Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
- atanasov1589
- ще става разбирач
Re: Зарган 2013
поредния луд с картечница(2-тe страници над поста го доказва че който каквото се сети пише където му падне)
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... &start=900" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... &start=900" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги,немога да не се похваля за днешния риболов,който ми е най силния до сега-никога не съм хващал 99 бр.зарган +10 пуснати.Даваше през целия ден,точно 3 дози червей замина.Мястото -района на Приморско.Снимки не мога да кача-дава ми че са много големи,а сега съм направо отрепан и не ми се занимава с тях.Надявам се някой ден да си подобря рекорда.
[quote="piam70"]Здравейте колеги,немога да не се похваля за днешния риболов
Браво
))))

Браво

-
- учете се от него
dobria1 написа:.Покрила се е значи,събота и неделя в Синеморец имаше голяма сеч и около 100 бр. на калпак

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
И на север си я има колеги,
и на север я има ама ходене иска
. НА 14. 10 с едно аверче в 7 си бяхме на любимия Паметник на Шабла, морето хубаво , времето прекрасно но риба нъцки. Цял ден 28 заргана и безброй иларии. На 16.10 пак по същото време и на същото място за цял ден имам 62 заргана. Направи ми впечатление, че след като мина голямо стадо делфини се активизираха по едри рибки. Имам няколко трофейни крокодила. С две думи ходене му е майката и настояване. Айде със здраве и наслука на всички. 

Там съм в съботаTodorin написа:И на север си я има колеги,и на север я има ама ходене иска
. НА 14. 10 с едно аверче в 7 си бяхме на любимия Паметник на Шабла, морето хубаво , времето прекрасно но риба нъцки. Цял ден 28 заргана и безброй иларии. На 16.10 пак по същото време и на същото място за цял ден имам 62 заргана. Направи ми впечатление, че след като мина голямо стадо делфини се активизираха по едри рибки. Имам няколко трофейни крокодила. С две думи ходене му е майката и настояване. Айде със здраве и наслука на всички.

-
- новобранец
Ти откъде знаеш бре? Да не си ходил тайно на юг?strijok написа:dobria1 написа:.Покрила се е значи,събота и неделя в Синеморец имаше голяма сеч и около 100 бр. на калпакНе се е покрила само е слезнала малко по на юг

Само те моля, ако заковеш някоя от "най-едрите", целувай и пускайTodorin написа:................... Направи ми впечатление, че след като мина голямо стадо делфини се активизираха по едри рибки. ......................

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Има една тънка граница между риболова и това да стоиш на брега като идиот!
-
- новобранец
Вчера 16.10. на камънаците между Синеморец и Резово 50 бр. + 8 пуснати.Зизитата бяха най активни между 7,30 и 10 - над 30 бр. После имаше затишие,като се активизира след 12,30. Почнаха да излизат доста добри екземпляри като 4 около 50 см. В 15 ч. свърши червея и си бихме камшика към Бургас - за следобедната "вълна" нямаше как да се включим,макар че имахме по 3 дози.

Някой да пише към Балчик как е хавата.
Някой има ли информация за ной или дружба има ли заргани ?
- hamerfall12
- новобранец
- Обратна връзка:
Курс на юг...Очакавайте данни ! 

- atanasov1589
- ще става разбирач
Днес след обяд на Рубин 11 брberk написа:Някой има ли информация за ной или дружба има ли заргани ?
Днес на Нои вреше от дребна илария.Зарган нямаше.Бях там до към 11ч.
Днес на Резово имаше много силен вятър.Двама човека за 5 часа 20 заргана,утре ще видим какво ще даде.