще отидвам към тенево да мятам няколко часа че си поръчах 1 Цикада и нямам търпение да ги я пробвам голямо хвалене ги валят.
Да не са на Evergreen Или на Ecogear ?!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”