Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
BIGVAS13
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от BIGVAS13 »

MITKO70 Написа :
Важното е да ги борим бракониерите по всякакъв начин,независимо къде ,там поне Доктора работи
Колега само ти си мислиш че работи.Пишат актове на Софиянци и други приходящи колеги за дребни нарушения а местните не ги закачат.
Пресен пример от петък.Местните пуснаха мрежа в залива на бившата гребна база на Червен Бряг.Ние се развикахме но резултат 0 .Колега от Ловеч се обади на ДОКТОРА .Ха познай дали дойде .... Каза че били на проверка по Вит и били уморени.

пп Мрежата беше пусната с бяло водно колело.Твоя ДОКТОР много добре знае в коя къща на брега стоят 2бр. водни колела.....
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

BIGVAS13 написа:MITKO70 Написа :
Важното е да ги борим бракониерите по всякакъв начин,независимо къде ,там поне Доктора работи
Колега само ти си мислиш че работи.Пишат актове на Софиянци и други приходящи колеги за дребни нарушения а местните не ги закачат.
Пресен пример от петък.Местните пуснаха мрежа в залива на бившата гребна база на Червен Бряг.Ние се развикахме но резултат 0 .Колега от Ловеч се обади на ДОКТОРА .Ха познай дали дойде .... Каза че били на проверка по Вит и били уморени.
Абе гледам тука,за три години нямаш и 30 мнения-пусни снимки за начало да се запознаят колегите с вас да знаеме с кой си пишеме :P
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Ivoriba
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ivoriba »

здравейте колеги може ли да получа имформация има ли удобни места за бивакуване защото съм със малки деца и не ми се ще брегът да е стръмен благодаря предварително.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Ето и аз току що акостирах от гъола.От понеделник от 10,30 пристигане трудно с местата,акостирах пак под вилата, просто нагоре и дори под нас фул но се настаних на 50 метра от кладенчето.Разпъване и така,3 въдици на косъм с 3различни царевици,с аносон ,с мед от магазин,другата варена с мед мое дело,дестинация 110м на косъм от ръка,до вечерта 1 таран на моята стръв,захранка варена в неделя царевица една кофа,с повдигач и без.Вечерта една бяла една 2+,и до тук.Вторник сутрин една бяла близнак,захранка на шамандурата и един таран от там насетне сомо гледане и бира :drinkers: .А АМУРИТЕ при кладенеца и дерето се бяха сабрали на семинар и мед. преглед ,ужас :rolleyes: да гледаш дози добитак как си плува и да не ще един да дръпне.Със сина се качихме на лодката и се приближавам на 3м. до тях да ги види как си плуват.Сряда сутрин 05.00ч ставане източен вятър бялата гони ,6 вьдици във водата копо,на 50м от брега амурите сигорно знаеха че ще си тръгвам,и минаваха пред мен на парат, но Аз кото о.з им отдадох чест,до обед копо и на вилата че малкия ми извади душата да се къпе в басейна.Та пълен релакс,а забравих вчера дойд
е мой приятел,на стереопор 4тарана отакчи още,и платики,но поне това изживяване си струваше,да си ги гледаш и да се наслаждаваш на тези велики риби, :D но юли идва тогава ще се лъжем :oops: Разбрах се с Марин да ги опита на тапа с пружина но като си тръгнах дойдоха други и не знам дали ще ги мъчи.
Последно промяна от яз,Сопот на Сря Юни 13, 2012 6:29 pm, променено общо 1 път.
Риба къща няма.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

На брега по пътя Троян София тарси че май навсякаде е фул ,или към селото Голяма Желязна на центъра питай как да стигнеш до Банчовия залив.Успех.
Риба къща няма.
Ivoriba
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ivoriba »

благодаря колега късмет и наслука
ivan_tsochev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivan_tsochev »

Браво, Данчо! По отношение на тези амури един колега днес ми каза, че яко търмъчат във върбите около дигата. С лодките и с големите куки. Става дума за делничните дни, когато ИАРА-джиите рядко проверяват. Иначе тези амури са плъзнали навсякъде, само те дразнят как си плуват и не могат да кълват. Ние в неделя ще ходим, мисля на залива на немеца, ама едва ли ще има място там. Е, все пак ще се пробваме.
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

lusienn написа:
BIGVAS13 написа:MITKO70 Написа :
Абе гледам тука,за три години нямаш и 30 мнения-пусни снимки за начало да се запознаят колегите с вас да знаеме с кой си пишеме :P
Тези известните ,неизвестността ги плаши... :oops:
Аз там съм пораснал...
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Гледам че пишете за бракониерите,знам че не е тука мястото ама нека все пак разбулим някои неща от завчера http://iara.government.bg/?p=6556 http://iara.government.bg/?p=6552.Май затегнаха положението и с виладжиите.Кеф ми прави вече ,че не се пише неизвестен извършител.Виладжиите едва ли ги бърка че са им взели по 200 м мрежа,но в близките месеци едва ли ще смеят да опитат пак.И пусто ако беше криминализирано това деяние да му шляпнат 2-3 годинки условно.Едва ли ще помисли някой да пусне повече мрежи.
А до колкото рибата тез амури(аз и викам крави :lol: ) жал ми е че ги търмъчат,само стресират рибата мисля че заради това няма и да посегне да клъвне.Пък никой не сподели дали водораслите плуват над водата.Аз лично тея гадове съм ги намразил само ми цапат под плувката и ми плашат рибата,сякаш нарочно го правят :smt077
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Да и тоз ще е в историята като бракониер.Мислят че като купят вила и язовира им е собственост.Мами........ им .Абе що не са го истипосали на една снимка че да видим кой е тоз изрот.
Риба къща няма.
Манастира
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Манастира »

Утре съм там.
яз,Сопот написа:Да и тоз ще е в историята като бракониер.Мислят че като купят вила и язовира им е собственост.Мами........ им .Абе що не са го истипосали на една снимка че да видим кой е тоз изрот.
Ако видя нещо-ще снимам и веднага тук-у форума.Не разбирам на апарата,но ми прави добри снимки на-далеч.Ето и една от паткарника или патичарника,не знам как е точното име а ще сме там някъде.
Изображение

П.П. Данчо,мое да се видим на това място-паткарника-колата е с ЕВ регистрация,черно комби,астра
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Приятелю, далече ми е,вилата ми е на другия бряг ако дойдеш там винаги.Но поне този уйкенд имам доста бачкане.Поздрави и НАСЛУКА. :D Да паткарника или Банчовия залив.
Риба къща няма.
ivan_tsochev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivan_tsochev »

Данчо, тъкмо щях да ти казвам, ако искаш в неделя да се засечем на язовира. Ама после видях, че ще имаш работа. Ще идем първо на залива на немеца, а ако няма там места сме на дигата на рибарника. Много искам да видя какво е положението там, че тази година още не съм ходил. Ще пиша после.
DiE HarD
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от DiE HarD »

Колеги,на кое викате залива на немеца ?
ivan_tsochev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivan_tsochev »

Това е заливът точно срещу гребната база , от към страната на софийското шосе. Подстъпите до там са подходящи само при сухо време. Иначе може да се заседне в началото на чернич път, веднага след отделянето от шосето.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”