Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг риболов - какво , с какво , как и кой ?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Спининг риболов - какво , с какво , как и кой ?
Добро ли е воблерчето и за какви риби се очаква,според мене по към расперска примамка отива.
Ugly Duckling 7 F & S ---UD7S-TR

Ugly Duckling 7 F & S ---UD7S-TR

Колеги, смятам да мина на по-горен клас Лайт пръчица, че нещо се отказах от ъпгрейд на Хеви-то
, а и
Тубертини Онага-та ми стана на 3 части при замятане
Вчера държах един Sportex Carboflex Turbo на 2,10м/3-15 гр. , обаче ми се видя доста твърд и се зачудих
дали изобщо ще има чувствителност при примамки около 3-те грама
Мисля, че Sportexa отива в ML, а не L клас.
Набелязал съм и St. Croix Premier, модел PS70MLF2 и си мисля, че и тя ще е подобна, тъй като параметрите им
са почти идентични, но все пак и материала е важен, нищо, че и нея я дават ML - може да се окаже по-мека
от Carboflex-a. Не съм ходил още да я видя из магазините - затова така си мисля
Та знам, че някои от вас имат и са имали тая пръчка на Светията, та да
попитам как се държи въпросната пръчка при леките примамки в диапазона от около 3 до 5 грама в течения и спокойна вода
, също и как е кастинга и усещат ли се бобчетата при провеждането?

Тубертини Онага-та ми стана на 3 части при замятане

Вчера държах един Sportex Carboflex Turbo на 2,10м/3-15 гр. , обаче ми се видя доста твърд и се зачудих
дали изобщо ще има чувствителност при примамки около 3-те грама

Набелязал съм и St. Croix Premier, модел PS70MLF2 и си мисля, че и тя ще е подобна, тъй като параметрите им
са почти идентични, но все пак и материала е важен, нищо, че и нея я дават ML - може да се окаже по-мека

попитам как се държи въпросната пръчка при леките примамки в диапазона от около 3 до 5 грама в течения и спокойна вода

Здравей колега виждам че си запален ,и това е много добре.Ще ти дам един съвет,посъбери си парички и си купи най малкото AVID.JettroniX написа:Колеги, смятам да мина на по-горен клас Лайт пръчица, че нещо се отказах от ъпгрейд на Хеви-то, а и
Тубертини Онага-та ми стана на 3 части при замятане![]()
дали изобщо ще има чувствителност при примамки около 3-те грамаМисля, че Sportexa отива в ML, а не L клас.
попитам как се държи въпросната пръчка при леките примамки в диапазона от около 3 до 5 грама в течения и спокойна вода, също и как е кастинга и усещат ли се бобчетата при провеждането?
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
JettroniX , упоменатият Карбофлекс си е по-скоро Мидиъм , а упоменатият Премиер си е чист Мидиъм Лайт . Послушай cronos39 и загледай серията Авид , особено модела AVS66LF2 . Друг е въпроса че в БГ на много добри пари могат да се вземат много читави пръчки от марките Путоон 21 и Палмс .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- gloupan
- разбира нещата
Здрваейте и от мен в този раздел.Чувствам как огънчето започна да тлее и в най-скоро време очаквам да се възпламени.
Може ли като си говорите за разни нещица и споменавате съкращения на имена, да посочвате и евентуално сайт на който може да се видят, та да може и непросветени като мен поне малко да са в час
Може ли като си говорите за разни нещица и споменавате съкращения на имена, да посочвате и евентуално сайт на който може да се видят, та да може и непросветени като мен поне малко да са в час

TRS70MLF2
Eто за това си говоримgloupan написа:Здрваейте и от мен в този раздел.Чувствам как огънчето започна да тлее и в най-скоро време очаквам да се възпламени.

http://www.stcroixrods.com/product/avid-series-spinning" onclick="window.open(this.href);return false;
Хихи, днес дублирах моя с този, който продава Пампо, да му се чуди човек защо го продава! Хихи, имам си резерва..Павел Иванов написа:.. загледай серията Авид , особено модела AVS66LF2 . ..
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

- pop_stavri_
- научил се да хвърля
От по-ниския ценови клас загледай пръчките на Cormoran - ULX, ULF, ULS. Аз дълго се чудих каква да взема, а и бюджетът ми беше силно ограничен, та когато колегата Цецо (CZD) обяви неговите Корморани за продажба, веднага отнесох този на 2,25м. 3-15 гр. (ULF). Имам около 10 риболова с него, но в спокойна вода и като цяло (на база моя скромен опит) съм доволен от представянето на пръчката. Все още в течение не е пробвана, тъй като за реката ми идва дълга.JettroniX написа:Колеги, смятам да мина на по-горен клас Лайт пръчица...
Здравейте,днес имах малко време и отидох да похвърлям на дунава!Минах и си купих плетено влакно,една блесна и тръгнах!Сложих на монофила новия воблер от Къцата и сега умирам от яд,че не си навих първо плетеняка,защото ми остана по-голямия на дъното!Както и да е.Навих си плетения и продължих с новозакупената блесна и:
http://youtu.be/cN7A7LlEotY" onclick="window.open(this.href);return false;
http://youtu.be/2aXa56ArMjI" onclick="window.open(this.href);return false;
Но за съжаление нямаше по голямо
За сега това е,желая ви приятен уикенд на всички и успешни излети,на мен приятно бране на грозде,но няма как,рибата пие винце
http://youtu.be/cN7A7LlEotY" onclick="window.open(this.href);return false;
http://youtu.be/2aXa56ArMjI" onclick="window.open(this.href);return false;
Но за съжаление нямаше по голямо

За сега това е,желая ви приятен уикенд на всички и успешни излети,на мен приятно бране на грозде,но няма как,рибата пие винце

- gloupan
- разбира нещата
"Светията" влезна и в моя дом ТРИУМФално 
А да ми честито

А да ми честито

TRS70MLF2
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
А честито да ти е!Аз имам същия.Каква акция взе?gloupan написа:"Светията" влезна и в моя дом ТРИУМФално
А да ми честито

Честито ,да триумфираш винаги с неяgloupan написа:"Светията" влезна и в моя дом ТРИУМФално
А да ми честито

- gloupan
- разбира нещата
http://www.tackledirect.com/st-croix-tr ... g-rod.html" onclick="window.open(this.href);return false;Вуйчо-Ваньо написа:А честито да ти е!Аз имам същия.Каква акция взе?gloupan написа:"Светията" влезна и в моя дом ТРИУМФално
А да ми честито
TRS70MLF2
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Със здраве да ня ползваш и все големи да ги мъкнеш.
Моята е малко по - дълга и с по - голяма акция.
TRS86MHF2

Моята е малко по - дълга и с по - голяма акция.
TRS86MHF2

- gloupan
- разбира нещата
Обзаведох Триумфчето се с тази макарица:
http://www.masterfishing.bg/product/532/exceler-z.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Сега наред е брейда YGK или Varivas, но точно кой модел все още не знам
http://www.masterfishing.bg/product/532/exceler-z.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Сега наред е брейда YGK или Varivas, но точно кой модел все още не знам

TRS70MLF2