Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Риболов край ямбол!!!
Само днес са изкарали 3 шаранаmalkapluvka написа:На Каргонския мост е баси и навалицата, едни колеги "риболовци" с по 4-5 пръчки, за две седмици са хванали я 2-3 шарана по около 2-3 кг, и е лудница. .

Туй риболова не е за мен 

- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Шараните пак ли на качамак ги вадят.
- radost_in7
- новобранец
колеги -поразмърда ли се хищното към нашия край -две седмици не мога да се прибера от ангажименти-и вече се чувствам отвратително-тук из стара загора освен тецовете просто риба нема-за един ден обиколихме копринка шарково и пресевните до ягода-просто пълна скръб-единствено на николаевския мост хващаха но само дребосък
Селянията не е белег за произход...това е състояние на душата

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега, Шарково или Шаново имаш предвид?radost_in7 написа:... за един ден обиколихме копринка шарково и пресевните до ягода ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- sabin
- научил се да хвърля
Ако имаш предвид щуката, още е пас. Хвърля си хайвера. Но и на това са му намерили лесното косачите. Косят я здраво в градаradost_in7 написа:колеги -поразмърда ли се хищното към нашия край -две седмици не мога да се прибера от ангажименти-и вече се чувствам отвратително-тук из стара загора освен тецовете просто риба нема-за един ден обиколихме копринка шарково и пресевните до ягода-просто пълна скръб-единствено на николаевския мост хващаха но само дребосък

Ма много черни бре. Като негри са в момента

Днес три броя до момента на тапа на моста на Каргона по 2,3 кила ! Дано само да са нямали хайвер !sabin написа:Ако имаш предвид щуката, още е пас. Хвърля си хайвера. Но и на това са му намерили лесното косачите. Косят я здраво в градаradost_in7 написа:колеги -поразмърда ли се хищното към нашия край -две седмици не мога да се прибера от ангажименти-и вече се чувствам отвратително-тук из стара загора освен тецовете просто риба нема-за един ден обиколихме копринка шарково и пресевните до ягода-просто пълна скръб-единствено на николаевския мост хващаха но само дребосък. Инъче се лъже по някой приличен кефалец. Само къде времето се прецака нещо. Дано не го "пресече."
Ма много черни бре. Като негри са в момента.
Туй риболова не е за мен 

- sabin
- научил се да хвърля
Абе човек като някое "информ бюро" си
.
Дано го е хвърлила.Щом е започнала да се храни. Ако ще и по 30 кила да ги хващат на тапа това не е моя риболов. Пък и предпочитам сред природата и по далеч от навалицата.

Дано го е хвърлила.Щом е започнала да се храни. Ако ще и по 30 кила да ги хващат на тапа това не е моя риболов. Пък и предпочитам сред природата и по далеч от навалицата.
- radost_in7
- новобранец
шарково колега-влачихме час час и половина-там е и работата повече път бихме отколкото риба хвашахме-т е ние нищо и не хванахмеmita4eto написа:Колега, Шарково или Шаново имаш предвид?radost_in7 написа:... за един ден обиколихме копринка шарково и пресевните до ягода ...

- radost_in7
- новобранец
без тях риболов няма и ямбол не е същия-те са наща гордостsabin написа:Ако имаш предвид щуката, още е пас. Хвърля си хайвера. Но и на това са му намерили лесното косачите. Косят я здраво в градаradost_in7 написа:колеги -поразмърда ли се хищното към нашия край -две седмици не мога да се прибера от ангажименти-и вече се чувствам отвратително-тук из стара загора освен тецовете просто риба нема-за един ден обиколихме копринка шарково и пресевните до ягода-просто пълна скръб-единствено на николаевския мост хващаха но само дребосък. Инъче се лъже по някой приличен кефалец. Само къде времето се прецака нещо. Дано не го "пресече."
Ма много черни бре. Като негри са в момента.

а относно шуката времето я обърка -и не само нея-с всички риби ще е така-с около месец закъснение ще си хвърлат хайвера-и когато я разрешат...тогава половината риба ще си го хвърля-мен ако питаш е по добре с месец по късно да я забранят

-
- вече хвърля и на тежко
izviniavai kolega az sym ot karnobat i seloto mi e drama taka che minavam prez tenevo i sym zainterisovan ot infoto ti no moje li da mi obiasnish po tochno ot kade se minava za tozi vodoem che az ne znam kade e presevnataMAGARETOOO написа:В тенево по пътя за пресевната в ляво има 1 гьолче дето прелива тунджата и се пълни лятото там имам изкарани 50 щутки по кило кило и половина и сигорно още толкова върнати по 400 500 грама но бракониерите му таковаха мамата с ток сетки и тем подбни само за 1-2 седмици папер не остана вътре сега незнам как е работата но там вреше от щука нямало е излет да се върна с по малко от 5 риби.Скоро мога да отскоча и без това е ми е билзо тенево от моито село и ще как е таботата ако е останала някоя риба вече трябва да са над кило и нещо малките.
- Прикачени файлове
-
- 191020101678.jpg (156.8 KiB) Преглеждано 1044 пъти
Хора има много,ама Човеци вече няма............
-
- вече хвърля и на тежко
моля админа да ме извини че на латинеца писах ако трябва го изтрйте ако пречи но по навик
- Прикачени файлове
-
- 191020101681.jpg (174.37 KiB) Преглеждано 1043 пъти
Хора има много,ама Човеци вече няма............
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Колега почти ти гарантирам че няма да уловиш нищо защо е опоскан до последната рибка поне по мой наблюдения аз първи разбрах че има щука там но имаше около мене хора които хващаха каракуда и ме видяха и след седмица половината област разбра и водоема се опоска за 1-2 седмици,но ще ти обясня къде се намира.Значи като излезеш от тенево предполоагам занеш силозите в дясно които ти се падат след тях има ЖП прелез около 20 30 метра преди прелеза в ляво има път които е с големи циментови плочи след складовете е пътя хващаш по него и караш надоло около километар ще стигнеш до лозя които ти са от дясно след лозята държиш направо щото има и леко разколнение на дясно и от там продължаваш по черен път 100 200 метра и излизаш на свалта за пресевната като и то се вижда гьолчето като стъпиш на свалта тругваш на дясно около 200 метра и има черен път на ляво караш 100 200 метра пак и отиваш право на водоема той е разлят но има 1 ръкав където е щуката ако изобщо има.Лятото има толкова извадени щуки там за 1 месец колко не съм хващал 2 годими порсто вреще от щука на всеки 2-3 мятания имаше удар и излизаха по кило кило и половина рядко 2 но излизатха и мн малки по 400 500 600 грама които пусках ту в гьола ту в тунджата която е зад гьола,а на тунджата също има 1 място коедо дава редовно щуки при това над 2-3 кила място е пак за водоема но леко в дясно около 50 метра там има дърво и 1 дупка до него без течение идеална за щука но почти винаги е заето 2 пъти само съм успял да го зема и то винаги с успех но там е на тапа на блесна не пипа то и неможе да мята,а на гьола мятай само на блесна на тапа успехът е нулев.Това е надявам се да ти е станало ясно за какво иде реч.kamaka написа:izviniavai kolega az sym ot karnobat i seloto mi e drama taka che minavam prez tenevo i sym zainterisovan ot infoto ti no moje li da mi obiasnish po tochno ot kade se minava za tozi vodoem che az ne znam kade e presevnataMAGARETOOO написа:В тенево по пътя за пресевната в ляво има 1 гьолче дето прелива тунджата и се пълни лятото там имам изкарани 50 щутки по кило кило и половина и сигорно още толкова върнати по 400 500 грама но бракониерите му таковаха мамата с ток сетки и тем подбни само за 1-2 седмици папер не остана вътре сега незнам как е работата но там вреше от щука нямало е излет да се върна с по малко от 5 риби.Скоро мога да отскоча и без това е ми е билзо тенево от моито село и ще как е таботата ако е останала някоя риба вече трябва да са над кило и нещо малките.
Утре ако съм свободен ще отскоча да там и ако измъкна нещо ще пиша.Ако ли не ще отида на бързея с бетонените блокове да наскубя някох кефалец.
Потопих и аз воблерите днес на моста под Бонбонена! Един удар и един мушморок пълен с хайвер ми изяде воблера , след което пак го пуснах , че утре като отида пак да го излъжа !

Бъркам в торбата , фотото съм забравил , а моята н73 нокия след удар в земята остана само с предна камера и затова качеството криво !

Бъркам в торбата , фотото съм забравил , а моята н73 нокия след удар в земята остана само с предна камера и затова качеството криво !

Туй риболова не е за мен 

- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Браво и аз утре ще отидвам към тенево да мятам няколко часа че си поръчах 1 Цикада и нямам търпение да ги я пробвам голямо хвалене ги валят.
Да не са на Evergreen Или на Ecogear ?!MAGARETOOO написа:Браво и аз утре ще отидвам към тенево да мятам няколко часа че си поръчах 1 Цикада и нямам търпение да ги я пробвам голямо хвалене ги валят.
Туй риболова не е за мен